Ripple CEO geeft opwindende toespraak tijdens ‘overwinningsfeest’

Gisteravond hield Brad Garlinghouse, CEO van Ripple (XRP), voor een grote menigte, bestaande uit Ripple-medewerkers en leden van het XRP-leger, een opwindende toespraak waarin hij een speciale shoutout gaf aan verschillende mensen die onschatbare hulp/ondersteuning aan Ripple, hemzelf en de XRP-gemeenschap hebben geleverd.

Vorige maand kondigde Garlinghouse al aan dat hij op 29 september een ‘overwinningsfeest’ zou organiseren in New York City. De overwinning waar hij naar verwees was de gedeeltelijke overwinning van Ripple op de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) op 13 juli, toen districtsrechter Analisa Torres verklaarde dat XRP niet inherent een effect is.

Slechts enkele uren voordat “The Proper Party” van start ging, toonde de CEO van Ripple zijn nieuwe XRP-tatoeage (die zich op zijn rechterbovenarm bevindt):

Tijdens zijn langverwachte toespraak erkende Garlinghouse de onschatbare bijdrage van verschillende mensen van wie hij zei dat ze “een hoop erkenning verdienden”. Deze omvatten Ripple’s General Counsel Stuart Alderoty (die hij “een rots in de branding” noemde), Ripple’s Vice President of Litigation and Employment Deborah McCrimmon (“zij versloeg de SEC”), advocaat John Deaton (die hij “een zonnestraal” noemde), en Ripple-CTO David Schwartz. Hij vervolgde met:

“Ik denk dat we allemaal één ding hebben geleerd: Er is een dorp nodig om een pestkop te bestrijden en dit dorp verslaat de pestkop!”

Bekijk de volledige toespraak hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!