Analist: Deze altcoin gaat explosief stijgen

Een veel gevolgde cryptostrateeg en handelaar uit zijn optimisme over een grote Ethereum (ETH)-rivaal.

De pseudonieme analist Pentoshi deelt met zijn 697.200 volgers op Twitter dat Solana (SOL) er bullish uitziet, omdat het lijkt te zijn uitgebroken boven zijn horizontale en diagonale weerstanden die samenkomen rond de $20.

De analist zegt ook dat de Ethereum-concurrent er ook sterk uitziet ten opzichte van Bitcoin (SOL/BTC) en Ethereum (SOL/ETH):

“SOL: plotseling vertoont het veelbelovende tekenen van leven op de BTC- en ETH-paren, evenals een mogelijke afwijking en doorbraak van de trendlijn in Amerikaanse dollars.

Dit is een van de munten waarin ik dit jaar zwaar wil investeren en het is een van mijn sterkste overtuigingsinzetten voor de bull run, wanneer die ook moge komen.”

De analist deelt ook een grafiek van SOL/BTC, waaruit blijkt dat het paar mogelijk een dubbele bodem omkeerstructuur heeft gevormd op de dagelijkse grafiek.

Solana wordt verhandeld op $21,62 op het moment van schrijven, met een stijging van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur.

Wat betreft Bitcoin, zegt de analist dat hij wacht op koopkansen voor BTC en gelooft dat het verhaal van het exchange-traded fund (ETF) de crypto-koning naar hogere niveaus zal stuwen:

“Ik zal elke dip kopen, omdat ik simpelweg geloof dat naarmate we dichter bij de ETF-datum komen, de prijs hoger zal zijn omdat mensen speculeren op de stromen van miljarden dollars. Of dat nu juist is of niet, dat zal naar mijn mening het verhaal zijn.

Verkopers winnen kleine gevechten, maar de kopers hebben dit jaar de oorlog gewonnen.”

Pentoshi zegt ook dat hij het niveau van $26.600 als een potentieel accumulatiegebied voor BTC in het vizier heeft.

“Ik wil niet rommelen in het midden. De dip die ik wil kopen bevindt zich in de grijze box [rond $26.600]. Het volgende gebied waarin ik wil verkopen is de magneet [rond $32.400].

We zijn sinds $26.600 lang en sterk geweest. We proberen het hart van de beweging vast te leggen.”

Bitcoin wordt verhandeld op $30.114 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!