Hoe deze trader crypto miljonair is geworden door kleine bedragen te beleggen in Shiba Inu – Met welke crypto kan je nu rijk worden

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Iedereen kent wel de verhalen van vroege crypto traders die voor enkele euro’s Bitcoin kochten en nu miljonair zijn. Dat rijk worden met crypto ook nu nog steeds mogelijk is, bewijst het verhaal van een kleine Japanse investeerder.

Door investering van $32 werd hij crypto miljonair

Een van de bekendste voorbeelden van een token die een enorme groei door kon maken en investeerders forse winsten opleverde, is de Shiba Inu.

Een Japanse investeerder wist door al heel vroeg in te stappen bij deze token, crypto miljonair te worden. Op 21 januari 2021 zette hij 225 $CVC om in 256,146,355,769 Shiba Inu tokens.

225 $CVC is vandaag de dag zo’n $16,- waard. De stap naar Shiba Inu pakte dus heel positief uit, want de gekochte tokens hebben nu een waarde van $2.044.047,92.

Overigens was 225$CVC op het moment dat de stap gezet werd zo’n $32,- waard. Door de investering in Shiba ter waarde van dit bedrag is er dus een return of investment behaald van 6.387.550 procent!

(Nog) geen boot op Ibiza voor investeerder

Wie denkt dat de gelukkige investeerder nu als crypto miljonair zijn dagen op een zeilboot bij Ibiza doorbrengt, komt bedrogen uit. Het opvallende is dat na deze slimme transactie, er eigenlijk maar heel weinig activiteit op de crypto wallet te zien is.

Het zou kunnen zijn dat deze investeerder op zijn schatkist zit en wacht tot de Shiba Inu verder in waarde stijgt. Ook kan het zijn dat de crypto miljonair op welke manier dan ook de toegang tot zijn wallet is verloren!

Misschien heeft de anonieme trader wel spijt dat hij zijn tokens niet op tijd heeft verkocht. Op het hoogtepunt stond de waarde van de Shiba Inu token liefst 90% hoger dan de huidige waarde. Toen was deze kleine transactie ter waarde van $32,- geen $2 miljoen waard, maar liefst $20 miljoen!

Geïnspireerd door dit verhaal? Met een kleine investering in Shiba Inu ga je echt niet meer rijk worden met crypto. Kleine stijgingen zijn uiteraard nog wel mogelijk. Het is verstandig om op zoek te gaan naar een nieuwe token, waarvan de prijs nu nog extreem laag is. Dit zijn vaak tokens die zich nu nog in de presale fase bevinden.

Deze ‘low cap gems’ hebben namelijk de potentie om nog volop te groeien. Schiet een token als een raket omhoog (zoals Shiba deed) dan ben jij als investeerder misschien wel de volgende crypto miljonair. Vergeet niet op tijd te cashen!

Welke token als volgende gaat exploderen, is uiteraard moeilijk te voorspellen. Toch geven wij de volgende currencies om verschillende redenen een goede kans op groot succes. Investeer je in deze tokens, dan word je misschien ook wel crypto miljonair.

Wall Street Memes – Community gedreven token weet aandacht van investeerders te trekken in presale.

Een token die al enige tijd volop de aandacht van investeerders en analisten weet te trekken, is de Wall Street Memes token. De WSM doet het uitstekend in de presale, waar het een enorme community bij elkaar weet te brengen.

WSM komt voor uit de Meme Stock movement, een sociale beweging van kleine investeerders die zich online samen wist te spannen om de beurs op een positieve manier te beïnvloeden. Zo was deze beweging verantwoordelijk voor de GameStop en AMC rally’s.

En passant werd door deze rally’s het enorme hedgefund Melvin Capital onthoofd. De Robin Hoods van de beurs wonnen, en deze token is niet alleen een eerbetoon aan deze geschiedenis, maar ook een middel om weer een mooie rally neer te zetten.

In de presale werd tot nu toe al $25 miljoen opgehaald. De community op verschillende social media kanalen bestaat uit meer dan 1 miljoen volgers.

Bovendien zal de token op korte termijn (op 27 september) haar debuut maken op Tier 1 exchanges. Vanaf dan kan het hard gaan met deze token, die van plan is samen met de investeerders meerdere rally’s neer te zetten.

1 $WSM kost nu nog $0,0337. Het is te verwachten dat deze token op de beurs snel zal stijgen. Wordt jij met deze token crypto miljonair?

>>> Nu Naar $WSM Presale <<<

Sonik – Tokenmakers hebben ambitie om nieuwe meme coin razendsnel te laten stijgen

Een andere token die de aandacht van investeerders weet te trekken, is de Sonik Coin. Deze meme coin, met in de hoofdrol de razendsnelle egel Sonik, kan weleens een echte low cap gem blijken te zijn.

Met een relatief kleine hard cap is er nog voldoende ruimte om te groeien. Bovendien is de token deflatoir, omdat het ERC-20 netwerk stake-to-earn mogelijkheden toelaat.

40% van het totaal aantal tokens zal in de vorm van staking rewards aan de investeerders uitgekeerd worden.

Daardoor is het de verwachting dat deze zeer gedecentraliseerde token, waarvan 50% van het totaal in de presale verkocht zal worden, een enorme stijging kan doormaken zodra de token op de beurs komt.


Een groot deel van het geld dat vroege investeerders inleggen, wordt besteed aan marketing. Kan Sonik echt als een razendsnelle raket de market cap van $100 miljoen halen?  Het zou investeerders een winst van ongeveer 50x de inleg geven.

Maar wie zegt dat het door moet stoppen? Misschien vliegt de Sonik wel door richting de sterren: als het met Shiba Inu gelukt is, waarom zou je dan met Sonik geen crypto miljonair kunnen worden?

De presale loopt als een trein, in enkele dagen tijd is al voor $400.000 aan Sonik tokens gekocht. 1 SONIK kost $0,000014, maar deze prijs kan na de exchange listing snel stijgen.

>>> Naar de Sonik Coin Presale <<<

Launchpad xyz – Wordt dit platform het Facebook of Twitter van Web3?

Wil je liever niet in een meme coin investeren (de rally’s zijn hevig, maar kunnen ook zomaar voorbij zijn), dan is de Launchpad xyz (LPX) token misschien wel wat voor jou.

Anders dan de eerder genoemde meme coins beschikt zal de LPX namelijk beschikken over een stevig ecosysteem. Het doel is om naast een eigen token, ook een platform op te zetten waarin het beste van Web3 bij elkaar gebracht wordt.

Zo kun je op het Launchpad platform terecht voor het laatste cryptonieuws, nieuwe tokens (met potentie), inzichten van experts en analisten, krijg je toegang tot het trading platform en komt er ook een hub waarin je toegang krijgt tot de beste blockchain applicaties en games.

Wie wil beginnen met traden kan via het Launchpad xyz platform les krijgen in investeren. Niet alleen de basics en de feiten worden doorgenomen met nieuwe traders, maar ook de vraag hoe jij het hoofd koel houdt en bestand bent tegen (ver)koopdruk zal een belangrijke rol spelen.

Launchpad quotient is een AI gedreven programma dat verschillende investeringen kan ranken op basis van honderden verschillende punten die voor jou interessant zijn. Hierdoor mis je nooit een goede investering.

Wie slim is, wordt nu alvast lid van de Alpha Call Group op Telegram (toegang is nu nog gratis, straks niet meer). Deze call group laat een voorproefje zien van waar het launchpad platform toe in staat is. Hun beste call tot nu toe was een buy call voor LINQ. Wie de call meteen opvolgde, zag een return van liefst 7000%! Zo kun je gemakkelijk rijk worden met crypto.

Wie in de presale voor meer dan $50 aan Launchpad XYZ koopt, krijgt zolang hij zijn tokens vasthoudt toegang tot NFT mints en VIP trade groepen. Dit is handig, want zo mis je de informatie in de telegram groep niet.

Wie meer opties en mogelijkheden wil, kan ervoor kiezen $200 in te leggen en voor het Shiba Pass niveau te gaan. Hierdoor krijg je toegang tot meer opties. Deze professionele investeerder kan vanaf $25.000 Pass niveau Elon halen, waarbij ook één-op-één gesprekken met de oprichters van Launchpad inbegrepen zitten.

Launchpad xyz wil een brug zijn tussen Web2 en Web3. Miljoenen mensen wereldwijd hebben Web2 omarmd, en staan potentieel ook wel open voor Web3, maar weten niet waar ze moeten beginnen.

Launchpad kan het platform zijn wat zij nodig hebben. Mochten miljoenen mensen de weg naar Launchpad vinden, dan stijgt het platform enorm in waarde – en haar eigen token (die op het platform gebruikt wordt) ook.

De token is nu nog te koop voor $0,045 per stuk. De ontwikkeling van het platform, het ecosysteem rondom de token, de goede resultaten die nu al geboekt worden en het geweldige toekomstperspectief zorgen ervoor dat deze token snel uitverkocht kan raken.

Wie verstandig is, investeert dan ook in het platform nu het nog zo goedkoop mogelijk is. 

>>> Nu naar de Launchpad xyz presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!