Analist: Solana kan met meer dan 870% stijgen

Een veelgevolgde crypto-analist gelooft dat Solana (SOL) dicht bij zijn all-time highs zal komen zodra Ethereum (ETH) zijn bullmarkt start.

In een nieuwe strategische sessie vertelt de presentator van InvestAnswers aan zijn 446.000 YouTube-abonnees dat Solana naar $250 zou kunnen stijgen, een stijging van meer dan 870% ten opzichte van de huidige prijs van $25,75.

Volgens de anonieme analist zal de stijging van Solana waarschijnlijk worden getriggerd door de Cancun-upgrade van Ethereum, die naar verwachting de schaalbaarheid van het toonaangevende slimme contractplatform verder zal verbeteren. De InvestAnswers-presentator vermeldt een voorspelling van Blofin, een crypto-financiële dienstverlener, die voorspelt dat Ethereum zal stijgen naar $9.700 na de update:

“Volgens Blofin voorspellen ze dat de prijs na de Cancun-upgrade van Ethereum in het eerste kwartaal van 2024 de $9.700 per ETH zou kunnen overschrijden. En natuurlijk is dat hun meest optimistische scenario…

De volgende vraag is altijd: ‘Nou, als Ethereum naar $9.700 gaat, wat is dan de prijs van Solana?’ Ik heb het voor je berekend. Het zal minstens $250 zijn als ETH $9.700 bereikt.

Onthoud dat $9.700 vanaf het huidige niveau meer dan 5x is, en natuurlijk zal Solana sneller stijgen dan ETH op dat moment.”

Hoewel de presentator van InvestAnswers gelooft dat Ethereum zou kunnen stijgen naar $9.700, verwacht hij niet dat deze stijging in de komende maanden zal plaatsvinden:

“Geweldig om $9.700 ETH te zien. Misschien zien we het in de bullmarkt. Ik betwijfel of we het in het eerste kwartaal van 2024 zullen zien, maar misschien begin 2025.”

Wat betreft Bitcoin (BTC) herhaalt de anonieme analist zijn voorspelling dat het vlaggenschipcrypto-actief begin volgend jaar met meer dan 40% zal stijgen vanaf het huidige niveau.

“Ik heb al vele malen gezegd dat ik niet verbaasd zou zijn als we een doelwit van $42.000 voor Bitcoin zouden hebben ergens tussen januari en april 2024.”

Bitcoin handelt op het moment van schrijven op $29.804.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!