Analist geeft waarschuwing voor deze memecoin

Een nauwlettend gevolgde analist zegt dat de recente rally van Shiba Inu (SHIB) een valstrik zou kunnen zijn om bulls die de memecoin willen kopen, te vangen.

De pseudonieme analist Cheds vertelt zijn 311.700 volgers op Twitter dat Shiba Inu momenteel een stijging doormaakt binnen een grote neerwaartse trend.

Volgens de analist zal de rally waarschijnlijk SHIB-bulls vangen die verwachten dat de populaire memecoin zijn trend zal omkeren en een geïsoleerde bull run zal starten:

“SHIB maakt een sterke sprong in een sterke neerwaartse trend. Kan binnenkort een setup worden voor een shortpositie.”

Cheds zegt dat bulls tekenen van uitputting beginnen te vertonen na mogelijk een blow-off top te hebben geprint op het vier-uurs diagram. Hij zegt ook dat zijn pessimistische standpunt ongeldig zal worden als SHIB stijgt boven $0,00001075.

Shiba Inu maakt momenteel een sterke opwaartse beweging na zijn dieptepunt van ongeveer $0,0000054 in juni 2023. Op het moment van schrijven is de concurrent van Dogecoin (DOGE) 0,00001013 waard, wat meer dan 14% hoger is in de afgelopen 24 uur.

Bij het bekijken van Bitcoin (BTC) zegt Cheds dat de crypto koning mogelijk al een lokaal dieptepunt heeft bereikt na te zijn gedaald tot ongeveer $28.600:

“BTC-studenten moeten erop letten dat het dieptepunt van 1 augustus van $28.612 genoeg zou moeten zijn om aan de initiële oproep voor een gemiddelde reversion te voldoen.

In de toekomst moet je het beschouwen als een terugval die nu belang aan die prijszone toevoegt.”

Eind vorige maand voorspelde Cheds dat Bitcoin zou dalen naar het bereik van $28.500 voordat het zijn correctieperiode zou beëindigen. De analist zei ook dat BTC waarschijnlijk langzaam zal blijven stijgen nadat het zijn neerwaartse doel heeft bereikt.

Op het moment van schrijven is Bitcoin $29.089 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!