Wat is, met een mogelijke sluiting van de Amerikaanse overheid, de beste crypto-investering: ApeCoin (APE), Decentraland (MANA) of VC Spectra (SPCT)?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Politieke onzekerheid is doorgaans een bullish teken voor de cryptomarkt. Beleggers wachten eind september af of er een shutdown van de Amerikaanse overheid zal plaatsvinden. Het is dus een goed moment om te kijken naar de beste crypto’s die je kunt kopen met opties als ApeCoin (APE), Decentraland (MANA) en de gloednieuwe VC Spectra (SPCT). Voordat we elke naam bekijken, moeten we eerst de implicaties van de voorgestelde sluiting leren kennen.

Samenvatting

● De Amerikaanse overheid zou kunnen ‘sluiten’, waardoor gebruikers overstappen op crypto.
● ApeCoin (APE) zou in 2024 $1,50 kunnen bereiken.
● Decentraland (MANA) schattingen voor 2024 beginnen bij $0,60.
● VC Spectra zal tegen eind 2023 een ROI van meer dan 100% opleveren.

>>KOOP NU SPCT-TOKENS<<

Potentiële impact van de sluiting van de Amerikaanse overheid op crypto

De kern van het verhaal is dat de Amerikaanse regering na 30 september 2023 zou kunnen ‘sluiten’, tenzij het Congres op het laatste moment een akkoord sluit om een tiental uitgavenwetten goed te keuren.
Naast andere gevolgen zou het publiceren van rapporten over economische gegevens, zoals komende inflatiecijfers, tijdens de voorgestelde sluiting bij Amerikaanse overheidsinstanties stoppen. Als beleggers niet zeker zijn van deze informatie, kunnen ze overstappen op Bitcoin (BTC) en andere top-altcoins om zichzelf te beschermen.

Laten we eens kijken of APE een goede optie is door te kijken naar het trending nieuws en de schattingen van de prijsvoorspellingen van ApeCoin.

ApeCoin (APE) gemeenschap stemt over nieuwe DAO voor de beste NFT’s om te kopen

ApeCoin (APE) bevindt zich in omstreden gebied als gevolg van een enorme daling van de NFT-markt (niet-fungibele token). Desondanks heeft de ApeCoin (APE)-gemeenschap gestemd voor de oprichting van een ‘zuster’ DAO (gedecentraliseerde autonome organisatie) om invloedrijke NFT’s te kopen. De verworven tokens zullen in een kluis van de gemeenschapsoverheid worden bewaard, waarbij al 750.000 APE opzij is gezet.

Helaas bereikte de ApeCoin-prijs onlangs zijn laagste punt aller tijden van $1,06 (nu $1,12), waarbij APE sinds maart 2022 bijna 98% minder waard is. Hoewel het een zware strijd zal blijken, verwachten sommige ApeCoin-prijsvoorspellingen een minimumdoelstelling van $1,50 tegen 2022. begin 2024 en $2,50 begin 2025.

Laten we, nu deze ApeCoin-prijsschattingen besproken zijn, eens kijken naar het relevante Decentraland-nieuws en de MANA-prijsvoorspellingsdoelen.

Decentraland (MANA) introduceert AI-aangedreven niet-speelbare personages

Hoewel Decentraland (MANA) in de hitlijsten veel beter presteert dan ApeCoin (APE), valt het ook onder de slinkende NFT-markt. Bovendien steekt Decentraland (MANA) over naar de metaverse ruimte, die ook spectaculaire dalingen heeft gekend.

Dapp Radar constateert een daling van de statistieken over meerdere maanden voor Decentraland (MANA), zoals saldo, volume en transacties. Toch werkt Decentraland (MANA) samen met Inworld, een start-up op het gebied van kunstmatige intelligentie, om zijn metaverse nieuw leven in te blazen en niet-speelbare personages te introduceren.

Momenteel handelend op $0,29, beginnen de conservatieve MANA-prijsvoorspellingen voor 2024 bij $0,60, terwijl de MANA-prijsvoorspellingen voor 2025 beginnen bij $1.

Laten we tot slot eens kijken naar VC Spectra (SPCT), dat de beste crypto-investering blijkt te zijn onder ApeCoin (APE) en Decentraland (MANA).

>>KOOP NU SPCT-TOKENS<<

VC Spectra (SPCT) bereidt zich voor op fase 4 van snelverkopende voorverkoop

Wat VC Spectra (SPCT) anders maakt, is dat het deelneemt aan meer toekomstbestendige, bewezen markten, namelijk blockchain en technologie. Dit staat in contrast met NFT’s, die (hoewel ze enig nut hebben) zeer speculatief zijn, of de metaverse, die nog niet prominent aanwezig is. VC Spectra (SPCT) richt zich op disruptieve startups die op zoek zijn naar financiering in een vroeg stadium om op te schalen.

VC Spectra (SPCT) selecteert deze projecten in een smalle verticale lijn door middel van nauwkeurige due diligence, waarbij de risico’s verder worden beheerd en de winst wordt gemaximaliseerd via verschillende ultramoderne handelsstrategieën. Het platform maakt gebruik van slimme contracten om de belangrijkste vermogensbeheerfuncties zonder tussenpersonen uit te voeren.

Zoals bij veel top DeFi-projecten heeft VC Spectra zijn eigen utility-token, SPCT. Net als ApeCoin (APE) en Decentraland (MANA) hebben houders bestuursmacht. Toch biedt het ook toegang tot exclusieve pre-ICO’s en kwartaaldividenden met korting.

Je kunt SPCT kopen in fase 3 van de voorverkoop van VC Spectra voor $0,033, wat in fase 4 met 33% zal stijgen naar $ 0,044. Met de doorlopende, in de tijd beperkte stortingsbonus van 50% wil je nu meedoen om nog meer tokens te pakken. Dit zal u helpen te profiteren van de verwachte verhoging van 142% aan het einde van de voorverkoop, wanneer SPCT is gegroeid naar de streefwaarde van $0,080.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io 

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!