Altcoin Sherpa geeft waarschuwing af voor Tellor Tributes

Een breed gevolgde crypto-analist heeft handelaren gewaarschuwd met betrekking tot een op Ethereum (ETH) gebaseerde rivaal van Chainlink (LINK). De analist en handelaar, bekend onder het pseudoniem Altcoin Sherpa, vertelde namelijk aan zijn 196.400 volgers op het sociale media-platform X dat het gedecentraliseerde orakelprotocol Tellor Tributes (TRB) zich voorbereidt op een correctie nadat het sinds half augustus met iets meer dan 300% is gestegen. Hij gaf het volgende aan:

“TRB: Deze wilde spelletjes zullen uiteindelijk tot een einde komen, maar deze had een grote stijging gezien de activiteit van market makers. Ik zoek naar shortposities rond $40 – $45.”

Op een bijgevoegde grafiek lijkt Altcoin Sherpa te suggereren dat Tellor Tributes eerst zou kunnen stijgen naar de hoogte van ongeveer $45 die eerder deze maand werd bereikt, voordat het daalt tot onder $28. Op het moment van schrijven wordt Tellor Tributes verhandeld tegen $38,45.

Wat betreft Bitcoin (BTC), gaf de anonieme handelaar aan dat het vlaggenschipcrypto-activum klaar is om boven een belangrijk weerstandsniveau uit te breken.

“BTC: Deze golf komt eraan. $28.000 komt eraan, ga de strijd niet aan.”

Bitcoin wordt verhandeld tegen $26.866 op het moment van schrijven. Crypto-analist Ali Martinez deelde ook een vergelijkbaar sentiment met Altcoin Sherpa over Bitcoin. Volgens Martinez geeft de on-chain activiteit van BTC momenteel aan dat de vroege stadia van een bull-markt in volle gang zijn.

“Bitcoin – Een bull-markt wordt vaak gekenmerkt door een toename van on-chain activiteit!

Dit is te zien wanneer het maandelijkse gemiddelde van nieuwe portefeuilles (rood) het jaarlijkse gemiddelde (blauw) overschrijdt, wat wijst op versterkte netwerkfundamenten en toegenomen gebruik.

Merk op dat de on-chain activiteit van BTC blijft groeien, ondanks stagnerende prijzen, wat suggereert dat de BTC-bull-markt binnenkort weer kan beginnen!”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!