Welke altcoin gaat exploderen in juli 2023 – De 5 nieuwe altcoins met potentie x100 te gaan

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Bitcoin is de grootste cryptocurrency van de wereld, maar onderging de afgelopen dagen een daling van zo’n 1,50%. Ondanks deze daling is de koers van Bitcoin over de afgelopen dagen relatief stabiel geweest. Grote cryptos zoals Bitcoin en Ethereum bieden dan ook vaak meer stabiliteit, maar door hun hoge market cap hebben ze hun grootste stijgingen vaak al achter de rug. 

Toch zijn er veel nieuwe cryptos die hun initiële grote stijging nog niet hebben doorgemaakt. Hierdoor zijn ze vaak in staat om exponentiële stijgingen door te maken, helemaal als ze nog gelist moeten worden op exchanges. Ondanks dat deze altcoins soms gepaard gaan met meer risico’s, bieden ze vaak ook veel hogere winst mogelijkheden. 

Hieronder beschrijven we welke altcoin gaat exploderen en duiken we dieper in op de beste 5 altcoins van dit moment. We zullen hier ingaan op wat deze altcoins zo succesvol maakt en hoe de toekomst voor deze projecten eruit ziet. 

Wall Street Memes ($WSM)

De lijst van beste altcoins van dit moment wordt gestart met Wall Street Memes. Wall Street Memes is een community die is voortgekomen uit de aandelen gekte rondom GameStop uit 2021. Het is een community van particuliere investeerders die het samen opnemen tegen de grote financiële instituten. 

Voor deze community is nu de $WSM token ontwikkeld. De token is ontwikkeld om de particuliere investeerders ook een kans te geven om winsten te maken in de crypto wereld. Het team achter deze coins was voorheen ook al verantwoordelijk voor de Wall Street Bulls NFT collectie die in minder dan 32 minuten uitverkocht raakte voor een bedrag van $2,5 miljoen. 

Doordat de $WSM token kan rekenen op een grote community, Wall Street Memes heeft meer dan 1 miljoen volgers over zijn sociale media kanalen, verwachten analisten dat de token snel een listing op een tier-1 exchange vrij kan spelen. Dit kan de koers van $WSM erg hard omhoog gaan helpen. 

De $WSM token bevindt zich op dit moment in zijn presale fase die al meer dan $12,6 miljoen heeft weten op te halen. Op dit moment kosten $WSM tokens $0,031 per stuk, maar deze prijs zal in de volgende fase toe gaan nemen naar $0,0313. De $WSM token zal op exchanges gelist gaan worden voor een prijs van $0,0337. 

Bezoek Wall Street Memes Presale Hier

Thug Life Token ($THUG)

De Thug Life Token is een nieuwe altcoin met potentie die gebaseerd is op de Thug Life beweging van de jaren 80. Deze beweging werd populaire gemaakt door bekende figuren zoals Snoop Dogg. Hiermee onderscheidt dit project zich van standaard meme coins die zich vaak op een dog meme of een virale tweet baseren. 

De $THUG token wordt de ‘Baller’s meme coin’ genoemd op de website van de Thug Life Token. Het representeert een beweging van humor, kameraadschap en de gedeelde ervaring van het strijden in de Web3 ruimte. Het project prioriteert dan ook het community belang en heeft daarom 15% van de token voorraad gereserveerd voor community beloningen. 


Veel analisten verwachten dat de $THUG token erg succesvol kan worden. Dit komt mede door zijn lage market cap op het moment dat de token gelanceerd wordt. De $THUG token is bezig met een presale die een relatief laag doel heeft van $2,058 miljoen. Met zijn totale token voorraad van 4,2 miljard tokens zal het project een market cap hebben van $2,94 miljoen op het moment dat die gelanceerd wordt. Dit is een stuk lager dan de meeste andere presales en hierdoor is er dus nog veel ruimte voor groei. 

De presale gaat daarnaast maximaal 14 dagen duren. Er is maar een fase waarin de $THUG token $,0007 kost. Hierdoor hebben investeerders dus niet te maken met oneerlijke prijs stijgingen. 

Koop de Thug Life Token Hier

Launchpad XYZ ($LPX)

Launchpad XYZ is een andere nieuwe crypto die bezig is met het ontwikkelen van een platform die de brug moet gaan vormen tussen Web2 en Web 3. Het platform wilt de complexe wereld van Web3 projecten makkelijker maken door een portaal te creëren waar al deze platformen samen komen. 

Dit ecosysteem gaat meerdere belangrijke functies bevatten. Het ecosysteem bevat ondere andere een NFT gedecentraliseerde exchange (NFT DEX), een metaverse bibliotheek, en een Web3 wallet. Hiermee wil het platform alle functies op een plek samenbrengen zodat ook nieuwe investeerders succesvol kunnen worden in de Web3 ruimte. 

De presale van Launchpad XYZ’s native token, $LPX, is op dit moment in volle gang en heeft al meer dan $1 miljoen weten op te halen. Op dit moment kost 1 $LPX token $0,0445, maar deze prijs zal in de volgende fase gaan stijgen naar $0,046. Op het moment dat de token gelist wordt op exchanges zal deze $0,0565 gaan kosten. 

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

yPredict ($YPRED)

In de steeds complexer wordende wereld van cryptocurrencies wordt het voorspellen van koers bewegingen steeds moeilijker. Dit is het geval voor zowel nieuwe als ervaren investeerders. yPredict wilt hier verandering in aan gaan brengen met zijn nieuwe ecosysteem.

yPredict is een ecosysteem aan het ontwikkelen die zijn gebruikers gaat helpen bij het maken van goed onderbouwde investeringsbeslissingen. Het wil dit doen door gebruik te maken van AI technologie. AI technologie in namelijk in staat om grote hoeveelheden data te analyseren. Hierdoor is het in staat om betere koers voorspellingen te maken. 

Hiermee zullen gebruikers van yPredict toegang krijgen tot trading signalen, patroon herkenning en sentiment analyses die allemaal ontwikkeld zijn door AI. Daarnaast zal er een marktplaats beschikbaar zijn waar de top 1% van AI ontwikkelaars hun voorspellende modellen aan kunnen bieden.

Alle betalingen op het platform zullen plaatsvinden via de native $YPRED token. Deze token bevindt zich op dit moment in een presale die nu al meer dan $2,5 miljoen heeft weten op te halen. $YPRED tokens kosten op dit moment $0,09 en op het moment dat ze gelist worden zullen deze $0,12 gaan kosten. Investeerders zullen er snel bij moeten zijn aangezien de presale bijna afgerond is. 

Bezoek yPredict Presale Hier

Ecoterra ($ECOTERRA)

Ecoterra is de laatste altcoin uit dit artikel van de beste 6 altcoins van dit moment. Dit ecovriendelijke project doet een poging om de klimaatverandering tegen te gaan met behulp van recycling. Met zijn unieke Recycle 2 Earn concept wilt het platform individuen en bedrijven stimuleren om zijn ecologische voetafdrukken te verkleinen. 

Door producten te scannen in de Recycle 2 Earn app kunnen gebruikers een vast aantal $ECOTERRA tokens verdienen. Deze tokens kunnen vervolgens worden vastgezet, maar ook worden uitgegeven aan milieu vriendelijke activiteiten zoals het opruimen van stranden, het planten van bomen en het opwekken van groene energie. 

De ecoterra app gaat ook een marktplaats voor carbon credits, een marktplaats voor gerecyclede producten en een persoonlijk tracking profiel bevatten. Door middel van dit tracking profiel kunnen gebruikers gemakkelijk zien met wat voor milieu vriendelijke activiteiten een individu of bedrijf zich bezighoudt. Ecoterra hoopt hiermee hun gebruikers een extra stimulans te geven om zich met dit soort activiteiten bezig te houden. 

Op dit moment bevindt de $ECOTERRA token zich in de presale fase die al meer dan $5,8 miljoen heeft weten op te halen. $ECOTERRA tokens kosten op dit moment $0,01, maar investeerders die vandaag investeren in dit project zullen 10% extra tokens ontvangen. 

Bezoek Ecoterra Presale Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!