Top 5 crypto om te investeren in augustus 2023 – Beste altcoins met het hoge groeipotentieel

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt is eindelijk hersteld van een turbulent seizoen. Dit kan het perfecte moment zijn om wat munten te kopen. Met duizenden munten die er zijn, kan het een uitdaging zijn om de juiste te kiezen. Of u nu nieuw bent bij het beleggen in cryptovaluta of op zoek bent naar nieuwe munten om aan uw portefeuille toe te voegen, wij staan voor u klaar.

In dit bericht bespreken we de vijf beste munten die je deze maand, augustus 2023, kunt kopen. Van Grimace Coin tot Pepe, we bespreken de beste altcoins met een enorm winstpotentieel. Hoewel sommige van deze munten relatief nieuw op de markt zijn, zijn ze superaantrekkelijk vanwege hun groeipotentieel.

Zonder verder oponthoud zijn hier de vijf beste munten die je deze maand kunt kopen:

Grimas: Munt met X56-groei in twee maanden

Grimace is hard op weg een van de meest populaire munten in het memecoin-subgenre te worden. Het werd bedacht in 2022 en gelanceerd in 2023 en kwam voort uit een uitwisseling op sociale media tussen Elon Musk (Dogefather) en McDonalds. Net als Dogecoin begon het als een grap en trok het al snel de aandacht van cryptoliefhebbers.

Grimace Coin heeft de afgelopen tijd uitstekend gepresteerd op de cryptomarkt. In twee maanden noteerde het bijvoorbeeld een verbluffende prijsgroei van x56, waarmee het de meerderheid van de populaire cryptocurrencies op de markt overtrof.

De afgelopen tijd heeft Grimace veelbelovende statistieken verzameld. Het dagelijkse handelsvolume piekte op $25 miljoen, terwijl de Grimace-gemeenschap een wekelijkse groei van 12% registreerde. Op BitGet is het officieel de snelst groeiende crypto.

Analisten zijn het er over het algemeen over eens dat het token verder zal groeien en tokenhouders in de nabije toekomst enorm zal belonen. Sommige analisten voorspellen dat Grimace tegen het einde van het jaar $1000 per token zal bereiken. Koop Grimace nu om van maximale winst te kunnen genieten.

Arbitrum: De Ethereum-schaaloplossing die voorop loopt

Als een van de toonaangevende Layer-2-schaaloplossingen voor Ethereum is Arbitrum het afgelopen jaar in populariteit gegroeid. Ontwikkelaars en algemene gebruikers in de DeFi- en NFT-ruimtes wenden zich tot het als een sneller en goedkoper alternatief voor het Ethereum-netwerk.

Arbitrum zal sterk blijven groeien naarmate de cryptomarkt blijft evolueren. Naast dat het sneller en goedkoper is, biedt het hetzelfde beveiligingsniveau als Ethereum. Een ander interessant aspect van het ecosysteem is het Arbitrum DAO, dat bestuursrechten aan tokenhouders toekent. ARB speelt een belangrijke rol bij de besluitvorming.

De ARB-waarde zal in de toekomst waarschijnlijk verder stijgen. De recente stap om zijn ecosysteem uit te breiden was succesvol. Het totale aantal portemonnee-adressen op het netwerk is de afgelopen maand bijvoorbeeld met 2,4 miljoen toegenomen. De tokenprijs zal in de nabije toekomst waarschijnlijk stijgen.

ScapesMania: De voorverkoop die zal exploderen

Als je er ooit van hebt gedroomd deel te nemen aan een crypto-voorverkoop met een enorm winstpotentieel, dan mag je de ScapesMania-voorverkoopfase niet missen. Als duurzaam gaming-ecosysteem overbrugt ScapesMania de kloof tussen traditionele gaming en Web3-mogelijkheden. Het is gemaakt door een team dat een Binance Grant heeft gewonnen en richt zich op de zeer winstgevende Web2-gamingmarkt, die in 2027 naar schatting $521,6 miljard aan inkomsten zal bereiken. Het is geen cryptospel, dus casual gamers hoeven zich niet in crypto te verdiepen en dat is het ook. Het is geen P2E-game, dus tokenhouders hoeven geen games te spelen om geld te verdienen.

De meeste analisten zijn van mening dat ScapesMania om verschillende redenen zal exploderen. Ten eerste beschikt het over een gevestigde game-economie met talrijke inkomstenstromen. Het is ook gebaseerd op een DAO-bestuursstructuur die elke deelnemer tevreden houdt. Het is met succes gecontroleerd en genoteerd op trackingplatforms en er zijn onderhandelingen gaande om aan het einde van de voorverkoopevenementen een notering op grote beurzen te krijgen.

Dit is absoluut het beste moment om ScapesMania te kopen. Vroege kopers kunnen een bonus van maximaal 500% krijgen. Omdat $MANIA geen prijsgroei heeft ervaren, is er veel ruimte voor prijsgroei wanneer het eindelijk op de beurs wordt genoteerd. Andere voordelen zijn onder meer Token Buyback, Burn en Staking-mogelijkheden. Bovendien is tijd van essentieel belang, aangezien tokens snel uitverkocht zijn.

Chain GPT: AI-centrische munt met enorm potentieel

Chain GPT (CGPT) is een cryptoproject dat de werelden van kunstmatige intelligentie en blockchain-technologie samenbrengt. Hoewel er andere projecten zijn met vergelijkbare visies, is dit het meest acceptabele in de crypto-ruimte en vertoont het tekenen van een enorm potentieel.

Met betrekking tot de marktprestaties heeft CGPT de aandacht getrokken van de beste crypto-investeerders. Op het moment van schrijven had het bedrijf in 24 uur een prijsgroei van 4,24% geregistreerd. De afgelopen week registreerde het een prijsstijging van 10,18%. Binnenkort zal het waarschijnlijk nog verder stijgen.

Pepe: De nieuwe memecoin die golven over de markt veroorzaakt

Pepe (PEPE) is een van de nieuwste cryptocurrencies die de markt stormenderhand verovert. Het is gebouwd op de Ethereum-blockchain en is een memecoin geïnspireerd op “PEPE the Frog”, een internetmeme-personage dat begin jaren 2000 behoorlijk populair was.

Zoals de meeste memecoins zit Pepe achter de hype aan. Het is momenteel een sensatie op sociale media en de statistieken die het tot nu toe heeft verzameld zijn benijdenswaardig. Alleen al in de afgelopen week noteerde het bijvoorbeeld een prijsstijging van 600%.

Ondanks dat het een memecoin is, zou Pepe de munt van het jaar 2023 kunnen zijn. Amper twee maanden na de lancering kon het doorbreken in de top 100 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Het zal hoogstwaarschijnlijk verder stijgen, waardoor de houders een aanzienlijke winst zullen krijgen.

Conclusie

Het identificeren van de juiste tokens om op een specifiek moment te kopen is de sleutel tot winstgevende investeringen in cryptovaluta. Hier hebben we de top 5 van cryptocurrencies besproken die iedereen in augustus kan kopen en betekenisvolle winsten kan verwachten. Hoewel sommige al een tijdje bestaan, zijn andere relatief nieuwe munten met een enorm winstpotentieel.

Op dit punt moeten we benadrukken hoe belangrijk het is om tijdig beslissingen te nemen. Idealiter hebben tokens in de voorverkoopfase, zoals ScapesMania, het grootste groeipotentieel. Mensen kopen ze snel op, dus het is belangrijk om snel te handelen. Grimace Coin is een andere uitstekende keuze, vooral voor degenen die dol zijn op memecoins. Het is een relatief nieuwe munt en je kunt deze kopen op Bitget.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-32.png

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!