Welke altcoin gaat exploderen na herstel crypto crash – Memecoins blijven buiten schot SEC, dit zijn de meest veelbelovende cryptomunten

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is op oorlogspad in de cryptocurrency wereld en klaagde Ripple aan vanwege het aanbieden van een als effect aangemerkte altcoin, XRP. De SEC heeft nu ook Binance en Coinbase aangeklaagd omdat zij van mening zijn dat deze exchanges altcoins aanbieden als effecten. Door deze ontwikkeling crashte de markt van cryptocurrencies.

Wat opvalt is dat memecoins minimaal beïnvloedt zijn door deze crash. Er zijn veelbelovende cryptomunten op de markt gekomen met stijgende koersen. Meme coins worden tot dusver niet aangeklaagd door de SEC waardoor deze coins buiten schot vallen.

Onlangs zijn er nieuwe memecoins op de markt gekomen die het erg goed doen nu de crypto dip zich weer aan het herstellen is voor memecoins. Daarnaast zijn er enkele memecoins die al een tijdje beschikbaar zijn op de markt die stijgen in waarde tijdens deze crypto dip.

Maar welke altcoin gaat exploderen? In dit artikel benoemen we de meest veelbelovende cryptomunten tijdens deze crypto crash zodat jij weet welke memecoins kunnen gaan stijgen.

  1. Wall Street Memes (WSM) – Een van de meest Veelbelovende Cryptomunten van dit moment
  2. AiDoge (AI) – Veelbelovende Crypto tijdens de Crypto Crash
  3. Launchpad XYZ (LPX) – Koop deze Coin tijdens de Crypto dip

Wall Street Memes (WSM) – Een van de meest veelbelovende cryptomunten van dit moment

Een van de meest veelbelovende cryptomunten van dit moment is WSM van Wall Street Memes. Het project is razend populair en kan een goede investering betekenen voor traders tijdens de crypto dip. Deze coin is er klaar voor om te gaan exploderen, aangezien Elon Musk over het project heeft getweet.

Wall Street Memes heeft een grote en levendige community van meer dan 1 miljoen volgers op de verschillende social media kanalen van het project. Wall Street Memes bestond al voordat het uitgroeide tot een crypto project. 

Het project ontstond vanuit de GameStop beweging uit 2021. Wall Street Memes wil met dit crypto project een tegengeluid geven aan de grote spelers op Wall Street en het groeiende kapitalisme.

Gordon Gekko zei in de jaren 80 toen hij veel geld verdiende met nutteloze aandelen, ‘Hebzucht is goed’. Wall Street Memes speelt hier op in en wil hetzelfde betekenen voor haar community, een manier om rijk te worden met nutteloze memecoins.

Wall Street Memes lanceerde in 2021 een zeer succesvol NFT project, Wall Street Bulls. Deze collectie NFT’s werd binnen enkele minuten uitverkocht. Veel mensen kennen Wall Street Bulls van deze NFT collectie. Dit bewijst hoe levendig en betrokken de community van Wall Street Memes is en dit kan ervoor zorgen dat het project uitgroeit tot een van de beste cryptocurrency memecoin projecten van dit jaar.

Wanneer Elon Musk over een crypto project twittert, is de kans groot dat het project een groot succes wordt. Musk heeft een tweet verstuurt over Wall Street Memes waardoor dit een van de beste crypto projecten van 2023 kan worden.

De coin van het project, de WSM token, is te koop tijdens de presale. Deze presale heeft meerdere fases en bij elke nieuwe fase wordt de prijs van de token verhoogd. Dit geeft vroege investeerders een mooie kans om veel geld te verdienen met de coin, mits je de coin snel koopt tijdens de presale.

De presale van WSM is te bereiken door naar de officiële presale website van Wall Street Memes te gaan. Hier kun je jouw wallet koppelen aan de WSM presale website en kun je de tokens aanschaffen.

Op het moment van schrijven betaal je voor 1 WSM token $0,0286. Bij de volgende fase zal de prijs gestegen zijn naar $0,0289, waardoor vroege investeerders mooie winsten kunnen realiseren met de WSM coin. Je kan WSM kopen met ETH, USDT of een creditkaart en ontvangt voor $10,- 342 WSM tokens.

Koop WSM tijdens de Presale

AiDoge (AI) – Veelbelovende crypto tijdens de crypto crash

De volgende veelbelovende cryptomunt waarvan wij denken dat het een goede investering kan zijn tijdens deze crypto crash is AiDoge met de coin AI. Zoals de naam al zegt staat bij AiDoge Artificial Intelligence (AI) centraal. Door gebruik van deze geavanceerde technologie kunnen gebruikers memes genereren. AiDoge noemt zichzelf het eerste Meme-to-Earn project op de markt.

AiDoge is een meme generator waarmee gebruikers via een handige tekstprompt memes kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig zijn memecoins razend populair en AiDoge speelt in op deze rage. 

De eigen token van het AiDoge project, AI, staat aan de basis van dit project. Met de AI coin kunnen gebruikers credits kopen. Met deze credits kunnen ze betalen om gebruik te maken van de verschillende functies van het AiDoge platform.

De gegenereerde memes kunnen gedeeld worden via een publieke wall. Hier kan iedereen stemmen op de leukste memes door via de publieke wall te zoeken naar memes via een handige zoekfunctie. Door te stemmen op de leukste memes krijgen deze memes punten en de ontwikkelaar van de meme met de meeste stemmen wordt beloond in de vorm van AI tokens.

AiDoge heeft staking en beloning mechanismen ontwikkeld voor gebruikers en wil op die manier een grote community ontwikkelen. Door AI tokens vast te zetten iin een staking pool kunnen gebruikers dagelijks beloningen ontvangen in de vorm van credits. Daarnaast kunnen zij profiteren van enkele voordelen, zoals toegang tot nieuwe functies, nieuwe templates voor het ontwikkelen van memes en wedstrijden waar je aan mee kan doen.

De token van het platform, AI, is te koop voor een lage prijs tijdens de presale. De presale van AiDoge heeft meerdere fases waardoor traders die de coin tijdens de eerste fase hebben aangeschaft de meeste winst kunnen realiseren. Op het moment van schrijven betaal je voor 1 AI $0,0000336.

De presale van AI komt op 19 juni al tot een einde, dus je hebt nog een paar dagen om de AI token voor deze lage prijs aan te schaffen. Wanneer de memecoin gelist wordt op exchanges zal de koers kunnen stijgen en dalen. 

Koop AI tijdens de Presale

Launchpad XYZ (LPX) – Koop deze coin tijdens de crypto dip

De volgende veelbelovende crypto memecoin is LPX van Launchpad XYZ. Volgens de ontwikkelaars van het project biedt Launchpad XYZ gebruikers alles wat ze nodig kunnen hebben om succesvol te zijn in Web3. 

Met Launchpad XYZ wordt het eenvoudiger om te traden in veelbelovende cryptocurrencies, aangezien de markt erg volatiel is en je enige kennis en ervaring nodig hebt om deze markt te betreden.

Launchpad XYZ wil het voor iedereen gemakkelijk te maken te traden in cryptocurrencies. Met het project wordt het voor investeerders eenvoudig investeringsmogelijkheden te identificeren in de markt.

Launchpad XYZ voorziet haar gebruikers van allerlei informatie die zij in kunnen schakelen om de beste en meest winstgevende investeringen te doen. Launchpad XYZ geeft marktinzichten, analyses, voorspellingen en nieuws over de markt zodat jij de beste investeringskeuzes kan maken.

Daarnaast ontwikkelen zij een platform waarmee je direct in deze crypto’s kan investeren. Op het platform kun je investeren in de beste crypto’s, waaronder Bitcoin en Ethereum. Naast het platform voor informatie en het traden zijn de ontwikkelaars druk bezig met het opzetten van Play-to-Earn games en NFT collecties.

De token van Launchpad XYZ, LPX, is te koop voor een lage prijs van $0,0445. Ook deze presale bestaat uit meerdere fases waarbij de prijs bij elke nieuwe fase stijgt. Om het meeste geld te kunnen verdienen met het investeren in LPX kun je de coin tijdens de presale aanschaffen. Bij de volgende fase zal de prijs stijgen naar $0,046, waardoor vroege investeerders de meeste winst kunnen realiseren met LPX.

Koop LPX tijdens de Presale

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!