Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

PlanB voorspelt dat de bull-run al onderweg is

De nauwgevolgde kwantitatieve analist PlanB zegt dat Bitcoin (BTC) nu op weg is om zich uit te breiden met biljoenen dollars om te concurreren met een aantal van de grootste activaklassen. De pseudonieme analist vertelde namelijk aan zijn 1,8 miljoen Twitter-volgers dat Bitcoin zich nu in de vroege fase van een bull-markt bevindt, wat grote spelers zoals BlackRock in staat zou kunnen stellen BTC op te kopen terwijl het laag geprijsd is. Hij gaf het onderstaande aan:

“Het bevindt zich in fase 1 van de vroege bull-markt. Natuurlijk wil BlackRock goedkoop kopen, net voor ETF-goedkeuring en net voor fase 2 van de volledige bull-markt.”

PlanB heeft het gebruik van stock-to-flow (S2F) populair gemaakt, wat tot doel heeft de nieuw gecreëerde voorraad van een actief te meten die in de loop van de tijd wordt gecreëerd in verhouding tot de bestaande voorraad. Na de volgende halvering van Bitcoin, waarbij de nieuw gecreëerde BTC die aan mijnwerkers wordt uitgegeven wordt gehalveerd, zegt PlanB dat de S2F zal suggereren dat de koning van de crypto uiteindelijk schaarser zal worden dan onroerend goed, en extreem ondergewaardeerd in vergelijking met andere grondstoffen zoals goud, zilver en diamanten. Hij voegde hieraan het volgende toe:

“Bitcoin (S2F 58, marktwaarde $400B) is extreem ondergewaardeerd in vergelijking met:

  • goud (S2F ~60, marktwaarde ~$10T)
  • diamanten (S2F ~40, marktwaarde ~$1T)
  • zilver (S2F ~30, marktwaarde ~$500B) Hoe zullen de markten reageren na de halvering in 2024, wanneer de BTC S2F stijgt naar ~110 (>onroerend goed)?”

In een nieuwe strategische sessie zei PlanB dat hij verwacht dat de crypto-koning in prijs zal stijgen tot ongeveer $50.000 wanneer Bitcoin zijn volgende halvering nadert. De analist zei:

“De grote vraag is wat de prijs van Bitcoin zal zijn bij de halvering van april 2024? We kunnen dat proberen te schatten op basis van alleen dit 200-weeks voortschrijdend gemiddelde…

Het 200-weken voortschrijdend gemiddelde stijgt momenteel met ongeveer $500 per [maand], dus negen keer $500 zal $4.500 zijn, en het 200-weken voortschrijdend gemiddelde van Bitcoin is nu iets minder dan $28.000, dus $28.000 plus $4.000 is ongeveer een $32.000 dollars (200-weken) voortschrijdend gemiddelde bij de halvering.

En Bitcoin zou daarboven zijn, en meestal zou het ongeveer 50% daarboven zijn, wat wijst op een prijsbereik van Bitcoin bij de halvering tussen $40.000 en $50.000.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!