Bitget KCGI 2023 fase 2: Inschrijving voor het Futures Copy Trading Toernooi is nu open

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

VICTORIA, Seychellen, 1 september 2023 – Bitget, het topplatform voor cryptoderivaten en copy trading, is verheugd om de tweede fase van de King’s Cup Global Invitational (KCGI) 2023 te onthullen; een spectaculair crypto trading toernooi van epische proporties. KCGI 2023 begint aan zijn vierde editie en opent nu de inschrijving voor het langverwachte Futures Copy Trading Toernooi. De wedstrijden bieden traders de kans om te strijden om een verbazingwekkende prijzenpot van maximaal 2.650.000 USDT, samen met een scala aan luxe beloningen, waaronder een Tesla Cybersquad en een Airbus H135-helikopter.

De eerste fase van KCGI 2023, het Spot Trading Toernooi, werd met groot succes afgesloten en trok traders van over de hele wereld aan. Meer dan 5100 deelnemers en 574 teams schreven zich in voor de spannende wedstrijd, waarin ze hun trading skills lieten zien op het geavanceerde platform van Bitget. De overweldigende positieve respons onderstreept het wereldwijde enthousiasme rond KCGI 2023 en vormt de basis voor het komende Futures Copy Trading Toernooi.

Terwijl de spanning blijft toenemen, is Bitget verheugd om aan te kondigen dat de registratie voor het Futures Copy Trading Toernooi binnenkort officieel van start gaat als onderdeel van het KCGI 2023-evenement. Traders van over de hele wereld kunnen nu deelnemen aan deze intense competitie, als onderdeel van een formidabel team, met als doel hun deel van de hoofdprijs in de wacht te slepen. Het Futures Copy Trading Toernooi biedt deelnemers de kans om deel te nemen aan high-stakes trading scenario’s, waarbij ze hun vaardigheden en strategieën in de dynamische wereld van crypto futures kunnen laten zien.

Naast het Futures Copy Trading Toernooi bevat KCGI 2023 ook andere boeiende competities, zoals het Spot Trading Toernooi, Demo Trading Toernooi en Futures Trading Toernooi, die allemaal zijn ontworpen om deelnemers van elk expertiseniveau uit te dagen en te belonen. Deelnemers kunnen ook deelnemen aan speciale evenementen, zoals het meeslepende roulettespel en de live roulettesessie, waar exclusieve prijzen, waaronder de nieuwste iPhone en de indrukwekkende Tesla Cyberquad, op de winnaars wachten. De registratie voor Demo Trading en Futures wordt respectievelijk op 5 en 10 september geopend.

De vorige edities van KCGI waren opmerkelijk succesvol en trokken traders en teams van over de hele wereld aan. Voortbouwend op deze erfenis hebben de rebrandinginitiatieven van Bitget en de viering van het 5-jarig jubileum KCGI 2023 getransformeerd in een gedenkwaardige sprong voorwaarts, die de evolutie van Bitget naar een dynamische cryptobeurs weerspiegelt, gecentreerd rond de ‘Trade smarter’-filosofie.

KCGI 2023 is meer dan een competitie – het is een viering van intelligent traden. Deelnemers aan dit opwindende trading extravaganza zullen de geavanceerde platformfuncties van Bitget ontgrendelen, waarbij ze de kracht van social trading, derivaten en meeslepende educatieve activiteiten benutten. Als snelgroeiende cryptobeurs biedt Bitget een ongeëvenaarde trading reis die traders in staat stelt om met vertrouwen door het steeds veranderende cryptolandschap te navigeren. Gracy Chen, Managing Director van Bitget, merkte op:

“Nu we de tweede fase van KCGI 2023 ingaan, nodigen we traders van over de hele wereld uit om hun vaardigheden te laten zien en mee te doen aan het Futures Copy Trading Toernooi. KCGI is niet zomaar een competitie, maar een bewijs van Bitget’s toewijding aan het stimuleren van een dynamische en diverse cryptobeurs.

Met een opwindende line-up van toernooien, waaronder spot trading, futures en copy trading, nodigen we deelnemers uit om met ons mee te doen aan dit trading extravaganza en de smarter trading-reis te ervaren die Bitget biedt. We kijken ernaar uit om getuige te zijn van het enthousiasme en talent van onze wereldwijde trading community terwijl we samen aan deze opwindende reis beginnen.”

Ga voor meer informatie over Bitget’s KCGI 2023 en om je te registreren voor het Futures Copy Trading, Demo Trading en Futures Trading Toernooi naar: www.bitget.com/nl/events/kcgi

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptobeurs die Copy Trading aanbiedt als een van de belangrijkste functies. De beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te traden door een veilige, allesomvattende trading oplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Bezoek voor meer informatie: Website  | Twitter  |  Telegram  |  LinkedIn  | Discord

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!