Analist: Solana gaat enorm hard stijgen

Een handelaar die tijdens de bearmarkt van 2018 correct het dieptepunt van Bitcoin (BTC) voorspelde, zegt dat de Ethereum (ETH)-rivaal Solana (SOL) op het punt staat om een meteorische prijsstijging te ondergaan.

De pseudonieme analist Bluntz vertelt zijn 223.500 Twitter-volgers dat Solana eruitziet alsof het op het punt staat om de explosieve rally van Bitcoin aan het begin van het jaar te evenaren.

Volgens een grafiek die gedeeld is door de toptrader, zou Solana tegen oktober bijna $100 kunnen bereiken als het smart contract-platform zijn voorspelling volgt:

“Ik neig ernaar om me gewoon een paar maanden volledig op SOL (maximalist) te richten, om eerlijk te zijn. Een van de schoonste doorbraakmomenten in een opwaartse trend die ik heb gezien sinds BTC in januari op $18.000 zat.”

Bron: Bluntz/Twitter

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor $25,71, wat wijst op een opwaarts potentieel van meer dan 288% als het de doelstelling van Bluntz bereikt.

Bij het bekijken van Ethereum gelooft de crypto-analist dat de toonaangevende altcoin klaar is voor een enorme uitbraakrally tegenover Bitcoin (ETH/BTC):

“De bijna een jaar durende doorbraak van de ETH/BTC-wig zal glorierijk zijn. Voor wat het waard is, denk ik dat het waarschijnlijk al een dieptepunt heeft bereikt en ik zou het aantrekkelijk vinden als het boven de 0,07 BTC ($2.101) komt. Ik denk niet dat genoeg mensen gepositioneerd zijn voor deze beweging en ze zullen volledig verrast worden.”

Bron: Bluntz/Twitter

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat ETH/BTC kan stijgen naar een hoogte van 0,112 BTC ($3.362). Op het moment van schrijven is ETH/BTC 0,06337 BTC ($1.902) waard.

Wat betreft Bitcoin zelf denkt Bluntz dat BTC op zijn minst zal stuiteren nadat het kort onder de $30.000 is gezakt:

“De korte tijdsframes voor BTC zien er zeker veelbelovend uit, we hebben het bereik van de korte tijdsframes opnieuw opgeëist nadat we de onderkant van het bereik van de hogere tijdsframes hebben getest.

Het slechtste scenario: een paar dagen omhoog, het beste scenario: nieuwe hoogtepunten, naar mijn mening.”

Bron: Bluntz/Twitter

Op het moment van schrijven is BTC $30.021 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!