Analist voorspelt grote rally voor Dogecoin

Een veel gevolgde cryptohandelaar voorspelt dat Dogecoin (DOGE) nog ruimte heeft om te stijgen, en hij heeft ook zijn kijk op andere altcoins bijgewerkt.

Pseudonieme handelaar Altcoin Sherpa vertelt zijn 196.300 Twitter-volgers dat Dogecoin naar verwachting met ongeveer 20% zal stijgen op korte termijn, vanaf de huidige waarde van $0,077:

“Het ziet er over het algemeen behoorlijk sterk uit voor DOGE. Ik weet niet welke niveaus significant zullen zijn, maar het zou me niet verbazen als het in de korte termijn doorgaat en stijgt tot $0,09.”

Bron: Sherpa/Twitter

Sherpa zegt dat hij Dogecoin nauwlettend in de gaten houdt voor een koopmogelijkheid, en dat het volgende duidelijke ondersteunings-/weerstandsniveau (S/R) aan de onderkant de 200-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) is, op $0,075:

“Voor DOGE kijk ik naar $0,075 als instappunt, het is een niveau van het 200-daagse EMA en een S/R-niveau.”

Een andere munt op de radar van de handelaar is Maker (MKR), een gedecentraliseerd financieel (DeFi) protocol dat stablecoin-gebaseerde leningen aandrijft via smart contracts. Hij houdt vier belangrijke prijsniveaus in de gaten waar hij denkt dat de token zich een tijdje zal consolideren: $1.299, $1.150, $963 en $819:

“MKR: Deze munt heeft minder gepresteerd dan de meeste andere, maar is een van de sterkste coins van de afgelopen weken. Ik blijf zeggen dat ik op een dip wil kopen, maar het is er nog niet van gekomen. Deze munt doet het erg goed.”

Bron: Sherpa/Twitter

Maker handelt op het moment van schrijven voor $1.141, wat een stijging van 69% is ten opzichte van het dieptepunt van $676 op 28 juni.

De handelaar geeft ook zijn mening over Bitcoin (BTC).

Hij zegt dat de prijsactie van de koningscrypto het 200-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) opnieuw test. Als Bitcoin het 200-daagse EMA doorbreekt, voorspelt de handelaar een stijging naar het niveau van $30.400. Als het wordt afgewezen, voorspelt hij dat Bitcoin zal instorten tot $27.800:

“BTC: ‘beslissingstijd nadert’, ik zou persoonlijk hier niet kopen, ik wacht liever op een herstel van het laagste punt van het bereik. Ik voel me pas op mijn gemak als BTC boven de $30.000 staat.”

Bron: Sherpa/Twitter

Bitcoin handelt op het moment van schrijven voor $29.225, een daling van 0,9% in de afgelopen 24 uur.

Ten slotte zegt de handelaar dat blockchain-orakel Chainlink (LINK) waarschijnlijk het lagere einde van zijn langetermijnprijsbereik zal bezoeken, met een bovengrens van $9,33 en een ondergrens van $5,33. Hij voorspelt een daling van de huidige prijs van $7,98 naar minstens $6,50:

“LINK: Deze munt is eerlijk gezegd nog niet veel veranderd. Ik zou nog steeds geduldig zijn en bieden op $6,50 of lager. Eigenlijk is dit hier ook geen slechte plek om te bieden, het is het evenwichtspunt van het bereik. Het hangt af van je strategie.”

Bron: Sherpa/Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!