Chainlink gaat live op Base in anticipatie op de bull-markt

Chainlink (LINK), de meest gebruikte gedecentraliseerde oracle service provider in het crypto-ecosysteem, breidt zijn toegang uit door voortdurende integraties met enkele van de meest veelbelovende protocollen in de industrie.

Volgens een recente update gedeeld door het protocol heeft het basissysteem van Coinbase eindelijk Chainlink geïntegreerd, samen met een reeks andere projecten, waaronder Lendvest, DSLA, Banshees NFT-project en Crypto-Guilds, onder anderen. Deze integraties zijn zeer essentieel voor Chainlink, omdat ze enorme vraag genereren naar zijn eigen token, LINK, wat resulteert in een positieve groei in het algemeen.

Een uniek kenmerk van deze brede integraties is het feit dat elk van de projecten die ondersteuning krijgen van de Chainlink oracle zich nog in de vroege stadia van hun activiteiten bevindt, en hun groei mogelijk kan resulteren in aanvullende voordelen voor LINK.

Neem bijvoorbeeld Base: het protocol zal waarschijnlijk een aantal gedecentraliseerde applicaties (dApps) verwelkomen, die op hun beurt waarschijnlijk meer diensten nodig zullen hebben die worden aangeboden door het Chainlink-protocol. Het groeipotentieel voor LINK is hoog, gezien het feit dat de oracle-provider sinds het begin van het jaar niet is gestopt met zijn brede samenwerkingsverbanden.

Kijkend naar de prijsvooruitzichten voor Chainlink, is de algemene consensus dat deze integraties een aanzienlijk groeipotentieel zullen bieden voor LINK en het op weg zullen zetten naar een bullish rally. Op het moment van schrijven wordt LINK verhandeld tegen een prijs van $7,48, een daling van 0,43% in de afgelopen 24 uur, wat de huidige neerwaartse trend op de bredere markt weerspiegelt.

De veerkracht van Chainlink wordt verder benadrukt doordat het een relatief positieve opwaartse trend heeft weten te behouden in de afgelopen zeven dagen, met meer dan 4% groei in die periode. Chainlink is naar verluidt een van de meest ondergewaardeerde tokens in Web3.0, en met behulp van zijn nieuwste partnerschappen voorspellen analisten een ambitieuze prijsstijging in de nabije toekomst.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!