Analist voorspelt rally voor deze mid-cap altcoin

Een populaire cryptocurrency-handelaar gelooft dat één mid-cap altcoin-project aanzienlijk groeipotentieel vertoont.

De pseudonieme crypto-analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 196.400 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde derivatenplatform Injective (INJ) een bullish patroon vormt:

“INJ: op de lange termijn is de hogere prijsbodem hier. Dit ziet er erg gezond uit.

Ik denk dat dit een van de weinige is waar je in de komende weken zonder aarzeling dips kunt kopen.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Bekijkend naar zijn grafiek, lijkt de handelaar te denken dat INJ in een opwaartse trend zit en uiteindelijk het weerstandsniveau van $9,88 zal testen en daarna $14.

Injective wordt verhandeld voor $7,50 op het moment van schrijven, een stijging van 3,3% in de afgelopen 24 uur.

De handelaar geeft ook zijn mening over Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), waarbij hij voorspelt dat de grootste crypto-activa waarschijnlijk binnenkort een aanzienlijke opleving zullen zien op basis van een historisch patroon:

“Seizoensgebondenheid is echt belangrijk om naar te kijken in crypto. BTC en ETH doen traditioneel heel goed ergens in Q4 of Q1 van het volgende jaar.

Het is logisch, mensen verkopen hun spullen in december en kopen het dan opnieuw in januari. Dit gebeurt zelfs in de slechtste bearmarkten.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Kijkend naar zijn grafiek identificeert de handelaar de momenten waarop hij denkt dat BTC het seizoensgebonden verkoop- en rallypatroon heeft gevolgd, waarbij de laatste twee oplevingen plaatsvonden eind 2022 en begin 2023.

Bitcoin wordt verhandeld voor $26.904 op het moment van schrijven, een daling van 0,7% in de afgelopen 24 uur.

De handelaar kijkt ook naar de seizoensgebondenheid van Ethereum en voorspelt een ETH-rally in de komende maanden:

“ETH is ook echt uitgesproken. Soms komt de rally in december, soms in januari… soms in november.

Maar meestal is het een sterke rally die ongeveer een maand duurt en we krijgen enkele mini-altcoin-runs in die periodes. Ik zal persoonlijk in november flink long gaan.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Ethereum wordt verhandeld voor $1.666 op het moment van schrijven, een stijging van 0,5% in de afgelopen 24 uur.

Tot slot zegt de handelaar dat Solana (SOL) een belangrijk weerstandsniveau opnieuw test, maar het blijft onduidelijk of SOL erin zal slagen om dit in steun te veranderen:

“SOL: geen geweldige plek om hier te kopen naar mijn mening, [herhaalt] de 200-daagse EMA (exponentieel voortschrijdend gemiddelde) op het 4-uurs [grafiek], maar ik denk dat het echt interessant zal zijn om te zien waar de volgende hoogte wordt ingesteld. Het zou een verschuiving in de marktstructuur kunnen zijn als we een hogere hoogte op de 4-uurs [grafiek] krijgen. Ik kijk, maar ben nog niet enthousiast.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Gebaseerd op zijn grafiek lijkt de handelaar te denken dat een bullish scenario SOL naar het bereik van $21 zou sturen voordat er een dip komt, terwijl zijn bearish scenario SOL terugbrengt naar het bereik van laag $17.

Solana wordt verhandeld voor $20,24 op het moment van schrijven, een stijging van 2,7% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!