Analist deelt lange termijn Bitcoin koers verwachting – BTC vast in consolidatie zone in voorbereiding op een grote move – BTC richting $20k of naar nieuwe ATH?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De Bitcoin koers blijft de afgelopen weken tussen een range van $25,500 en $28,000 zijwaarts bewegen. Op 29 augustus was er een korte sprint in de koers te zien van $26,000 naar $28,000 in een tijdsbestek van slechts drie uur. Deze stijging is in de dagen die volgden alweer ingeleverd, en momenteel wordt bitcoin verhandeld rond de koers van $25,750.

Vaak koelt de markt af en vertoont de koers een zijwaartse beweging voorafgaande aan een grote prijsuitbraak. Welke richting de volgende prijsuitbraak op zal zijn, blijft echter nog onduidelijk. Om nieuwe koersdoelen te bereiken boven de $30,000 is een katalysator nodig, zoals het goedkeuren van spot Bitcoin-ETF’s. 

Het eerste goedkeuringsmoment is uitgesteld door de Amerikaanse Security and Exchange Commission (SEC). Dat zou anders deze week plaats hebben gevonden. Het volgende moment van beslissing vindt plaats op 16 t/m 19 oktober, de verwachting is dat de SEC dan wederom de goedkeuring uitstelt naar een later moment. 

Bitcoin koers onderhevig aan nieuws Bitcoin spot ETF’s

De koers van Bitcoin leverde de geboekt winst na uitspraak van de rechter over Grayscale tegen de SEC vorige week nu dus weer in. Na de mededeling van de SEC dat de beslissing over spot Bitcoin-ETF’s uitgesteld wordt, zag de koers een scherpe daling. De spot Bitcoin-ETF’s zijn dus toonaangevend in de crypto sector en stuurt de koers wel degelijk. Een goedkeuring van een van de aanvragen zal dan hoogst waarschijnlijk ook voor een explosieve stijging kunnen zorgen.

Op korte termijn wankelt de crypto sector door het wachten op spot Bitcoin-ETF’s, ingrijpendere regelgeving en de instabiele economie. Echter, op het grotere plaatje ziet Bitcoin er zeer bullish uit. Een keer in de vier jaar vindt de halving plaats, waarbij de beloning voor miners wordt gehalveerd. Dit creëert een kleinere hoeveelheid Bitcoin in omloop met een stijgende vraag van investeerders, resulterend in een koersstijging. Deze cyclus heeft zich sinds de oprichting van Bitcoin voor gedaan. Na elke halving explodeert de koers en zijn er nieuwe all-time highs waar te nemen.

Voor investeerders die houden van het nemen van risico en niet willen wachten totdat de koers van Bitcoin eindelijk een beweging maakt, zijn presale projecten op dit moment het gouden pareltje in de crypto markt. In 2023 zagen we meerdere presale projecten succes boeken met hun nieuw opgezette tokens. Een van deze nieuwe opkomende projecten is BTCBSC, een BEP-20 token gebouwd op de Binance Smart Chain.

BTCBSC – Opkomende BEP-20 token

BTCBSC is een nieuw, veelbelovend crypto project dat sinds kort zijn presale heeft gelanceerd. Met het Proof-Of-Stake (PoS) protocol kunnen investeerders van de token een passief inkomen genereren door middel van het staken van de BTCBSC-token. 

Het project is gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC). Hier is specifiek voor gekozen, omdat de Binance Smart Chain lagere transactie kosten heeft dan het Ethereum-netwerk. Ook zijn de $BTCBSC-tokens makkelijk toegankelijk via dApps zoals, Metamask en Trust Wallet.

De tokenomics van BTCBSC lijken identiek aan die van Bitcoin. Met een totale supply van 21 miljoen tokens wil deze presale crypto in de voetsporen van Bitcoin treden. 6,125 miljoen tokens zullen worden verkocht tijdens de presale van het project en kunnen aangeschaft worden met Ethereum’s ETH, Tether’s USDT of Binance’s BNB tegen een koers van $ 0,99. De aanschaf van de tokens moet minimaal $ 10 bedragen, 11 tokens. 

De roadmap van het project kent vier onderdelen:

Fase 1: In de eerste fase wordt de presale gelanceerd en zijn 29% van alle tokens te koop tegen een koers van $ 0,99.

Fase 2: Het staken van $BTCBSC-tokens wordt mogelijk gemaakt door middel van Smart Contracts, waardoor vroege investeerders hun tokens kunnen staken om vermogen te laten groeien.

Fase 3: In de derde fase zal $BTCBSC aan een Binance Smart Chain decentralized exchange (DEX) toegevoegd worden. Er zullen 420.000 tokens worden toegekend aan de DEX om liquiditeit te verschaffen.

Fase 4: Stakers van de token kunnen dagelijks uitbetaald worden. Elke 10 minuten zullen er beloningen worden uitgekeerd.

Het project heeft het doel om $3.960,000 op te halen. Momenteel heeft de presale al meer dan $20,000 opgehaald. Voor investeerders die graag in nieuwe crypto projecten investeren om de portfolio uit te breiden is $BTCBSC de perfecte kans. Wees een van de vroege investeerders in deze presale crypto en behaal een potentieel flink rendement. Met het potentieel van Bitcoin op zak, kan ook BTCBSC de komende tijd een succes worden.

>>> Bezoek de $BTCBSC Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!