Solana gaat in de komende bull-run sterk presteren, aldus Pentoshi

Een handelaar die het einde van de bull-markt van Bitcoin (BTC) in 2021 correct voorspelde, gelooft dat een concurrent van Ethereum (ETH) een solide kandidaat is om op de lange termijn vast te houden. Pseudonieme analist Pentoshi vertelde namelijk aan zijn 700.700 volgers op Twitter dat Solana (SOL) er goed uitziet op de grafieken van langere termijnen nadat het zijn weerstandsniveau uit de bear-markt heeft doorbroken.

Op de korte termijn zei de analist echter dat Solana mogelijk zal terugtrekken om zijn vorige weerstand te testen en om te zetten in ondersteuning, nadat het in minder dan twee maanden met meer dan 150% is gestegen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Over het algemeen ziet de grafiek er voor mij erg constructief uit op langere tijdframes. Maar ik wilde wel zien dat het deze vorige hoogtepunten zou vasthouden. Voor nu kan het een afwijking zijn. Als we weer binnenin gaan sluiten, dan kijk ik naar $22,30 daarna. Ik ben bullish op cult-achtige gemeenschappen voor de volgende bull-run.”

Pentoshi zei ook dat hoewel hij niet gelooft dat SOL de meteorische opkomst van Ethereum tijdens de bull-markt van 2021 zal nabootsen, hij denkt dat Solana nog steeds goede winsten kan genereren voor langetermijnhouders. Hij gaf hierover het volgende aan:

“Ik weet niet of het in de volgende bull-cyclus nieuwe all-time highs zal bereiken, of dat ik in het ETH-fractal geloof. Ik neig naar nee. Je kunt dit vastleggen en om me lachen. Dat betekent niet dat het niet heel goed kan presteren wanneer mensen weer terugkomen op de markt. Ik geloof gewoon dat dit een van de gemakkelijkere weddenschappen is.”

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor $24,74.

Kijkend naar de Solana/Bitcoin (SOL/BTC) ratio, zei de crypto-handelaar dat het paar boven zijn recente hoogtepunt van 0,00119 BTC ($35,59) moet bewegen om een bullish marktstructuur te vormen.

“Ik vind het er niet al te slecht uitzien (op langere tijdframes). Maar nog geen hogere hoogte + hogere laag.”

Op het moment van schrijven wordt het SOL/BTC-paar verhandeld voor 0,0008252 BTC ($24,68).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!