Lange termijn Ripple koers verwachting: Range-gebonden XRP koers op make of break punt – Kan Ripple 1 euro waard worden of komt de populaire crypto in een vrije val

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ripple’s XRP kwam een aantal maanden geleden positief in het nieuws toen de rechter besloot dat XRP geen security is. De SEC spande jaren geleden al een rechtszaak aan tegen Ripple Labs, de oprichter van de XRP-token. De koers van de altcoin steeg op de dag van de uitspraak met een verbazingwekkende 100%.

Inmiddels is de stijging van $0,47 naar $0,94 eerder dit jaar alweer behoorlijk ingeleverd. In augustus zakte de koers met een ruime 26% en wordt XRP momenteel verhandeld rond een koers van $0,50. XRP is dus terug bij af en heeft vrijwel al zijn behaalde winst ingeleverd. 

De kans is aanwezig dat de koers verder terug zakt naar het support level rond de koers van $0,42, waar de token in augustus ook voor een korte tijd werd verhandeld. Met de halving van Bitcoin op komst en een mogelijke nieuwe bull cycle van de crypto markt is het echter ook mogelijk dat ripple 1 euro waard kan worden.

Voordat de koers terug zal keren naar $1 zal het een paar obstakels moeten overwinnen. Rond de koers van $0,62 lag een supportlevel dat inmiddels omgekeerd is tot resistance. Als XRP dit level weet te overstijgen zal de koers hoogst waarschijnlijk resistance ervaren rond de $0,72. Vervolgens moet de koers alleen nog het level rond $0,86 weten te overwinnen om terug te keren tot rond een koers van $1. 

De populaire crypto heeft door de jaren heen een gigantische community opgebouwd. Op X (voormalig Twitter) heeft de altcoin 2,6 miljoen volgers. Door het enorme bereik staat XRP al jaren in de top tien crypto munten op CoinMarketCap. Met een marketcap van $26,5 miljard, staat het momenteel op de vijfde plek.

De koers van XRP is gebonden aan andere crypto munten zoals Bitcoin en zal hoogst waarschijnlijk de trend van Bitcoin op de voet volgen. Hierdoor is het onzeker wat er in de komende maanden gaat gebeuren voor de koers van XRP. Met spot Bitcoin-ETF’s op komst zou XRP binnen de kortste keren weer op $1 kunnen staan.

Investeerders die er van houden om risico te nemen in de crypto sector en graag hun portfolio willen versterken met andere crypto munten naast Bitcoin, Ethereum en XRP, zijn presale projecten de perfecte uitkomst. 

Presale crypto’s staan vaak aan de vooravond van exponentiële groei en kunnen in korte tijd een fors rendement bieden voor vroege investeerders. In dit artikel is er onderzoek gedaan naar drie nieuwe opkomende crypto presales die enorm populair kunnen worden. 

Na de notering aan een exchange schiet de koers van een presale crypto regelmatig parabolisch omhoog. De tokens die tijdens de presale worden aangeboden worden vaak tegen een lage koers verkocht, waardoor vroege investeerders er als de kippen bij zijn om hun plekje te bemachtigen. 

Wall Street Memes ($WSM)

De eerste presale crypto die op dit moment de aandacht trekt onder investeerders is Wall Street Memes. De presale van $WSM begon op 26 mei 2023 en er is sindsdien al meer dan $25 miljoen opgehaald. 

Het project heeft een aardig grote community die ontstaan is vanuit de GameStop Rally in 2021, waarbij traders het aandeel van GameStop flink lieten stijgen. Op dit moment heeft het X-account van Wall Street Memes meer dan 260.000 volgers. Dit zorgt er voor dat het project een flinke boost krijgt als $WSM deze maand op een grote exchange verschijnt.

Tijdens de presale zal 50% van de 2 miljard tokens verkocht worden. 30% word als beloning aan de community gegeven voor hun steun en vertrouwen in het project. 10% zal worden toegediend aan een decentralized exchange (DEX) en 10% aan een centralized exchange (CEX). 

De presale van WSM eindigt deze maand en de token zal vervolgens gelist worden aan verschillende crypto exchanges. Deze ontwikkelingen zullen de koers van $WSM mogelijk flink doen stijgen. Wees er daarom als investeerder vroeg bij voordat de meme coin live gaat op de exchanges en koop $WSM in de laatste fase via de officiële website met ETH, USDT of creditcard.

Koop $WSM Hier

BTCBSC ($BTCBSC)

BTCBSC is een opkomende BEP20-token, gebouwd op de Binance Smart Chain. De presale van $BTCBSC is 5 september 2023 van start gegaan en heeft binnen een dag al $30,000 op weten te halen. 

BTCBSC is gebaseerd op de originele Bitcoin en heeft daarom ook een totale supply van 21 miljoen tokens. Van deze 21 miljoen tokens zal 29% (6,125 miljoen) verkocht worden tijdens de presale van het project. 420,000 tokens zullen worden toegediend aan een DEX om liquiditeit te verschaffen. 

Het is mogelijk om de $BTCBSC-tokens te staken en hier vervolgens beloningen mee te ontvangen. De beloningen kunnen dagelijks worden uitbetaald en worden elke 10 minuten toegevoegd aan de wallet van de stakers van de token. 

De BEP20-token is te koop tegen een koers van $0,99 en kan gekocht worden met Ethereum’s ETH, Binance’s BNB en Tether’s USDT. 

Mis de kans niet om de $BTCBSC-token tegen een lage koers aan te schaffen. Vroege investeerders kunnen een fors rendement behalen.

Koop $BTCBSC Hier

Launchpad XYZ ($LPX) 

De laatste presale crypto biedt veel potentie voor beginners in de crypto sector. Het project richt zich op het toegankelijker maken van Web3 voor nieuwe en ervaren crypto gebruikers. 

Het platform biedt handige tools voor traders zoals, marktinzichten, vroegtijdige toegang tot projecten en een eigen decentralized exchange (DEX) waar crypto munten verhandeld kunnen worden. 

Door $LPX te kopen krijgen investeerders toegang tot een NFT-pass. Afhangend van de hoeveelheid aangeschafte $LPX, krijgen investeerders meerdere voordelen met de NFT-pass. Zo kun je als investeerder wekelijks analyses krijgen van de markt, speciale updates van het project als eerste ontvangen en toegang krijgen tot de VIP groep in het Telegram-kanaal van het project.

De presale heeft sinds zijn lancering op 25 april 2023 al $1,6 miljoen weten op te halen met $LPX bij vroege investeerders in het project. De tokens kan worden aangeschaft met BNB, ETH, USDT of creditcard tegen een koers van $0,0445. 

Momenteel is er een bonus van 18% actief, die nog 6 dagen duurt. Wees er dus snel bij om $LPX tegen een relatief lage koers aan te schaffen voordat deze straks flink stijgt door grotere vraag. 

Koop $LPX Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!