Lovely Inu kondigt de 2e verjaardag aan!

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Lovely Inu, het ecosysteem dat tot doel heeft DeFi-tools te bieden die de voordelen maximaliseren voor al zijn Lovely-investeerders en -projecten, is verheugd een belangrijke aankondiging te kunnen delen die zijn levendige gemeenschap overtreft.

Op 30 juli 2023 viert Lovely Inu zijn 2e verjaardag en brengt het naar een hoger niveau van opwinding, dat de volgende dagen doorgaat, waardoor gebruikers tijd krijgen om deel te nemen aan de opwinding.

Bereid je voor op een jubileumspektakel dat alle verwachtingen zal overtreffen! Er zullen 15 uitwisselingsvermeldingen en 1001 marketingbeïnvloeders zijn om het naar een hoger niveau te tillen.

Maak deel uit van een spannende 2e verjaardagsviering!

Op 10 juli 2023 kondigde Lovely Inu via een bericht op haar officiële Twitter-pagina aan dat de viering van het 2e jubileum de festiviteiten van vorig jaar zal overtreffen en het naar een hoger niveau van opwinding en ontzag zal brengen.

Dit nieuwe ecosysteem is een innovatief project dat gebruiks-, noterings- en holdingvoordelen omvat, met als doel een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop gebruikers omgaan met het platform. Via het Lovely Inu-platform streven ze ernaar de gebruikerservaring te verbeteren, nieuwe en opwindende functies te introduceren en hun aanbiedingsaanbod voor hun loyale communityleden uit te breiden.

Omdat ze geloven in het constant verleggen van de grenzen van wat mogelijk is, is dit jubileum extravaganza een statement van hun toewijding om onze gebruikers een uitzonderlijk platform te bieden.
Bovendien zijn er van 1 augustus tot 27 augustus 15 vermeldingen, zoals Huobi, Gate.io, Mexc, BitMart en vele andere, waaruit u kunt kiezen.

Zet je schrap voor het langverwachte LOVELY-jubileum, een evenement dat nut, notering en voordelen vastlegt en je naar onbeperkte mogelijkheden stuwt.

Verken en dompel jezelf onder in het ecosysteem van Lovely Inu en ontdek de kansen en functies die op je wachten. Bereid je voor op een verbeterde DeFi-ervaring als geen ander!

Over het ecosysteem van Lovely Inu

Lovely Finance is een alles-in-één financieel ecosysteem dat is ingesteld om de manier waarop gebruikers omgaan met blockchain-technologie en digitale activa te transformeren.

Het Lovely Ecosystem is gebouwd op vertrouwen, transparantie en gebruikersgericht ontwerp en heeft tot doel een naadloze en lonende ervaring te bieden aan individuen die willen deelnemen aan de DeFi-ruimte. Door geavanceerde technologie, een uitgebreide reeks functies en een community-gedreven aanpak te combineren, zal Lovely het gedecentraliseerde financiële landschap veranderen.

Bovendien heeft Lovely Inu nog een groots feest. Een van de nieuwste en meest uitgebreide Lovely Centralized Exchanges (CEX) wordt deze maand gelanceerd en biedt alle cryptoliefhebbers veel kansen.

BTC, ETH of LOVELY? De Lovely CEX is uw one-stop voor enkele van de meest populaire crypto’s en vele crypto-beloningen. Of je nu nieuw bent in het cryptodomein of een ervaren handelaar bent, Lovely biedt een verscheidenheid aan diensten waaruit je kunt kiezen:

  • Spothandel: crypto kopen, verkopen of verhandelen tegen de huidige marktprijs.
  • Perpetual Futures: Sluit een contract af door long te kopen of short te verkopen.
  • Video-tutorials: bekijk onze video-tutorials over het verhandelen van crypto met Lovely.

Bovendien biedt de Lovely Exchange een eenvoudig en gemakkelijk te volgen interface-ontwerp dat een naadloze ervaring biedt aan al zijn handelaren.

Begin met handelen, geniet van het verdienen van LOVELY en de niet-bewarende Lovely Wallet vereenvoudigt het proces wanneer u klaar bent om af te rekenen.

De tokenomische benadering van Lovely Inu

Via DeFi V4 brengt Lovely Inu een nieuwe benadering van tokenomics, waarbij de ruilkosten opnieuw in het ecosysteem worden geïnvesteerd om de tokengroei verder te ondersteunen.

Het Lovely-ecosysteem bereikt dit door het token buy-out-protocol. Een omzet van 40% markeerde 2022-protocollen voor de terugkoop van Lovely-tokens van de markt om deze te verbranden, en 60% van de omzet is gebruikt voor marketing

Dit jaar verandert het protocol een beetje, en 50% zal worden gebruikt voor het terugkopen van tokens om te worden verbrand en 50% inkomsten voor marketing, waardoor de levendige gemeenschap groeit.

De volgende jaren volgen echter dezelfde aanpak, en we zullen zien dat het 2024-protocol 70% van de inkomsten beperkt voor terugkoop van de markt om het te verbranden, 20% voor marketing en 10% voor het Lovely-team dat zich inspant voor het leveren van een compleet ecosysteem.

Bovendien zal vanaf 2025 85% van de inkomsten worden gebruikt voor terugkoop, 10% voor het team van Lovely Inu en 5% voor donaties.

Blijf op de hoogte van het spannende nieuws van Lovely Inu

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste updates en spannend nieuws? Kijk op de officiële website van Lovely Inu voor meer roadmaps voor productontwikkeling. Volg ze op sociale mediaplatforms, waaronder Telegram, Twitter, YouTube en Instagram, om als eerste op de hoogte te zijn van het meest opwindende nieuws!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!