Analist verwacht een bullish trend voor Bitcoin

Een nauwlettende cryptostrateeg is van mening dat de recente rally van Bitcoin (BTC) de crypto-koning voor een veel grotere opwaartse beweging instelt.

In een nieuwe video vertelt Credible Crypto aan zijn 346.500 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij een voortzetting van de bullish trend verwacht voor BTC:

“Dit is waarschijnlijk het begin van een veel grotere beweging naar boven. We praten over een stijging van enkele duizenden dollars – $5.000 tot $10.000 binnen een paar weken. Dat wordt officieel bevestigd door een doorbraak van $28.000.”

De analist zegt dat hoewel het logisch is dat BTC een correctieve beweging zou ondergaan na zijn laatste stijging, het mogelijk is dat BTC gewoon blijft stijgen en handelaren aan de zijlijn achterlaat:

“Maximale pijn of wat niemand zou verwachten en waarschijnlijk velen zou verrassen, is gewoon doorgaan omhoog zonder een significante terugval… We hebben dit zien gebeuren tijdens parabolische vooruitgangen of zeer agressieve bewegingen naar boven wanneer Bitcoin erg hard begint te stijgen.”

Credible Crypto zegt ook dat Bitcoin is uitgebroken uit een stijgende driehoeksformatie op korte termijn en waarschijnlijk boven $28.000 zal stijgen:

“Het zou logisch zijn om hier een daling te zien, maar we zouden ook gewoon omhoog kunnen gaan.”

Bron: Credible Crypto/X

Op het moment van schrijven is Bitcoin $26.530 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!