Welke altcoins gaan exploderen terwijl bekende crypto’s crashen – Top 4 crypto stijgers in bear market

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De bear markt is nog altijd niet afgelopen. De grootste dalingen lijken over, maar de bekendste crypto’s zijn nog altijd niet in staat geweest om een rally op gang te krijgen. Bitcoin is vandaag weer onder de $26.000 gezakt en ook Ethereum is ‘slechts’ $1.635  waard. Investeerders vragen zich nu af hoe de toekomst van de crypto markt eruit gaat zien en of er cryptos zijn die wel goed weten te presteren tijdens deze moeilijke periode voor de crypto markt. 

Bitcoin is ongeveer 1% gedaald over de afgelopen 24 uur en heeft een handelsvolume van $19 miljard. Over de afgelopen 7 dagen is de koers van Bitcoin gedaald met 0,80% en dit geeft aan hoe weinig beweging er op dit moment zit in de Bitcoin koers.

Hetzelfde geldt voor Ethereum. Met een waarde van $1.635 is de koers 1,33% gedaald over de afgelopen 24 uur en net iets meer dan 1% over de afgelopen 7 dagen. Ethereum heeft een handelsvolume van $6,5 miljard. De huidige cijfers maken duidelijk dat verdere dalingen voorkomen zijn, maar zolang de crypto markt niet in staat is om zijn weg omhoog in te zetten zullen investeerders nog altijd te maken hebben met aanzienlijke verliezen. 

Bitcoin koers verwachting

Bitcoin bevindt zich op dit moment net onder het belangrijke ondersteuningsniveau van $25.900. De weerstand van de koers ligt bij het $26.500 niveau. De koers van BTC bevindt zich onder zowel de 50-daagse als de 100-daagse exponential moving average en lijkt hierdoor nog niet in staat te zijn om op de korte termijn een aanzienlijke stijging door te maken. 

Als de koers toch weer in staat is om te stijgen dan zou een stijging tot voorbij de $26.500 kunnen zorgen voor een aanhoudende rally. Met deze rally is de koers mogelijk in staat om tot de $27.800 te stijgen. Op het moment dat de koers echter onder de $25.900 daalt gaan de deuren open voor een verdere daling. Hierbij kan BTC zijn volgende ondersteuning vinden bij de $25.400 en vervolgens bij de $24.800. 

Met een RSI die neutraal is en een MACD histogram die een verkoop signaal afgeeft, ziet het er niet naar uit dat de koers op de korte termijn kan herstellen. Investeerders zullen verder koersbewegingen in de gaten moeten houden om te zien welke kant de koers zich op gaat bewegen. 

Ethereum koers verwachting

Ook bij Ethereum ziet het er somber uit. De huidige waarde van $1.635 is lager dan de 50-daagse en 100-daagse exponential moving average en ook het MACD histogram geeft een verkoop signaal af. Het belangrijkste weerstandsniveau bevindt zich bij de $1.663 en vervolgens bij de $1.700 grens. Tegelijkertijd kan de koers rekenen op ondersteuning bij zowel de $1.628 als de $1.600. 

Op het moment dat de koers in staat is om voorbij de $1.663 te stijgen kan de koers zich opmaken voor een verdere stijging tot voorbij de $1.700. Een daling tot onder het ondersteuningsniveau van $1.628 zet de deuren echter open voor verdere dalingen richting en tot onder de $1.600. 

Het ziet er dus niet heel positief uit voor de twee leidende cryptos en dit merkt ook de rest van de crypto markt. De totale market cap van de gehele crypto markt daalt steeds verder richting de $1 biljoen, waar het een aantal weken nog bijna $1,20 biljoen waard was. Het sentiment onder investeerders lijkt dus bearish en een snelle correctie lijkt nog ver weg. 

Grootste crypto stijgers in bear markt

De crypto markt blijft dus onzeker en investeerders zullen er daarom goed aan doen om hun portfolio te diversifiëren met tokens die wel in staat waren om goed te presteren tijdens de bear markt. Zowel WSM, SONIK, LPX en YPRED waren in staat om veel aan interesse te winnen en hebben daarnaast de fundamenten en potentieel om grote spelers te gaan worden.

Wall Street Memes ($WSM)

Een van de beste altcoins van dit moment is die van Wall Street memes ($WSM). Dit project was ondanks de bear markt in staat om al meer dan $25 miljoen op te halen tijdens zijn presale. Een ongelofelijk bedrag, en een bevestiging dat de investeerders vertrouwen hebben in de potentie van dit project.

Wall Street Memes is een community aan particuliere investeerders die is voortgekomen uit de aandelen gekte rondom GameStop uit 2021. Hierin namen particuliere het samen op tegen grote instituten van Wall Street, en met succes. Deze community is nu ook relevant geworden voor de crypto wereld door de introductie van de $WSM token. 

Het team zegt de token ontwikkeld te hebben om particuliere investeerders ook een kans te geven om winst te realiseren in de crypto markt. Dit is ook duidelijk terug te zien aan de community vriendelijke tokenomics. 50% van de token voorraad is gereserveerd voor de presale terwijl 30% van de presale gereserveerd is voor community beloningen. De resterende 20% is gereserveerd voor CEX en DEX liquiditeit. Dit betekent dat er geen privé verkoop heeft plaatsgevonden of dat het team tokens voor zichzelf gereserveerd heeft. 

Met de sterke fundamenten en de grote community die het project ondersteunt verwachten experts dat het platform tot grote dingen in staat is. Een tier 1 exchange ligt binnen deze verwachtingen en zou de koers hard omhoog kunnen helpen. 

De presale van $WSM is op dit moment nog aan de gang, maar bevindt zich in zijn laatste fase. Tokens zijn te koop voor $0,0337 en investeerders zullen er snel bij moeten zijn voordat de presale ten einde loopt en de token gelist wordt en explodeert in waarde. Tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële website van het platform middels ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek Wall Street Memes Hier

Sonik Coin ($SONIK)

Sonik Coin is de nieuwste revelatie in het meme coin genre. Deze nieuwe meme coin wist binnen no time al meer dan $700.000 op te halen in zijn presale en lijkt hiermee de goedkeuring van de community al ontvangen te hebben. 

Sonik Coin is een meme coin die geïnspireerd is op Sonic the Hedghog, het populaire karakter uit de bekende SAGA game. Doordat het slim gebruik maakt van dit populaire karakter heeft het project al snel de nodige aandacht weten te winnen. Sonik coin is echter niet een standaard meme coin, het is een meme coin dat ook een staking mechanisme heeft. Hiermee onderscheidt het zich van andere meme coins zonder utility. 

In dit staking mechanisme kunnen gebruikers hun tokens vastzetten in ruil voor beloningen. Voor deze beloningen is 40% van de token voorraad apart gezet. Ondanks dat de presale nog gaande is kunnen investeerders nu al tokens staken. In totaal zijn er al meer dan 24 miljard tokens vastgezet tegen een jaarlijks rentepercentage van 98 %. 

De presale van Sonik doet het in de tussentijd erg goed en ondanks dat die slechts iets meer dan een week geleden in gestart, heeft die al wel meer dan $700.000 weten op te halen. De totale cap van deze presale is $2,1 miljoen en komt dus al snel dichtbij. 

Het Sonik coin project heeft een duidelijk doel, de snelste meme coin worden die een market cap van $100 miljoen bereikt. Snelheid staat voorop bij dit project en is een verwijzing naar de snelheid waar Sonic om bekend staat. Het project heeft ook een token voorraad van  299.792.458.000 tokens, een verwijzing naar de snelheid van het licht van  299.792.458.000 meter per seconde. 

$SONIK tokens zijn nu te koop voor $0,000014 per stuk. Token zijn aan te schaffen via de presale website van $SONIK, hier kan je ook je tokens staken. Je hoeft simpelweg je wallet te verbinden en vervolgens kan je tokens kopen middels ETH en USDT. 

Bezoek $SONIK Presale Hier

Launchpad XYZ ($LPX)

Web3 gaat een steeds grotere rol spelen binnen de wereld van cryptocurrencies en ondanks de huidige bear markt blijft deze markt zich continu ontwikkelen. Web3 gaat samen met meer decentralisatie en democratie en helpt gebruikers daardoor om meer controle te krijgen over hun data. 

Launchpad XYZ staat klaar om deze markt naar een nieuw niveau te brengen. Dit project is bezig met de ontwikkeling van een platform die alle belangrijkste functies en services van Web3 samenbrengt. Hierdoor helpt Launchpad nieuwe, maar ook ervaren investeerders met het navigeren door de complexe wereld van crypto en Web3.

Op het Launchpad platform zijn functies beschikbaar zoals een AI assistent, Trading terminals, een eigen web 3 wallet en een gedecentraliseerd exchange. Investeerders zullen met behulp van al deze functies in staat zijn om zich een weg te banen door de Web3 wereld. 

Launchpad heeft ambitieuze plannen en wil verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe gebruikers naar Web3. Het wil de brug vormen tussen de wereld van Web2 en Web3. En het is de LPX token die hier een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

De LPX token is de native token van Launchpad en bevindt zich op dit moment in een populaire presale. De token gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties die uitgevoerd worden op het platform. Een toename in activiteit zal dus ook een positieve impact hebben op de koers van de LPX token. De verwachting is dat Launchpad gemakkelijk een groot platform kan worden met veel gebruikers vanwege zijn sterke fundamenten en overtuigende utility. Hiermee is de kans ook groot dat de LPX token aanzienlijk gaat stijgen in waarde op het moment dat de token gelist wordt op exchanges. 

LPX tokens zijn op dit moment te koop via de officiële website van Launchpad voor een prijs van $0,0445 per stuk. De presale heeft al meer dan $1,6 miljoen opgehaald en investeerders zullen er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige gereduceerde prijs. Op dit moment is er een 20% bonus beschikbaar die binnen 19 uur ten einde komt. LPX tokens zijn gemakkelijk te koop middels ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

yPredict ($YPRED)

AI crypto is een opkomende markt binnen de crypto wereld maar eigenlijk ook de hele wereld. Doordat AI technologie in staat is om zoveel data te verwerken is het van toegevoegde waarde voor de complexe wereld van cryptocurrencies. Handelen in de wereld van crypto is niet zonder risico en het is tegenwoordig erg moeilijk om hierin een voordeel te behalen door de vele algoritmes en de complexe processen. yPredict gaat hier echter een helpende hand in aanbieden. 

yPredict is bezig met de ontwikkeling van een voorspelling die gebruikers in staat stellen om goed geïnformeerde beslissingen te nemen die ze een voordeel geven in de crypto markt. Door gebruik te maken van AI technologie weet yPredict betere en nauwkeurigere voorspellingen te maken dan voorheen mogelijk waren. 

yPredict gaat talloze tools beschikbaar stellen zoals een voorspelling systeem, trading signalen, nieuws sentiment analyses en nog veel meer. Wat yPredict uniek maakt is dat het zijn voorspelling systeem open en gratis maakt voor iedereen, zonder dat heir een login voor nodig is. Hiermee hoopt het platform een extra toestroom aan investeerders te realiseren. 

De premium functies zijn beschikbaar op het moment dat je $YPRED tokens in bezit hebt, de native token van het platform. $YPRED tokens zullen verantwoordelijk zijn voor alle transacties op het platform en vormen dus een belangrijk onderdeel van het yPredict ecosysteem. 

Naast de functies die gebruikers helpen met het maken van betere trading beslissingen is het platform ook bezig met de ontwikkeling van een marktplaats. Op deze marktplaats kunnen AI experts hun voorspellende modellen aanbieden. Investeerders kunnen zich vervolgens abonneren op deze modellen via de YPRED token. Op deze manier hebben investeerders alle tools en services tot hun beschikking die nodig zijn om winstgevend te worden in de wereld van cryptocurrencies. 

De $YPRED token bevindt zich op dit moment in een succesvolle presale die al meer dan $3,6 miljoen heeft weten op te halen. $YPRED tokens kosten op dit moment $0,10 maar zullen binnenkort gaan stijgen naar $0,12. Je zult er als investeerders snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige kortingen. Tokens zijn te koop via ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek yPredict Presale Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!