11 spannende nieuwe crypto om in 2023 in de gaten te houden

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het spreekt voor zich, maar de beste nieuwe crypto om te kopen zijn de projecten die op de lange termijn succesvol kunnen zijn. Hoewel dit logisch klinkt, kan het veel minder eenvoudig zijn om de uitkomst van turbulente financiële markten met meerdere miljarden dollars nauwkeurig te voorspellen.

Analisten hebben een lijst met de beste projecten samengesteld om beleggers die investeren in crypto te helpen om weloverwogen beslissingen te nemen bij het selecteren van de beste nieuwe opties voor investeren in crypto. De elf cryptocurrencies op deze lijst hebben stuk voor stuk opwindende nieuwe ontwikkelingen in het verschiet, en sommige zijn zelfs gloednieuwe crypto-noteringen die de komende jaren enorm in waarde kunnen stijgen. Laten we het nader bekijken.

De beste crypto’s om te kopen van dit moment:

  1. Chancer (CHANCER)
  2. Shiba Memu (SHMU)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. ApeCoin (APE)
  6. BNB (BNB)
  7. Lido (LDO)
  8. XRP (XRP)
  9. Arbitrum (ARB)
  10. Ethereum (ETH)
  11. Decentraland (MANA)

Beste nieuwe opties voor investeren in crypto – geanalyseerd en beoordeeld

De nieuwste crypto projecten hebben vaak het hoogste rendementspotentieel. Als deze projecten de roadmap met succes kunnen uitvoeren en in de loop van de tijd meer gebruikers kunnen aantrekken, zullen de native tokens vrijwel zeker in waarde toenemen.

Om te analyseren welke nieuwe optie om te investeren in crypto op dit moment de beste koop is, hebben experts Web3 doorzocht om enkele van de beste vooruitzichten voor het jaar te ontdekken. De projecten in deze lijst hebben allemaal vergelijkbare kenmerken. Sommige zijn nieuwer dan andere, en elk project werkt actief aan nieuwe producten, diensten en functies die de komende jaren gemakkelijk de prijsstijging kunnen stimuleren.

1. Chancer (CHANCER) — Een peer-to-peer-voorspellingsmarkt die de wereld van online gokken voorgoed zou kunnen veranderen

Chancer is ’s werelds eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt. Het project zal een peer-to-peer (P2P) gokplatform opleveren dat gecentraliseerde bookmakers volledig omzeilt, omdat het gebruikmaakt van blockchain technologie om gokkers in staat te stellen hun eigen kansen te creëren.

Historisch gezien hebben bookmakers ongunstige kansen gebruikt die niet de werkelijke waarschijnlijkheid van een gebeurtenis weerspiegelen. Chancer elimineert dit nadeel in gecentraliseerde gokplatforms door gebruikers aangepaste wedbriefjes te laten maken voor iedere mogelijke uitkomst.

Of het nu gaat om het vormen van kleine weddenschappen tegen vrienden of het nemen van de andere kant van een wedstrookje dat is gemaakt door een gebruiker aan de andere kant van de wereld, Chancer geeft meer macht en controle terug aan zijn grootste enthousiastelingen. Het is een leuke en zeer interactieve manier om deel te nemen aan weddenschappen, waaronder sportuitslagen, sociaal-politieke veranderingen en wereldwijde evenementen – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Om gebruikers in staat te stellen samen te werken rond aangepaste wedformulieren, integreert Chancer met Google’s WebRTC, dat real-time communicatie tussen gokkers over de hele wereld mogelijk maakt en nuttig kan zijn voor gebruikers wanneer ze op zoek zijn naar iemand om een wedje mee te leggen.

Chancer zal moderators beschikbaar hebben op het platform die ervoor zorgen dat alle kansen die door gebruikers worden ingenomen redelijk zijn. Deze moderatie houdt spelers veilig zonder de gedecentraliseerde aard van het Chancer platform te beïnvloeden.

Waarom CHANCER kopen?

De online gokindustrie is een wereldwijde kolos die jaar na jaar blijft groeien. Het is momenteel ongeveer $60 miljard waard en tegen 2030 wordt verwacht dat de totale waardering van de sector $150 miljard zou kunnen bedragen. Chancer is uitzonderlijk goed gepositioneerd voor enorme groei.

Gokkers over de hele wereld zullen waarschijnlijk aangetrokken worden tot Chancer vanwege zijn vermogen om aangepaste wedbriefjes te ondersteunen. Het is de eerste keer dat een platform blockchain gebruikt om deze functionaliteit te leveren, wat kan helpen bij het oplossen van kritieke inefficiënties in de online gokindustrie.

Beter nog, de CHANCER presale is net van start gegaan. Het native token, dat zal worden gebruikt om alle weddenschappen op het platform aan te maken en af te handelen, is momenteel beschikbaar voor slechts $0.01 tijdens de beginfase van het evenement. Het zou een lucratieve investering moeten zijn als het in deze vroege stadia wordt gekocht, waardoor Chancer een van de beste nieuwe opties om te investeren in crypto van het jaar wordt.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

2. Shiba Memu (SHMU) — Een op AI gebaseerd marketingprotocol dat engagement tot ver in de toekomst kan stimuleren

Shiba Memu is een krachtige meme coin die onafhankelijk marketingstrategieën kan initiëren met behulp van kunstmatige intelligentie technologie. Het project maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) om op maat gemaakte marketingcampagnes te creëren op toonaangevende sociale medianetwerken, waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtige AI-tools om een responsieve gebruikerservaring te bieden.

Naarmate het Shiba Memu token zijn marketingstrategieën ontwikkelt, zal het dankzij de machine learning mogelijkheden steeds intelligenter worden. Dit zal waarschijnlijk het slagingspercentage verhogen, aangezien het automatisch met beleggers die investeren in crypto communiceert op sociale media, forums en chatrooms.

De innovatieve combinatie van technologieën achter Shiba Memu biedt duidelijke voordelen, zoals een hogere ROI. Bovendien is het platform van plan om de prijs van Shiba Memu tokens dagelijks te verhogen tijdens de presale van acht weken, wat de eerste investeerders tegen het einde van de presale zal belonen met een verhoging van hun ROI tot 119.33%.

Het platform biedt een transparant dashboard waar gebruikers het protocol in werking kunnen zien terwijl Shiba Memu zijn bereik uitbreidt buiten de grenzen van menselijke inefficiëntie. Dit biedt een kosteneffectieve methode om verdere investeringen aan te trekken.

Naast het marketingprotocol van Shiba Memu, deelt het enkele overeenkomsten met andere meme coins. Meestal bieden meme coins geen utility en zijn ze volledig afhankelijk van het bieden van een leuke online ervaring om de verkoop te stimuleren en een rendement te genereren. Shiba Memu deelt de leuke eigenschappen, maar heeft een grote utility en heeft geen menselijke tussenkomst nodig om gebruikers te overtuigen om lid te worden van het netwerk.

Het SHMU-token, nu nog in de presale fase, zal naar verwachting aanzienlijke belangstelling genereren dankzij het unieke AI-marketingprotocol. Zowel makers als ontwikkelaars hebben toegang tot Shiba Memu analyses om campagnes in de loop van de tijd te optimaliseren, aangezien het protocol bedoeld is om kwantitatieve en kwalitatieve inzichten te bieden in hoe mensen online omgaan.

Waarom SHMU kopen?

Shiba Memu is uniek op het gebied van meme coins. Door een ingebouwd protocol aan te bieden dat kleine bedrijven in de loop van de tijd aanzienlijke kosten kan besparen en een manier om investeerdersinteracties met verschillende marketingstrategieën te volgen, is het duidelijk waarom de presale zoveel aandacht trekt.

Het token is een leuke en luchtige recreatie van oudere meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu. Hoewel meme coins zoals DOGE weinig functionaliteit hebben, behalve dat het een methode is voor peer-to-peer-uitwisseling, biedt SHMU utility en een geavanceerd AI-protocol.

Naar verwachting zal SHMU in de loop van de tijd groeien dankzij de machine learning mogelijkheden. Het zal zijn marketinginspanningen voortdurend optimaliseren om ervoor te zorgen dat het in de voorhoede van investeerders blijft, wat de vraag naar het deflatoire token in de komende maanden en jaren zou kunnen stimuleren.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

3. AltSignals (ASI) — Een geavanceerde trading toolkit die nieuwe winstkansen biedt

AltSignals is een baanbrekend online trading platform dat handelaren van alle niveaus helpt om door marktvolatiliteit te navigeren. Het platform werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en de originele algoritmische indicator, AltAlgo™, heeft al een indrukwekkend nauwkeurigheidspercentage van meer dan 64% in Binance Futures.

AltSignals lanceert momenteel ActualizeAI, een nieuwe en verbeterde trading stack. Deze nieuwe toolkit maakt gebruik van kunstmatige intelligentie technologie om de nauwkeurigheid en frequentie van trading signals die met zijn gebruikers worden gedeeld verder te optimaliseren. Er wordt voorspeld dat het een toonaangevend trading tool voor de crypto markten zal worden.

ActualizeAI zal natuurlijke taalverwerking (NLP) en voorspellende modellering gebruiken om enkele geavanceerde mogelijkheden te bieden. Het kan enorme hoeveelheden marktgegevens analyseren, inclusief de niveaus van beleggerssentiment, terwijl het de beste instapposities voor transacties over verschillende tijdsbestekken bepaalt.

AltSignals geeft ook een native token, ASI, vrij als aanvulling op de lancering van ActualizeAI. ASI is tijdens de presale beschikbaar gesteld voor slechts $0.01875 – een prijs die vóór de laatste investeringsronde zal stijgen tot $0,02274.

Waarom ASI kopen?

ASI-tokens bieden cruciale toegang tot ActualizeAI, het geavanceerde kunstmatige intelligentieprotocol dat potentiële winst voor zijn gebruikers kan genereren. Dit geeft ASI een aanzienlijke bron van vraag, aangezien van kopers natuurlijk wordt verwacht dat ze het token kopen om tot ver in de toekomst toegang te krijgen tot ActualizeAI.

JP Morgan benadrukte de mogelijkheden van trading tools zoals ActualizeAI in een recent onderzoek, waaruit bleek dat meer dan 60% van de transacties ter waarde van $10 miljoen of meer worden uitgevoerd met behulp van algoritmen. AltSignals brengt deze functionaliteit naar handelaren in de crypto markt en zou daarmee de wereld van investeren in crypto echt kunnen veranderen.

Als zodanig is ASI ongetwijfeld ook een van de beste nieuwe opties voor investeren in crypto in 2023. Het token is in fase 2 van de presale, vertegenwoordigt het token een waardevolle kans om vroeg aan een project te beginnen met het potentieel om een paradigmaverschuiving door te voeren binnen de handelssector. Gecombineerd met de ongelooflijke instapprijs van $0.01875, naast een use case die een groot aantal gebruikers in de nieuwe Web3 aanspreekt, is het duidelijk waarom AltSignals er een is om de komende maanden en jaren nauwlettend in de gaten te houden.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

4. Metacade (MCADE) — De grootste on-chain arcade en een groeiende GameFi-ervaring

Metacade is een uitgebreid GameFi-platform dat meer play-to-earn (P2E) arcade games zal introduceren dan enig vergelijkbaar project. Elke titel in zijn metaverse arcade biedt geïntegreerde financiële beloningen aan spelers, wat voor veel opwinding heeft gezorgd onder de Web3 gaming community.

Metacade is vers van een zeer succesvolle presale waarin meer dan een ongelooflijke $16 miljoen werd opgehaald in acht investeringsrondes. Sindsdien is het MCADE-token gelanceerd op toonaangevende exchanges voor digitale activa, waaronder BitMart en MEXC, en steeg het na de release snel met 300%.

Onlangs werd onthuld dat de eerste titel van Metacade, Rune Realms Clash, wordt ontwikkeld door MetaStudio, een ervaren bedrijf voor mobiele games. Metacade zal niet alleen de grootste on-chain arcade worden, maar het biedt ook een verscheidenheid aan extra verdienmogelijkheden die een breed scala aan gebruikers op de blockchain dienen, waardoor de utility ervan wordt bevorderd.

Een van de extra verdienmogelijkheden van Metacade is Create2Earn, dat makers van content beloont met MCADE-tokens voor hun bijdrage aan het platform. Work2Earn zal ook openstaande rollen adverteren bij enkele van de populairste start-ups van Web3, en de bètatestfunctie zal gamers belonen met crypto voor het spelen van nieuwe blockchain-games pre-release.

Waarom MCADE kopen?

Metacade is een aantrekkelijk GameFi-platform dat in populariteit begint te exploderen. De presale liet al zien dat er meer uit de nieuwe cryptocurrency zou komen, die naar verwachting in de niet al te verre toekomst zijn recente hoogtepunt zal doorbreken en hogere prijsniveaus richting de $1-grens zal nastreven.

In de loop van de tijd zou MCADE GameFi-innovatie kunnen stimuleren via het Metagrants programma. Metagrants zullen worden toegekend aan game-ontwikkelaars om meer games in het ecosysteem te stimuleren, waardoor een constante stroom van nieuwe P2E-tijdverdrijven wordt geboden in de metaverse arcade.

Naarmate blockchain technologie in aanzien blijft groeien, zullen platforms zoals Metacade waarschijnlijk een belangrijke rol spelen. Het biedt een unieke mix van door de community aangestuurde initiatieven die financiële beloningen, sociale voordelen en spannende games bieden die gebruikers voortdurend bezighouden. Het is gemakkelijk een van de beste nieuwe opties voor investeren in crypto van 2023.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

5. ApeCoin (APE) — Een DAO die een nieuw tijdperk voor internet wil inluiden

ApeCoin (APE) is een crypto gemaakt in 2022 die snel aan populariteit heeft gewonnen in Web3. Het native token wordt gebruikt om te stemmen in bestuursvoorstellen van de Ape Foundation en de ApeCoin DAO, die de Ape Foundation bestuurt via een bottom-up bedrijfsstructuur.

Het kerndoel van het ApeCoin project is om de uitbreiding van virtual reality metaverses in crypto en daarbuiten te stimuleren. Aangezien virtual reality-werelden mensen wereldwijd op nieuwe en opwindende manieren kunnen verbinden, is ApeCoin opgezet om de volgende golf van ontwrichtende metaverse innovaties te financieren en de toekomst van het internet zelf te helpen creëren.

Het project ontleent zijn naam aan een van de meest waardevolle NFT-collecties ter wereld, Bored Ape Yacht Club (BAYC). BAYC-houders en het moederbedrijf van de collecties, Yuga Labs, hebben het opgericht.

Yuga Labs is een drijvende kracht geworden achter culturele technologieën op de blockchain. Of het nu gaat om NFT-kunstwerken zoals BAYC of meeslepende virtuele werelden die uitgestrekte landschappen bieden om te verkennen, het bedrijf streeft ernaar een van de meest waardevolle use-cases van blockchain technologie uit te breiden: onveranderlijk digitaal eigendom.

Het APE-token is een integraal onderdeel van dit ethos. Met dit token kunnen houders stemmen in democratische verkiezingen die kunnen helpen fundamentele veranderingen aan te brengen in de blockchain en spannende nieuwe platforms voor de community kunnen creëren. Een van de belangrijkste projecten in het ApeCoin ecosysteem is Otherside – een enorme metaverse in de open wereld die gebruikers in een realistisch stadsbeeld plaatst dat eigendom is en kan worden verkend.

Waarom APE kopen?

APE heeft een aangeboren utility en wordt ondersteund door een sterk team. Het succes van DAO’s hangt vaak af van de aantrekkelijkheid van hun mission statements, en ApeCoin heeft zeker een ethos dat een breed scala aan gebruikers zal aanspreken.

Een van de andere spraakmakende financiers van de metaverse is Meta. Net als de oprichters van ApeCoin wil Mark Zuckerberg een nieuw tijdperk voor internet inluiden waarin virtual reality landschappen gemeengoed worden. Bovendien heeft Apple onlangs zijn geavanceerde virtual reality headset uitgebracht – de eerste belangrijke innovatie sinds Steve Jobs het bedrijf in 2011 verliet.

De groeiende populariteit van metaverse technologieën bij enkele van ’s werelds grootste bedrijven is ongetwijfeld een teken dat er nog meer komen. ApeCoin is goed gepositioneerd om deze vooruitgang in de loop van de tijd te helpen stimuleren, door beleggers die investeren in crypto de kans te bieden een digitaal activum te bezitten dat via het ingebouwde stemmechanisme kan bijdragen aan metaverse expansie.

6. Binance Coin (BNB) — Een crypto die toonaangevende blockchain services aandrijft

Binance Coin (BNB) is een crypto gemaakt door Binance, de grootste gecentraliseerde exchange. Het native token van het ecosysteem, BNB, bedient verschillende essentiële functies en is de primaire valuta voor verschillende toonaangevende blockchain services.

Naast het bezit van de grootste CEX, creëerde Binance de meest gebruikte layer-1 blockchain in Web3: Binance Smart Chain. BNB-tokens worden gebruikt om gaskosten op BSC te betalen en bieden een verscheidenheid aan gebruikersvoordelen via de CEX, waaronder kortingen op handelskosten, hogere opbrengsten voor staking en toegang tot de Binance Visa betaalpas.

BNB is in de loop der jaren populair geworden vanwege de utility van het token binnen het Binance ecosysteem. Het werd al snel een top tien cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie tijdens de bullmarkt van 2021 en het lijkt erop dat het zijn wereldwijde expansie de komende jaren zal voortzetten.

Dat gezegd hebbende, zijn Binance en oprichter Changpeng Zhao in 2023 het onderwerp geweest van intensief onderzoek door Amerikaanse toezichthouders. De Securities and Exchange Commission (SEC) blijft hard optreden tegen crypto, omdat ze beweren dat veel van de tokens die op Binance en andere CEX’s te vinden zijn de effectenwetten in de VS schenden.

Waarom BNB kopen?

Ondanks een sfeer van onzekerheid rond Binance en BNB, heeft ’s werelds grootste exchange bewezen een zeer robuuste infrastructuur te zijn die miljarden dollars aan uitstromen kan ondersteunen. Dit verschilt van andere grote exchanges, zoals FTX, die in november 2022 onder soortgelijke omstandigheden instortte.

De vooruitziende blik van Binance om actief het SAFU-fonds op te richten om een bankrun te weerstaan, waarbij alleen al dit jaar verschillende centrale Amerikaanse banken failliet gingen, is het bewijs dat het bedrijf de veiligheid van zijn gebruikers hoog heeft zitten. Voor de meeste beleggers die investeren in crypto is de beslissing van Binance om specifieke crypto projecten op de lijst te zetten minder belangrijk dan de infrastructurele kracht. Het bedrijf zal waarschijnlijk gebruikers over de hele wereld blijven ondersteunen, ongeacht de Amerikaanse wettigheid.

Aangezien het BNB-token zeer deflatoir is en niet alleen een vast totaal aanbod heeft, maar ook een verbrandingsmechanisme dat het circulerende aanbod voortdurend vermindert, zal de prijs waarschijnlijk stijgen zolang de vraag naar digitale activa toeneemt. CEX’s zoals Binance zijn de go-to-methode voor het kopen en verkopen van crypto, dus prijsschommelingen in de loop van de tijd zullen onvermijdelijk meer mensen naar de exchange drijven.

7. Lido (LDO) — Liquiditeit ontsluiten op de Ethereum Blockchain

Lido (LDO) is een gedecentraliseerd financieringsproject (DeFi) dat is gebouwd op de Ethereum blockchain en dat tot doel heeft een betrouwbare oplossing te bieden voor het staken van Ethereum (ETH). Met Lido kunnen gebruikers hun ETH staken in een pool, die vervolgens de collectieve inzet gebruikt om deel te nemen aan het Ethereum netwerk en rendement te genereren.

Het LDO-token is het governance token voor het Lido protocol, waarmee houders kunnen stemmen over protocolupgrades en -wijzigingen. Met de toenemende populariteit van DeFi en de groeiende vraag naar ETH-staking, is Lido snel een opmerkelijke speler in het blockchain ecosysteem geworden.

Staking is het proces van het vergrendelen van crypto om een gedecentraliseerd blockchain netwerk te ondersteunen en zo financiële beloningen te verdienen. Deze activiteit is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, mede dankzij de opkomst van Ethereum en de prevalentie van DeFi-protocollen in het ecosysteem.

Hoewel het een waardevolle functie kan hebben voor beleggers die investeren in crypto die passief rendement op hun posities verdienen, zijn gestakete activa over het algemeen illiquide. Dit kan een probleem zijn voor beleggers die snel toegang tot hun geld nodig hebben. Lido symboliseert echter gestakete activa en stelt gebruikers in staat om ze op secundaire markten te verhandelen, wat liquiditeit brengt in een anderszins illiquide actief.

Waarom LDO kopen?

Lido is een van de snelst groeiende staking protocollen in Web3 en sinds de upgrade van Ethereum in Shanghai hebben steeds meer gebruikers zich bij het platform aangesloten. Shanghai stelde ETH-validators in staat hun geld op te nemen, wat leidde tot een toestroom van gebruikers die profiteerden van liquid staking protocollen om stETH en ETH te verkrijgen.

Het LDO-token vertegenwoordigt daarmee een platform met een innovatieve benadering van staking. Het ontgrendelt nieuwe kansen voor tokenhouders en stelt beleggers die investeren in crypto in staat om op drie manieren te profiteren van dezelfde contante investering: een keer door prijsstijging, een keer door passieve opbrengst en een keer door stETH opnieuw te investeren om meer opbrengst te verdienen of andere transacties uit te voeren. Het is een van de beste nieuwe opties voor investeren in crypto en belooft veel voor de toekomst.

8. XRP (XRP) — Efficiëntere wereldwijde betalingen

XRP, gemaakt door Ripple Labs, is een crypto die werkt met gedistribueerde grootboek technologie – een variant van blockchain die elementen van decentralisatie behoudt. Als een van de meest waardevolle en meest verhandelde digitale valuta’s, heeft XRP aan populariteit gewonnen vanwege het vermogen om snelle en veilige wereldwijde transacties mogelijk te maken.

In tegenstelling tot traditionele banken, stelt XRP gebruikers in staat om tegen een fractie van de kosten en tijd geld over de grens te sturen. Omdat de infrastructuur die het ondersteunt gedecentraliseerd en wereldwijd gedistribueerd is, elimineert XRP de noodzaak van tussenpersonen bij financiële transacties. Dit maakt het een vertrouwd en transparant alternatief voor traditionele betaalmethoden.

XRP zou in de toekomst een krachtige tool kunnen zijn voor wereldwijde handel. In tegenstelling tot Bitcoin heeft XRP geen krachtige computers nodig om transacties te valideren en vertrouwt het in plaats daarvan op een kleine groep vertrouwde nodes die een sneller en soepeler proces mogelijk maken.

Het vermogen van XRP om snelle en goedkope internationale transacties mogelijk te maken, onderscheidt het van andere crypto. Deze functie is aantrekkelijk voor grote financiële instellingen zoals Santander, Bank of England en JP Morgan, die allemaal RippleNet hebben overgenomen om hun activiteiten kosteneffectiever te maken.

Waarom XRP kopen?

Hoewel XRP verre van de nieuwste optie om te investeren in crypto op deze lijst is, toont het extreme belofte voor zowel de korte als de lange termijn. Het gerucht gaat dat het proces van Ripple Labs en de SEC bijna ten einde loopt, en insiders delen hun optimisme dat er een gunstige uitspraak zal volgen. In de afgelopen weken werd XRP niet genoemd in een document van de SEC waarin veel top crypto als effecten werden bestempeld. Beleggers beweren nu dat dit verder zou kunnen bewijzen dat XRP door Amerikaanse toezichthouders zal worden geclassificeerd als een officiële crypto en niet als een traditioneel activa.

Ongeacht de uitkomst van de SEC-zaak ziet de toekomst van XRP er hoopvol uit. XRP heeft tot doel het traditionele financiële systeem uit te breiden met efficiëntere processen, waardoor het een aanzienlijk vraagniveau krijgt bij klanten die een groot deel van het wereldwijde geldaanbod beheersen.

9. Arbitrum (ARB) — Een layer-2-oplossing die Ethereum op schaal brengt

Arbitrum is een geavanceerde blockchain technologie die de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen. Als een layer-2 schaaloplossing gebouwd op het Ethereum netwerk, is Arbitrum ontworpen om transactiesnelheden en de hoge kosten te verlagen die gepaard gaan met handelen op Ethereum te verbeteren.

Dankzij de fundamentele eigenschappen van Arbitrum, zoals het gebruik van smart contracts en geavanceerde cryptografie, kan een groot aantal toepassingen veilig op het netwerk worden gebouwd. In combinatie met het vermogen van Arbitrum om een groeiend aantal gebruikers te ondersteunen zonder de gebruikerservaring te schaden, maakt dit het een aantrekkelijke optie voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

Arbitrum lijkt klaar om een belangrijke speler in de branche te worden. Er werd algemeen aangenomen dat de recente airdrop het potentieel heeft om lucratieve opbrengsten voor deelnemers te genereren, aangezien het Arbitrum netwerk al een hogere totale waarde vergrendeld (TVL) ondersteunt dan ieder alternatief layer-2 in het Ethereum ecosysteem.

Het native token, ARB, is sinds maart 2023 op de open markt en wist een recordhoogte van bijna $2 te bereiken. De prijs is sindsdien teruggelopen, maar de nieuwe lancering van crypto lijkt waarschijnlijk een hoog percentage rendement op te leveren.

Waarom ARB kopen?

Als leidende layer-2 binnen het Ethereum ecosysteem heeft Arbitrum een onmiskenbaar potentieel. Dit is deels te wijten aan netwerkveranderingen op het Ethereum mainnet sinds The Merge, waar een verwacht resultaat het groeiende belang van layer-2-projecten is.

Het energieverbruik van het Ethereum mainnet is met 99% verminderd. Gecombineerd met layer-2-oplossingen zoals Arbitrum die de gaskosten in vergelijkbare mate kunnen verlagen, kan het hele ecosysteem dApps bieden die het potentieel hebben om miljarden gebruikers in de loop van de tijd te ondersteunen.

Arbitrum is het toonaangevende DeFi-netwerk van alle Ethereum layer-2-oplossingen. Het ecosysteem is de thuisbasis van on-chain handelsprotocollen die veel gebruikers bedienen, aangezien derivatenhandel op de blockchain kan plaatsvinden met minimale kosten en zonder tegenpartijrisico van CEX’s. Dit maakt ARB een van de beste nieuwe opties om te investeren in crypto die er zijn.

10. Ethereum (ETH) — De oorspronkelijke thuisbasis van Web3

Ethereum (ETH) is een gedecentraliseerd blockchain platform waarmee ontwikkelaars op maat gemaakte applicaties kunnen bouwen door middel van smart contracts, waarbij automatisch transacties worden uitgevoerd die kunnen worden ingezet in een groot aantal use cases.

Ethereum is in 2014 gemaakt door Vitalik Buterin om de beperkingen van Bitcoin aan te pakken. De native crypto, ETH, wordt gebruikt om gaskosten te betalen en deelname aan het consensusmechanisme van het netwerk te stimuleren.

In tegenstelling tot Bitcoin is Ethereum in staat om complexe programma’s uit te voeren, waardoor het een populair platform is voor gedecentraliseerde financiering (DeFi), non-fungible tokens (NFT’s) en blockchain games. De groeiende ontwikkelaarscommunity van Ethereum profiteert van een geavanceerde SDK die het eenvoudig maakt om data on-chain te implementeren.

De Ethereum Foundation werkt continu aan het verbeteren van het platform. Opmerkelijke recente upgrades zijn The Merge en Shanghai. Terwijl The Merge de blockchain met succes heeft overgezet van een proof-of-work naar een proof-of-stake consensusmechanisme, stelde Shanghai stakers in staat hun geld van het netwerk op te nemen zonder de veiligheid te beïnvloeden.

Ethereum gebruikt de programmeertaal Solidity om smart contracts te maken en uit te voeren. Smart contracts zijn zelfuitvoerende codeblokken die de regels en voorschriften van een aangepast contract kunnen afdwingen zonder dat er extra menselijke input nodig is. Deze functie vormt de basis van wat we tegenwoordig kennen als Web3.

Waarom ETH kopen?

Tot op de dag van vandaag blijft het Ethereum netwerk de ware thuisbasis van Web3. Het is het meest toegankelijke netwerk voor ontwikkelaars die aangepaste applicaties en tokens bouwen, wat heeft geleid tot de lancering van meer dan 2000 onafhankelijke projecten op het netwerk.

Daarnaast heeft Ethereum direct bijgedragen aan de snelle vooruitgang van blockchain technologie. Ethereum maakte subsectoren van crypto populair, zoals NFT-artwork, blockchain gaming, gedecentraliseerd lenen en uitlenen, en zelfs een nieuwe structuur voor moderne bedrijven in de vorm van DAO’s.

Het ETH-token ondersteunt alle interacties met het netwerk. Er is een enorme vraag naar dankzij de brede utility ervan op de blockchain, aangezien alle gebruikers verplicht zijn om ETH aan te houden om transactiekosten te betalen. ETH wordt ook veel gebruikt in staking-services en heeft verschillende methoden waarmee gebruikers passieve opbrengsten kunnen verdienen.

11. Decentraland (MANA) — Een virtual reality ervaring die het mogelijk maakt geld te verdienen met door gebruikers gegenereerde content

Decentraland is een innovatief blockchain gamingplatform gebouwd op de Ethereum blockchain. Bekend onder het tickersymbool MANA, stelt deze virtuele wereld gebruikers in staat om hun 3D-content en het aanbod van virtueel grondbezit te creëren, te ervaren en er geld mee te verdienen.

Het gedecentraliseerde karakter van het spelplatform betekent dat gebruikers volledige controle hebben over hun ervaring, van het ontwerpen en bouwen van hun digitale activa tot het verhandelen ervan op een geïntegreerde marktplaats.

Voor de bredere gaming industrie weerspiegelt de snelle groei van functies zoals skins en in-game aanpasbare items een daadwerkelijke vraag naar items die eigendom zijn van spelers. Decentraland voldoet aan deze vraag door volledige voogdij over dergelijke in-game items te bieden en gebruikers in staat te stellen geld te verdienen met dit eigendom op zijn peer-to-peer exchange.

Decentraland is een pionier op het gebied van virtual reality-metaverses. Het stelt alle spelers in staat om de digitale wereld volledig te bezitten en het landschap is sindsdien een uitgestrekt centrum van ontwikkelaarsactiviteit geworden. Het platform biedt een unieke combinatie van sociale, economische en creatieve kansen, wat een cruciale reden is waarom het de komende jaren zal groeien.

In de snelgroeiende wereld van blockchain gaming, met zijn unieke combinatie van sociale, economische en creatieve kansen, is dit project klaar om de komende jaren verder uit te breiden en te evolueren.

Waarom MANA kopen?

Decentraland heeft al furore gemaakt in de wereld van online gaming. Het platform loopt voorop in verschillende groeiende wereldwijde industrieën, waaronder blockchain, virtual reality en gaming. Decentraland combineert deze technologieën om een aantrekkelijke gebruikerservaring te bieden met een schat aan use cases.

Of je nu lid wordt van de Decentraland map om games te verkennen en te spelen of aangepaste digitale faciliteiten met virtual reality-mogelijkheden bouwt, Decentraland kan zowel gebruikers als bedrijven van dienst zijn. Er wordt algemeen aangenomen dat de aanpasbaarheid van Decentraland makers van content naar de metaverse zou kunnen drijven om rechtstreeks met hun groeiende online communities te communiceren.

Het project wordt goed ondersteund door durfkapitalisten en grote bedrijven over de hele wereld. Het MANA token zal naar verwachting de komende jaren groeien, aangezien de huidige prijs meer dan 85% is gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit. Dit zou een geweldige instappositie kunnen zijn voor een langetermijninvestering in Decentraland.

Wat zijn de belangrijkste aspecten waar je rekening mee moet houden bij het investeren in crypto?

Een beheersbaar portfolio op basis van een redelijk budget

De beste nieuwe crypto projecten zijn meestal ondergewaardeerd in vergelijking met hun verwachte toekomstige prijzen. Beleggers die investeren in crypto mogen echter niet meer uitgeven dan ze zich kunnen veroorloven te verliezen, aangezien nieuwe crypto een hoog percentage aan mislukkingen hebben.

Beleggers moeten hun aankopen spreiden over meerdere digitale activa om deze risico’s te beperken. Een veelgebruikte strategie is een barbell, waarbij investeerders een groter deel van hun totale portefeuille toewijzen aan meer gevestigde projecten en een kleinere toewijzing aan nieuwe crypto.

Evalueer je risicotolerantie

Hoewel kopers meer geld kunnen verdienen door tijdens de eerste investeringsrondes de beste opkomende opties om te investeren in crypto te selecteren, gaat deze strategie gepaard met een hoger risicoprofiel. Investeringen met een hoog risico en een hoog rendement kenmerken de crypto markten, maar beleggers moeten de risico’s kennen bij het najagen van toekomstige winsten.

Verschillende soorten projecten hebben verschillende risiconiveaus. Een DAO-token heeft bijvoorbeeld andere risico’s dan Bitcoin en een gaming token heeft andere risico’s dan een layer-2-platform. Beleggers die investeren in crypto moeten in de loop van de tijd vertrouwd raken met de verschillende onderdelen van de sector, aangezien deze categorieën prijsactie kunnen beïnvloeden vanwege de verschillende mate van decentralisatie en de aard van de onderliggende bedrijfsmodellen.

Conclusie – Wat is de beste nieuwe optie voor investeren in crypto van 2023?

Een van de beste nieuwe crypto’s die je op dit moment kunt kopen, is Chancer, dat net is gelanceerd tijdens de token presale. Het CHANCER token heeft inherente utility op het platform, dat naar verwachting de komende maanden en jaren een groeiend aantal gebruikers zal aantrekken. De prijs van CHANCER token zal tijdens de presale stijgen van $0,01 naar $0,021, dus investeerders hebben minimale tijd om in te kopen tegen de huidige prijs.

Een andere van de beste nieuwe crypto vermeldingen is Shiba Memu. Het SHMU-token vertegenwoordigt een geavanceerd protocol voor kunstmatige intelligentie dat tot ver in de toekomst krachtige groei voor het project zou moeten stimuleren. Het is niet alleen in staat om zichzelf te vermarkten naar kopers, maar het kan ook voortdurend leren van zijn tekortkomingen en zijn strategieën dienovereenkomstig optimaliseren. Dit geeft het een groot potentieel en een aanzienlijk voordeel.

Ten derde is AltSignals hard op weg een van de meest gewilde opties om te investeren in crypto van Web3 te worden. Net als Shiba Memu maakt AltSignals gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie om geavanceerde oplossingen te leveren. Bovendien is de oplossing van AltSignals gericht op financiële markten, speciaal ontworpen om winst te genereren voor alle handelaren die er gebruik van maken. Dit zou een aantrekkelijke functie kunnen zijn voor gebruikers die ASI tokens willen kopen, die momenteel beschikbaar zijn voor $0.01875 in de presale.

Hoewel deze drie projecten opvallen, vooral omdat ze in de presale zijn, zijn alle projecten op deze lijst veelbelovend voor de toekomst. Beleggers die investeren in crypto zullen waarschijnlijk aanzienlijke opbrengsten van de huidige prijzen zien naarmate de bredere crypto markt herstelt van de inzinking van de bearmarkt.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!