Deze vier low-cap altcoins moet je in de gaten houden, aldus analist

Crypto analist Aaron Arnold, van het Altcoin Daily YouTube-kanaal is ervan overtuigt dat er een enorme altcoin bull run op komst is. In een recente video die onlangs is geüpload op het platform, merkte de cryptp-analist dat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), een sterke stijging zullen maken, waarna altcoins zullen gaan volgen. De analist identificeerde vier low-cap munten die crypto-gebruikers moeten vasthouden terwijl ze mikken op de aankomende bull run.

Theta Network (THETA)

Theta Network is een gedecentraliseerd videodistributienetwerk dat op blockchain gebaseerde oplossingen biedt. Arnold merkte op dat Google Cloud al heeft geïnvesteerd in THETA en nauw samenwerkt met het project. Volgens de analist zal deze samenwerking cruciaal zijn in de volgende fase van de ontwikkeling van THETA.

Mina Protocol (MINA)

Arnold, vertelde in de video, dat hij in MINA heeft geïnvesteerd, omdat hij gecharmeerd is van het voorstel van het project om bestanden van 22 kb grootte te gebruiken. De analist beschreef het Mina Protocol als een blockchain die tot doel heeft de schaalbaarheidsproblemen van sommige Proof-of-Work (PoW) protocollen op te lossen.

Hij merkte op dat MINA naast het bereiken van optimale decentralisatie, gebruiker privacy beschermt door te voorkomen dat gevoelige gegevens worden onthuld of gelekt. Arnold beschouwt MINA als een veelbelovend lange termijn project.

Tomi Network (TOMI)

Arnold is een TOMI-ambassadeur en gelooft dat het project het goed zal doen in de aankomende bull run. Hij beschrijft TOMI als een privacy-netwerk in de crypto-industrie en merkt op dat elke crypto-gebruiker die in privacy gelooft het project zou waarderen. Arnold merkte op dat TOMI verschillende producten aanbiedt, waarvan de belangrijkste hun fork van de Brave-browser is.

MultiverseX (EGLD)

De voorheen genaamd Egold, die nu MultiverseX is, voegt zich bij de voorspelde altcoins van Arnold voor aanzienlijke winst in de aankomende bull run. Volgens de analist vergelijken veel van de supporters van het project de huidige positie met het kopen van ETH voor $100. Daarom heeft het een enorm groeipotentieel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!