ChatGPT voorspelt koers na Bitcoin halving 2024, zal BTC20 stijgen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De laatste halving van Bitcoin vond plaats in mei 2020, waarbij de beloning voor miners werd gehalveerd van 12,5 BTC naar 6,25 BTC per blok. De volgende halving is alweer in het vizier en zal naar verwachting plaatsvinden in april 2024, waarbij de beloning verder wordt teruggebracht van 6,25 BTC naar 3,125 BTC per blok. 

Historisch gezien zorgt de halving er telkens voor dat Bitcoin schaarster wordt, wat vervolgens resulteert in een stijging van de Bitcoin koers. Analisten en experts speculeren dat de komende halving een vergelijkbaar effect kan hebben op de koers van Bitcoin. Als de vraag blijft toenemen, terwijl het aanbod beperkter wordt is de kans groot dat de Bitcoin cyclus zich wederom gaat uitspelen. 

In de vorige cyclus zagen we dat een jaar voordat de halving plaats vond de koers een sterke stijging liet zien, met name in de eerste zes maanden van het jaar. Inmiddels hebben we deze cyclus opnieuw gezien dit jaar. De Bitcoin koers steeg een aanzienlijke 100% sinds januari begin dit jaar, waar de koers zich bevond rond $ 15,500 naar een yearly high rond de $ 31,800. 

Pas geleden hebben grote instituties aangekondigd een Bitcoin-ETF op de markt te willen brengen. Dit nieuws heeft nu al een gunstige impact op de koers van Bitcoin gehad terwijl de aanvragen voor de ETF nog niet goedgekeurd zijn. Als de aanvragen goedgekeurd zullen worden zal dit de koers van Bitcoin hoger drijven, aangezien deze instituties Bitcoin moeten aanschaffen voor hun ETF. 

Naar verwachting zullen de Bitcoin-ETF’s rond dezelfde tijd als de Bitcoin halving worden gelanceerd, wat kan resulteren in een zeer positief jaar voor Bitcoin en de algehele crypto sector.

De kans dat Bitcoin de komende tijd wonderbaarlijk zal presteren is niet uit gesloten. Vaak als de grootste crypto munt het goed doet, laten de altcoins en meme coins een nog explosievere stijging zien. Een alternatief voor Bitcoin waar je wellicht in kan investeren is BTC20. 

BTC20 – De nieuwe Bitcoin?

BTC20 is een veelbelovend crypto project die niet veel afwijkt van de originele Bitcoin. Het doel van het project is om investeerders de kans te geven om de token voor $ 1 aan te schaffen tijdens de presale. In 2011 stond de koers van Bitcoin ook op $ 1 en hebben veel investeerders deze kans gemist. In plaats van een eigen blockchain zoals Bitcoin is BTC20 een token ontwikkeld op het Ethereum netwerk. 

Om het BTC20 project een goede start te geven, wordt er een presale georganiseerd. Eerst zullen er maximaal 3 miljoen BTC20 tokens verkocht worden, en daarna nog eens 3,05 miljoen tokens, elke token wordt verkocht voor een koers van $ 1.

De presale zal helpen bij verdere ontwikkeling, promotie en het aangaan van belangrijke partnerschappen om het BTC20 ecosysteem te laten groeien. Na de presale worden alle tokens die niet verkocht worden veilig opgeslagen in een staking contract.

Dit contract is de basis van het project, waar gebruikers hun BTC20 tokens kunnen staken om vervolgens beloningen te ontvangen. Hoe meer investeerders hun tokens staken, hoe meer beloningen ze krijgen. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de community samenwerkt en alle deelnemers profiteren.

Naast goede tokenomics in het project is er ook een glasheldere roadmap opgesteld om de visie van het project te verduidelijken, die er als volgt uit ziet:

2023 Q3-Q4

Fase 1: 

In de eerste fase van de presale worden 3 miljoen BTC20 tokens verkocht tegen een koers van $ 1 per stuk. Nadat het minimum van 3 miljoen tokens bereikt is, worden er nog eens 3,05 miljoen tokens beschikbaar gemaakt voor de presale. Het geld dat hiermee opgehaald wordt zal worden gebruikt om het project verder te ontwikkelen, te adverteren en belangrijke partnerschappen aan te gaan. 

2023 Q4-Q1

Fase 2:

Na de presale zal het BTC20 team een veilig staking contract maken. Dit contract zal alle tokens die niet verkocht zijn (minimaal 14,95 miljoen) staken. Investeerders krijgen dan de kans om hun BTC20 tokens te staken en beloningen te krijgen voor hun deelname. 

2024 Q1-Q4

Fase 3:

Het BTC20 team zal zich concentreren op het constant ontwikkelen en laten groeien van het project. De focus ligt op het verbeteren van het staking contract en onderzoeken of er partnerschappen aan kunnen worden gegaan met andere belangrijke spelers. Ook willen het team de bruikbaarheid van BTC20 uitbreiden binnen decentralized applications. 

2025 en verder 

Fase 4: 

BTC20 streeft naar een stabiele toekomst. Het staking contract zal BTC20 tokens blijven belonen aan degenen die hun tokens staken, in lijn met het uitgeefschema van Bitcoin, verspreid over ongeveer 120 jaar. Dit zorgt ervoor dat de beloningen eerlijk verdeeld worden en mensen worden aangemoedigd om langdurig betrokken te blijven bij de community.

Wees er dus snel bij voordat de presale van BTC20 uitverkocht is en grijp wellicht de kans van je leven!

Nu Naar de BTC20 Presale

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!