Bitcoin koers zit vast in een range – Dit zijn de belangrijke niveaus!

Allereerst willen we Daan618 bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hem niet op Twitter te volgen via: www.twitter.com/daan618crypto

Vandaag zullen we Bitcoin onder de loep nemen. We zullen deze analyse afsluiten met onze verwachting voor de short/mid-term. Dit zijn uiteraard géén buy of sell signals.

In onze analyse van 2 weken terug gaven we het volgende aan: “ Ik verwacht nog niet dat we boven de 32k een close zullen maken maar eerst nog een kleine duik zullen nemen richting de fib 0.382/ 0.236 en vandaar een mooie bounce omhoog maken” en we zien dat dit uiteraard heeft uitgespeeld. Wat vertellen de charts ons nu dan?

Daggrafiek (BTC/USDT)

Op de daggrafiek zien we nog steeds dat we netjes in de huidige range bewegen met als high de $32.000 en met als low de $29.700. Het goede nieuws over de XRP-zaak heeft immers voor een sterke pump gezorgd maar het is BTC/USDT niet gelukt om boven de $32.000 te sluiten, dit blijft een belangrijke level om te doorbreken, mochten we bullish continuation willen zien. Wat verder opvalt is dat de afgelopen dagen de bears wat sell-pressure hebben gezet maar de bulls de $30.000 zone zeer goed bewaken, je ziet dat aan de wicks van de candles van de afgelopen dagen.

3-daagse grafiek (BTC/USDT)

Als we nog verder uitzoomen naar de 3-daagse grafiek zien we dat we in een nette bullish parallel channel bewegen sinds september 2022 en ook hier zien we dat de $32.000 zone een sterke resistance is. Als het de bulls het lukt om deze resistance de aankomende weken te doorbreken, verwacht ik dat de scenario die we hebben getekend wordt uitgespeeld. De low van de channel komt dan ongeveer neer op de “key-support for short-term bias” die we op de daily hebben getekend. 

Wil je meer analyses en voorspellingen? Check dan ook Daan’s Telegram kanaal via https://t.me/Daan618tradingroom. Daan’s uitzonderlijke trackrecord is tevens te bekijken via: www.tinyurl.com/daan618results.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!