Wall Street Memes en Chancer presales gelanceerd – Welk token zou in 2023 naar de sterren kunnen stijgen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

In een tijdperk waarin presale tokens de nieuwe goudkoorts zijn geworden, hebben twee projecten onlangs furore gemaakt op de markt voor crypto, namelijk Wall Street Memes en Chancer. Hoewel beide projecten de interesse van investeerders hebben gewekt, zijn de benaderingen verschillend.

In dit artikel leer je over de presales van Wall Street Memes en Chancer en ontdek je welk token binnenkort het hardst zou kunnen stijgen.

Wat is Wall Street Memes?

Wall Street Memes is een meme coin die onlangs de aandacht heeft getrokken van veel beleggers die investeren in crypto. Het vindt zijn oorsprong in de internetcultuur, expliciet gebaseerd op de GameStop en AMC short squeeze communities. Wall Street Memes is ontworpen om het traditionele financiële systeem satirisch te bekritiseren. Het doel is om rendement te behalen door mensen met FOMO naar de presale te leiden.

Door een op de community gerichte benadering heeft Wall Street Memes 100% van de tokenvoorraad aan investeerders gewijd. Deze strategie heeft goed gewerkt; Wall Street Memes heeft een aanzienlijke aanhang gekregen op sociale media en heeft veel investeringen aangetrokken met de lopende presale.

De dingen zijn echter misschien niet wat ze lijken. Het anonieme karakter van het team van Wall Street Memes en het ontbreken van een duidelijke routekaart roepen vragen op over de levensvatbaarheid van het project op lange termijn. Veel critici beweren dat de tactiek van Wall Street Memes om een community op te bouwen die wordt aangestuurd door FOMO een vergelijkbare strategie is die wordt gebruikt door “pump and dump” crypto projecten.

De anonimiteit en de afwezigheid van specifieke ontwikkelingsplannen heeft geleid tot speculaties dat de oprichters er misschien gewoon bij betrokken zijn om snel geld te verdienen. Tegen de tijd dat FOMO uitsterft, kunnen ze al lang verdwenen zijn, waardoor nietsvermoedende investeerders mogelijk met lege handen achterblijven. Deze zorgen, in combinatie met hevige concurrentie op de markt voor meme coins, suggereren dat Wall Street Memes het risico niet waard is.

Wall Street Memes prijsvoorspelling

Net als veel anderel meme coins, kan Wall Street Memes in eerste instantie een prijsstijging ervaren na de lancering, mogelijk hoger dan de uiteindelijke presale prijs van $0,0337 als gevolg van FOMO aankopen. Het perfect timen van het juiste moment om eruit te stappen kan echter een ontmoedigende taak zijn.

Op de lange termijn kan het WSM-token aanzienlijk dalen en mogelijk onder de presale prijs zakken. Conservatieve schattingen schatten de langetermijnwaarde op slechts $0,01, maar deze zou verder kunnen dalen, gezien het algehele gebrek aan utility van het project.

Wat is Chancer?

Chancer is een baanbrekende nieuwe onderneming die de wereld van online gokken gaat transformeren. Dit project is gebouwd met volledige decentralisatie in het achterhoofd en stelt de massa in staat door een verfrissend peer-to-peer (P2P) model voor online gokken aan te bieden dat ongekende controle en vrijheid biedt aan zijn gebruikersbestand.

Bij reguliere bookmakers heeft het huis de touwtjes in handen, bepaalt het de kansen en komt het design als beste uit de bus. In plaats daarvan democratiseert Chancer het proces van gokken, waardoor gebruikers hun eigen gokmarkten kunnen creëren met aangepaste gebeurtenissen, kansen en resolutiebronnen. Van het voorspellen van de uitkomst van de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen tot het gokken op persoonlijke weddenschappen, Chancer biedt flexibiliteit en eerlijkheid – een schril contrast met de traditionele industrie voor gokken.

Een van de belangrijkste voordelen van het feit dat Chancer is gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC) is dat alle transacties snel, goedkoop en volledig transparant zijn. Gokkers zitten niet langer vast in het ongewisse, wachtend op hun winst – ze kunnen hun uitbetaling binnen enkele minuten ontvangen.

De kern van de activiteiten van Chancer is het eigen token, CHANCER. Dit utility token dient meerdere doelen binnen het ecosysteem, van het plaatsen van weddenschappen en het ontvangen van uitbetalingen tot het verdienen van beloningen en staken. Deze utility biedt een solide basis voor de groei van CHANCER naarmate het platform opschaalt en weddenschappen in Web3 brengt.

De aantrekkingskracht van Chancer gaat nog verder dan het innovatieve model voor online gokken. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om extra CHANCER tokens te verdienen door markten te creëren en deelnemers aan te trekken voor het Share2Earn progamma van het platform. Chancer maakt dit proces zo eenvoudig mogelijk, met gemakkelijk deelbare livestreams, resultaten en scores.

De langetermijnvisie van Chancer is om 100% gedecentraliseerd te worden, met behulp van gedistribueerde oplossingen voor de opslag van bestanden zoals Filecoin, een gedecentraliseerde app (dApp) te worden en uiteindelijk een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te vormen. Dit doel is een bewijs van de toewijding van Chancer om macht terug te geven aan de community en ervoor te zorgen dat geen enkele centrale entiteit het proces van wedden beheerst.

Chancer prijsvoorspelling

CHANCER, momenteel geprijsd op $0.01 in fase 1 van de Chancer presale, heeft de aandacht getrokken van insiders uit de industrie. Experts voorspellen een mooie toekomst voor het token, zodra de Chancer presale is afgelopen.

Met het unieke model voor online gokken van het platform en de gebruikersgerichte benadering die naar verwachting de vraag zal stimuleren, variëren de prijsvoorspellingen van $0,52 tot mogelijk een piek van $0,60 in het komende jaar. Als deze voorspellingen kloppen, zouden vroege investeerders indrukwekkende winsten kunnen behalen!

De presale van Chancer is er een om in de gaten te houden

Hoewel de nieuwigheid van Wall Street Memes sommige investeerders kan aantrekken, is het onmogelijk om de hype voor altijd vol te houden. Aan de andere kant kunnen het innovatieve model en de goed gedefinieerde routekaart van Chancer potentieel langdurige waarde creëren – een veel duurzamere investering. De focus op empowerment van gebruikers is een aantrekkelijk voorstel dat waarschijnlijk grote aantallen gokkers zal aantrekken die genoeg hebben van het traditionele paradigma voor gokken.

Er is geen beter moment om in te stappen. Nu de reis van Chancer nog maar net is begonnen, kunnen investeerders op de begane grond instappen met mogelijk een van de meest significante ontwrichtende krachten die de gokindustrie ooit heeft gezien. Naarmate de rest van het jaar vordert, zal deze missie er ongetwijfeld een zijn om in de gaten te houden.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!