Mysterieuze Shiba Inu whale verplaatst biljoenen meme-munten

Onlangs heeft een mysterieuze Shiba Inu (SHIB) whale plotseling biljoenen meme-munten verplaatst, nadat de ontwikkelaars van het project de layer-2 schaaloplossing Shabarium weer online hebben gebracht.

Volgens nieuwe gegevens van het whale-onderzoek platform Whale Alert, is er te zien dat een anonieme grote SHIB-investeerder abrupt maar liefst 4.642.530.677.374 tokens, ter waarde van ongeveer $38 miljoen, heeft verplaatst van een onbekende wallet naar een andere onbekende wallet.

Deze beweging volgt op de aankondiging van Shytoshi Kusama, de pseudonieme hoofdontwikkelaar van het ecosysteem, dat de technische problemen van het project zijn opgelost en dat “Shibarium klaar is voor primetime.”

Shibarium, dat eerder deze maand officieel werd gelanceerd, kende een “massale toestroom” van gebruikers en activiteit, wat leidde tot technische problemen zoals miljoenen dollars aan crypto-activa die vastzaten op de Ethereum (ETH) brug.

Eerder zei Kusama dat om de problemen van Shibarium op te lossen, het protocol meer node-validatoren zou toevoegen om het grote aantal gebruikers te kunnen herbergen en opnieuw te lanceren.

“Na twee dagen testen en aanpassen van parameters om een ‘klaar’ status te bereiken, is Shibarium nu verbeterd en geoptimaliseerd… Er zullen extra validatoren live gaan, wat nog meer opties biedt om je BONE te staken.”

Het Shibarium-mainnet zag na een succesvolle herlancering meer dan 50.000 actieve wallets bereiken en op dat moment steeg ShibaSwap (BONE), de token die gekoppeld is aan de gasvergoedingen van layer-2, van $1,36 naar $1,45, een stijging van 6,6% in 24 uur.

Shiba Inu (SHIB) wordt verhandeld voor $0,000008 op het moment van schrijven, een kleine stijging in de afgelopen dag, terwijl BONE wordt verhandeld voor $1,22, een daling van 2,7% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!