SEC token schiet 2500% omhoog, welke altcoins gaan exploderen na SEC crackdown – Beste crypto investeringen op dit moment

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De SEC token is een van de nieuwste memecoins. De token explodeerde gisteren in waarde en steeg met maar liefst 2500%. Door de onverwachte koerswinst zijn investeerders benieuwd wat de token gaat doen op de korte termijn. 

De grote koerswinst van gisteren is de afgelopen 24 uur deels ongedaan gemaakt, en de token daalde dan ook met 54%. Als reactie op de SEC, die bezig zijn met het aanklagen van onder andere Binance, de grootste crypto exchange ter wereld, werd de token ontwikkeld. De token is gemaakt om de SEC (Amerikaanse Securities and Exchange Commission) en hun pogingen tot het verder reguleren van crypto belachelijk te maken.

SEC crackdown roept veel reacties op

Deze actie van de SEC wordt ook wel de SEC crackdown genoemd. De SEC zorgde voor grote paniek binnen Web3 toen het op 5 juni een rechtszaak aanspande tegen Binance. In de rechtszaak wordt de exchange beschuldigt van 13 verschillende overtredingen, waaronder wanbeheer van geld van klanten.

De SEC ging vervolgens ook achter Coinbase aan. Op 6 juni kondigde het instituut aan dat het een rechtszaak zal aanspannen tegen Coinbase voor onder andere het opereren als een ongeregistreerde effectenmakelaar, een ongeregistreerde exchange en een ongeregistreerde ‘clearing agency’. 

Als gevolg van de SEC crackdown zit iedere investeerder in Web3 en klanten van Coinbase en Binance te wachten op de gevolgen van de rechtszaak. Eén gevolg is al wel duidelijk, de SEC ziet verschillende cryptomunten als ‘securities’. Het gaat onder andere om de native tokens van Binance ($BNB en $BUSD), die vallen nu volgens de SEC in deze categorie. Ook Cardano (ADA), Algorand (ALGO), Cosmos (ATOM), Axie Infrinity Shards (AXS), Polygon (MATIC), Solana (SOL) en nog 4 andere bekende tokens vallen volgens de SEC onder de paraplu ‘‘securities’. 

Als tegenbeweging is de SEC token ontwikkeld, zo werd er gesteld dat crypto investeerders het zat zijn dat de SEC cryptokoersen verstoort en bezig is met het aanvallen van alle gedecentraliseerde betalingsisystemen.

De SEC token heeft een totaal aantal tokens van 6,969,696,969,696 en voor het kopen en verkopen van de token betaal je 0% aan kosten. De token wordt op dit moment verhandeld bij Uniswap. Hier is de ERC-20 token om te ruilen voor (W)ETH. 

Beste crypto investeringen op dit moment

Ben je benieuwd welke altcoins gaan exploderen? Dit zijn volgens ons de beste crypto investeringen van dit moment, zelfs beter dan de SEC Token. Ondanks dat deze token in korte tijd veel koerswinst wist te realiseren zijn er een stuk betere investeringen op dit moment. 

  1. Wall Street Memes – Volgt WSM de 2500% stijging van de SEC token?
  2. Launchpad.xyz – Vind de volgende SEC token op dit Web3 platform
  3. Ecoterra – Beste crypto investering voor duurzaamheid
  4. yPredict – Maak gebruik van AI om te bepalen welke cryptos gaan stijgen
  5. DeeLance – Het nieuwe freelance platform met crypto technologie

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

Beste crypto investeringen op dit moment – De analyses

In de volgende sectie kom je meer te weten over de 5 beste crypto investeringen van dit moment, dus wanneer je nog niet weet welke cryptos gaan stijgen, lees dan snel verder. Dit zijn namelijk allemaal tokens met de potentie om veel te gaan stijgen in waarde. 

1. Wall Street Memes – Volgt WSM de 2500% stijging van de SEC token?

De Wall Street Memes token is een van de nieuwste meme tokens van dit moment. De Wall Street Memes token is afgeleid van de vele sociale media kanalen die memes maken over de aandelenmarkt en crypto industrie. De grondlegger is de bekende Wall Street Bets community, een groep op Reddit die onder andere verantwoordelijk was voor het exploderen van het Gamestop aandeel. 

Wall Street Memes wil als meme token de community laten profiteren van de hype die zij gezamenlijk teweeg kunnen brengen. De token werd ontwikkeld door het team van het Wall Street Memes Twitter account, een Twitter meme account met meer dan 228.000 volgers. Het project sloeg zeer goed aan bij investeerders en veel Wall Street Memes fans begonnen direct met investeren na aankondiging van de presale. 

Inmiddels werd er al voor meer dan $5.5 miljoen opgehaald met de eerste verkoop van de WSM-token. Op dit moment zijn de tokens aan te kopen voor $0.028 per stuk. In iedere fase van de presale zal de token iets stijgen in prijs. De stijging per fase is erg klein, doordat er in totaal 30 fases zijn. 

Nog steeds kun je het beste zo snel mogelijk investeren, aangezien je dan het eventuele rendement kan maximaliseren bij de eerste verkoop bij een crypto exchange. De tokens zijn te koop met de creditcard, USDT, ETH en BNB. 

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

2. Launchpad.xyz – Vind de volgende SEC token op dit Web3 platform

Launchpad is een relatief nieuw project dat de Web3 sector wil vernieuwen. Het platform zal door slim gebruik te maken van Web3 functies een overzichtelijk geheel ontwikkelen dat te gebruiken is voor verschillende doeleindes. Het voornaamste doel van de ontwikkelaars van het platform is om een omgeving te creëren die mensen ondersteunt tijdens het investeren in Web3. 

Aan de hand van de handige tools, een gebruiksvriendelijk platform en diverse functies moet het voor iedere investeerder mogelijk zijn om goed geïnformeerde beslissingen te maken over het investeren in verschillende onderdelen van de crypto markt.

De belangrijkste functies zullen we hieronder op een rijtje zetten. 

  • Op het platform zal het mogelijk zijn om tokens te verhandelen binnen een eigen decentrale exchange.
  • Het zal mogelijk zijn om op het platform delen van assets te bezitten, denk aan een deel van een dure art-NFT
  • Je kunt toegang krijgen tot play-to-earn games in bèta modus
  • Via het platform kun je als eerste toegang krijgen tot nieuwe crypto presales, waardoor je nog eerder kunt investeren in de beste cryptomunten. 

De native token van Launchpad XYZ, de LPX, is op dit moment te koop tijdens een crypto presale. De huidige prijs van één LPX token is $0.0445 en de token zal uiteindelijk voor $0.0565 gelist worden bij een crypto exchange. Investeren kan met ETH, USDT of met een creditcard. 

>>> Koop hier je LPX tokens <<< 

3. Ecoterra – Beste crypto investering voor duurzaamheid

Dagelijks lanceren er nieuwe tokens en de oneindige zoektocht naar welke cryptos gaan stijgen blijft voor crypto beleggers. Er is geen 100% correct antwoord op te geven, het wel of niet stijgen in waarde is afhankelijk van vele factoren. Een belangrijke factor is de lange termijn potentie van een token. 

Wanneer een token op lange termijn toepassing heeft, dan is de kans een stuk groter dat de altcoin gaat stijgen. Ecoterra is een goed voorbeeld van een token die veel potentie heeft om op lange termijn relevant te blijven. 

De belangrijkste functie van het platform is namelijk het belonen van mensen die goederen recyclen. Aan de hand van recycle to earn functies is het mogelijk om gebruikers van de app te belonen voor het recyclen. 

De beloning zal zijn in ECOTERRA tokens, dit is de native token van het platform. Iedereen die gebruik maakt van de app kan deze tokens verdienen door bijvoorbeeld een plastic fles, blikje frisdrank of een ander artikel met een barcode te scannen. De app zal dan aangeven hoeveel crypto je zult ontvangen voor het inleveren van het item en waar je dat kunt doen. Wanneer je besluit het item in te leveren bij een van de automaten, dan zul je worden beloond in ECOTERRA tokens. 

De tokens kun je gebruiken om goede doelen te steunen, zoals het schoonmaken van de oceaan, stranden, het planten van bomen, verder is het mogelijk om de tokens te staken en passief inkomen te genereren of kunt je ervoor kiezen om de tokens om te ruilen voor ETH of USDT. Op deze manier kun je daadwerkelijk verdienen aan het recyclen van goederen. 

Het investeren in Ecoterra kan nu via de Ecoterra presale, er werd al voor bijna $5 miljoen aan tokens verkocht en het project lijkt goed aan te slaan bij investeerders. 

>>> Nu ECOTERRA kopen in de presale <<< 

4. yPredict – Maak gebruik van AI om te bepalen welke cryptos gaan stijgen

yPredict is een platform dat gebruik maakt van AI om te bepalen welke altcoins gaan stijgen, of daar in ieder geval grote kans op maken. De modellen en tools op het platform worden ondersteund door AI en de modellen zijn gebouwd door de beste ontwikkelaars. Hierdoor hebben ze een zeer goede basis en kunnen ze behoorlijk accuraat voorspellen welke cryptos gaan stijgen. 

Door gebruik te maken van de tools van yPredict kun je nog beter bepalen wat de volgende investering wordt en heb je ook de data om je investering te ondersteunen. Te veel investeerders kiezen ervoor om te investeren op ‘goed gevoel’, maar op de lange termijn levert dit vaak een stuk minder op dan gebruik te maken van een platform met accurate signalen en inzichten over de financiële markt. 

De native token van het platform, de YPRED, is nu te koop voor een zeer lage prijs tijdens een crypto presale. Op dit moment zijn de tokens te koop voor $0.09 per stuk, en de token zal uiteindelijk te koop zijn voor $0.12 per stuk. Een mooi rendement is dus al te behalen door nu te investeren. Het platform is ontwikkeld op het Polygon netwerk en daardoor is het kopen van de tokens mogelijk met MATIC, ETH, USDT, BNB, USDT en de creditcard. 

>>> Koop nu extra voordelig YPRED tokens <<< 

5. DeeLance – Het nieuwe freelance platform met crypto technologie

DeeLance is een nieuw crypto project dat de freelance industrie wil gaan revolutioneren. Op dit moment hebben bedrijven als Fiverr en Upwork een groot deel van de freelance markt veroverd, en DeeLance wil de concurrentiestrijd aangaan met deze grote bedrijven. 

Dit zal het doen door blockchain technologie in te zetten, hierdoor kunnen transacties zeer snel worden uitgevoerd, wat als gevolg heeft dat freelancers binnen enkele minuten het geld zullen ontvangen waar ze voor hebben gewerkt. Bij bedrijven als Fiverr en Upwork kan dit tot wel 7 werkdagen of langer duren. 

Ook zal DeeLance wat betreft de kosten de concurrentiestrijd aangaan. Door de kosten te verlagen houden de freelancers veel meer over bij het uitvoeren van een klus. Ook zal het platform een metaverse wereld ontwikkelen, waar het mogelijk is om met de native token een kantoorruimte te kopen of huren. Hier kunnen opdrachtgever en freelancer samenkomen om te werken aan een project. 

Investeren in de DLANCE token kan tijdens de presale. Hier worden de tokens met metaverse toepassing voor het eerst verkocht aan investeerders. 

>>> Haal nu alvast DLANCE tokens in huis <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!