De grootste crypto trends van deze zomer – Zo kan je geld verdienen met crypto AI projecten, shitcoins en de 2.0 meme crypto hype

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De crypto markt onderging recentelijk een flinke daling en ook Bitcoin moest fors aan waarde inleveren. Waar het onlangs nog tot boven de $31.000 wist uit te stijgen heeft het nu moeite om boven de $30.000 uit te blijven. 

Deze terugval ontstond afgelopen weekend nadat investeerders zich zorgen maakte over de aankomende rapporten over de economische gegevens van juni voor zowel Europa als Amerika. Eerdere data over de banen markt van Amerika, in combinatie met een sterker wordende dollar, hadden er al voor gezorgd dat de risicobereidheid van investeerders afnam. Een afname in risicobereidheid leidt vrijwel altijd tot een afname in het aantal investeerders die de stap naar de crypto markt durft te nemen. 

Toch heeft de crypto markt zich weten te herstellen van de terugval van afgelopen weekend. Vandaag wist de gehele crypto markt alweer terug te klimmen naar een market cap van $1,19 biljoen, dankzij een lichte daling van 0,57%. De crypto markt heeft daarnaast een handelsvolume van $29,28 miljard. 

Ook Bitcoin heeft zich weten te herstellen van de flinke terugslag en bevindt zich vandaag alweer boven de $30.700. De koers van Bitcoin onderging de afgelopen 24 uur een stijging van bijna 1%. Hiermee is het nu 1,18% gestegen over de afgelopen 7 dagen. De koers maakt zich op dit moment klaar voor een test bij het weerstandsniveau van $30.800. 

Nu de gehele crypto markt zich weer in het groen bevindt vragen veel investeerders zich af welke crypto trends er zijn en hoe ze het beste geld verdienen met crypto. Het wordt namelijk steeds moeilijker voor investeerders om zich te navigeren in deze steeds complexer wordende crypto markt. Er zijn nu al meer dan 26.000 verschillende cryptos en dagelijks komen er meer shitcoins, meme coins, en crypto AI bij. 

Investeerders zijn op zoek naar de nieuwe $PEPE en $SPONGE coins omdat deze tokens recentelijk, in tegenstelling tot Bitcoin en Ethereum, in staat waren om gigantische stijgingen mee te maken. Dit kwam omdat ze gelanceerd werden met een erg lage market cap en hierdoor nog ontzettend veel ruimte hadden om verder te groeien. Daarnaast waren ze in staat om te profiteren van de hype van meme coins. 

De vraag voor veel investeerders is dan ook of ze moeten investeren in de nieuwste meme crypto, of dat ze moeten kiezen voor andere nieuwe altcoins zoals shitcoins die onlangs op de markt zijn gebracht. Omdat dit een moeilijke vraag kan zijn om te beantwoorden en omdat we willen voorkomen dat investeerders hun geld stoppen in projecten zonder groei potentieel hebben we hieronder een aantal van de beste meme coins en shitcoins van dit moment beschreven die een goede optie zijn voor investeerders om geld mee te verdienen. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste crypto trends en maak mogelijk grote winsten door te investeren in $HANKEY, $WSM of $THUG. 

Mr. Hankey Coin ($HANKEY)

Mr. Hankey Coin is een van de nieuwste shitcoins van de crypto markt. Deze shitcoin is gebaseerd op het karakter Mr. Hankey van South Park. Dit is een ‘kerstdrol’ die in de meeste kerst afleveringen van South Park naar voren komt. Hiermee wil het project de aandacht winnen van South Park fans.  

De HANKEY coin start binnenkort zijn presale waarbij slechts $500.000 aan tokens beschikbaar zal zijn. Door deze lage market cap zal de koers voldoende ruimte hebben om verder te gaan stijgen. Er gaan daarnaast geruchten rond dat de makers van $SPONGE en $PEPE een mogelijke rol spelen bij de ontwikkeling van deze shitcoin. 

Van de 1 miljard tokens zal 40% beschikbaar zijn tijdens de presale en daarnaast wordt er 40% gereserveerd voor liquiditeit. Door deze liquiditeit vast te zetten op het moment dat de token gelist wordt maken de ontwikkelaars duidelijk dat er geen sprake zal gaan zijn van een mogelijke ‘rug pull’, een scenario waarin de token gedumpt wordt door de makers op het moment dat die gelist wordt. 

Deze factoren geven de token veel toekomstig potentieel en dit is niet onopgemerkt gebleven onder de crypto community. De verwachting is dan ook dat de presale erg snel uitverkocht zal gaan raken. Er is ten slotte ook maar $500.000 aan tokens beschikbaar. Je zult er als investeerder dus snel bij moeten zijn. 

Bezoek Mr. Hankey Presale Hier

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes is bezig aan een van de meest succesvolle presales van dit jaar. De token, die de overwinning van particuliere investeerders op het kapitalisme representeert, heeft al meer dan $14 miljoen weten op te halen in zijn presale die iets meer dan een maand geleden gestart is. 

Wall Street memes is een community die is voortgekomen uit de aandelen gekte rondom GameStop en AMC van 2021. Hierbij kwamen particuliere investeerders samen om het met elkaar op te nemen tegen de grote financiële instituten. Ze kochten de aandelen op van bedrijven die het moeilijk hadden en brachten hierdoor meerdere hedge fondsen in de problemen. 

Het team achter de $WSM token was eerder ook al verantwoordelijk voor de Wall Street Bulls NFT collectie die op de ethereum blockchain binnen 32 minuten uitverkocht raakte voor een bedrag van $2,5 miljoen. Dit team heeft nu de $WSM token ontwikkeld om particuliere investeerders nu ook een mogelijkheid te geven om geld te verdienen in de crypto markt met een meme coin. 

Dit geeft aan dat het team de benodigde ervaring heeft voor de lancering van een succesvolle meme coin. Het team heeft recentelijk ook een nieuwe Wal Sreet Ordinals collectie op de Bitcoin blockchain gelanceerd. 


Wall Street Memes heeft al meer dan 500.000 volgers op zijn Instagram kanaal en daarnaast ook meer dan 200.000 volgers op zijn Twitter. Al met al heeft het platform meer dan 1 miljoen volgers en om deze reden verwachten experts dat de token erg snel een listing op een tier-1 vrij kan spelen. Dit zou de waarde van $WSM hard omhoog kunnen gaan helpen. 

Op het moment van schrijven kosten $WSM token $0,0316 per stuk, maar deze prijs zal gaan stijgen naar $0,0337 op het moment dat de token gelanceerd wordt. Investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige kortingen.

Bezoek Wall Street Memes Presale

Thug Life ($THUG)

Thug Life is een nieuwe meme coin die recentelijk zijn presale lanceerde. De Thug Life token is gebaseerd op de Thug Life beweging die in de jaren 80 ontstond en bekend werd gemaakt door bekende figuren zoals Snoop Dogg en Ice Cube. De Thug Life token is ontwikkeld voor investeerders die ook een keer willen profiteren van gigantische koers stijgingen. Het is gemaakt voor de mensen die de kans om te investeren in eerdere grote stijgers zoals $PEPE gemist hebben. 

Thug Life draait om humor, kameraadschap en de strijd om rond te komen op de crypto markt. Het doel van deze token is om een sterke community op te bouwen zodat de waarde van $THUG kan gaan stijgen. Uit de tokenomics wordt al snel duidelijk dat de community de prioriteit heeft bij dit project. Thug Life biedt 70% van zijn tekenvoorraad aan tijdens de presale, daarnaast worden nog eens 15% van de tokens gereserveerd voor community beloningen en airdrops. Dit betekent dat de community de verantwoordelijkheid heeft om dit project succesvol te maken. De overige 15% van de token voorraad wordt apart gezet voor marketing doeleinden. 

Wat opmerkelijk is aan de presale van Thug Life is zijn lage harde limiet. Op het moment dat de presale $2,058 miljoen heeft opgehaald, of als er 14 dagen zijn verstreken, dan zal de presale ten einde komen. Daarnaast zal de presale maar uit 1 fase bestaan en hierdoor zullen investeerders niet te maken krijgen met oneerlijke prijsverhogingen. De lage cap van de presale betekent dat het project een market cap van net onder de $3 miljoen gaat hebben op het moment dat die gelist wordt. Dit betekent dat de token alle ruimte heeft die nodig is om een grote rally door te maken. 

$THUG tokens kosten $0,0007 per stuk en er is al meer dan $1,1 miljoen aan $THUG tokens verkocht. Investeerders zullen dus beperkt de tijd hebben om deze tokens tegen deze gereduceerde prijs te kopen. 

Bezoek Thug Life Token Presale Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!