Altcoin Sherpa deelt voorspellingen over vijf altcoins

Een veelgevolgde crypto-analist voorspelt een grote stijging voor memecoin Pepe (PEPE) terwijl hij zijn vooruitzichten voor Ethereum (ETH) en Chainlink (LINK) bijwerkt. Pseudonieme handelaar Altcoin Sherpa vertelde namelijk aan zijn 196.100 Twitter-volgers dat Pepe meer dan 64% kan stijgen vanaf de huidige waarde. Het volgende werd door hem aangegeven:

“PEPE: Zou me niet verbazen als dit het niveau van $0,50 bereikt voordat het weer naar beneden komt. Ik denk nog steeds dat dit lager zal gaan, maar ik geloof wel dat deze blijft bestaan (niet zo sterk als voorheen) gezien de geschiedenis.”

Sherpa maakt gebruik van Fibonacci retracement niveaus, een methode van technische analyse om belangrijke niveaus voor koersdoelen te bepalen, om te voorspellen dat Pepe het 50% Fibonacci niveau op $0,00000234 kan heroveren. Op het moment van schrijven wordt Pepe verhandeld voor $0,00000142, meer dan 2.400% gestegen sinds het dieptepunt op 18 april van $0,0000000551.

Vervolgens zei de handelaar dat Ethereum mogelijk onder het niveau van $1.800 kan zakken als Bitcoin (BTC) daalt:

“ETH: Waarschijnlijk laag $1.800 als dit huidige gebied verloren gaat (minimaal). Natuurlijk hangt het af van BTC. Op de middellange termijn ben ik echter nog steeds bullish. Ik heb nog steeds veel Ethereum in mijn portfolio en het is mijn grootste positie.”

Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor $1.831, een daling van 3,2% in de afgelopen 24 uur.

De handelaar is op de lange termijn bullish op het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink. Hij voorspelt een enorme stijging als LINK kan uitbreken boven een bovengrens van ongeveer $9,33. Altcoin Sherpa had over LINK het onderstaande te melden:

“LINK: Dit is de definitie van pijn; meer dan een jaar wachten en de prijs zien schommelen en uiteindelijk onder de dieptepunten zakken. We hebben hier een herovering gezien en ik denk dat Chainlink uiteindelijk hard stijgt wanneer het de range naar boven doorbreekt… maar het kan even duren.”

Chainlink is op het moment van schrijven $5,80 waard, een daling van 5,6% in de afgelopen 24 uur.

Op de radar van de handelaar staat ook het beeldsynthese-ecosysteem Render Token (RNDR), waarvan hij voorspelt dat het onder de $1 kan instorten als Bitcoin (BTC) geen steun meer biedt.

“RNDR: Ik denk dat deze onder de $1 zal zakken als BTC het slecht doet en waarschijnlijk een tijdje rond zal blijven hangen, zelfs als BTC stijgt. Naar mijn mening is deze voorlopig klaar.”

Op het moment van schrijven wordt Render Token verhandeld voor $1,91, een daling van 5,4% in de afgelopen 24 uur.

Ten slotte zei de handelaar dat het gedecentraliseerde machine learning-netwerk Fetch.ai (FET) op het punt staat om weer in te storten naar een range tussen $0,06 en $0,14, na een plotselinge stijging als gevolg van kunstmatige intelligentie (AI) hype. Fetch.ai wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,21, een daling van 7% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!