Fantom (FTM) prijsvoorspelling: Zullen IDEX (IDEX) voordeelhouders net als Uwerx (WERX) profiteren?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt is bijna dagelijks getuige van een instroom van nieuwe projecten. Dit heeft grotendeels bijgedragen aan de snelle ontwikkeling ervan door de jaren heen, en de eer kan voornamelijk worden gegeven aan tokens met bruikbaarheid en een duidelijke routekaart.

De ontwikkeling gaat door, aangezien Uwerx, een nieuwe cryptovaluta, hier is om de revolutie voort te zetten, vooral in de freelance-industrie. De voorverkoop van Uwerx overtrof wat aanvankelijk was voorspeld, en het door nutsbedrijven aangedreven WERX-token bleef stijgen, wat meer winst opleverde voor tokenhouders.

Nu Uwerx enorm stijgt, vragen we ons af of het gebruikers meer ten goede zal komen dan crypto’s zoals Fantom (FTM) en IDEX (IDEX). Lees verder voor meer informatie over Uwerx en waarom u nu een tokenhouder zou moeten worden.

Fantom (FTM) behandelt bearish sentimenten

Fantom (FTM) is een gedecentraliseerd platform zonder toestemming dat blockchains schaalbaar maakt. Fantom (FTM) staat sinds de lancering in 2018 in de schijnwerpers en analisten noemen het een winstgevende token en investering. Enkele recente gebeurtenissen hebben Fantom (FTM) echter doen kelderen.

Woensdag werd gemeld dat de Fantom Foundation bijna 450.000 MULTI en 1.363 ETH aan liquiditeit had overgemaakt van een handelspool op SushiSwap. Er werd opgemerkt dat de liquiditeitsverwijdering volgt op klachten van Multichain-gebruikers over vertragingen bij het terugtrekken van hun activa uit het Fantom (FTM)-protocol. Het MULTI-token is sindsdien gekelderd, wat gevolgen heeft voor het FTM-token.

Fantom (FTM) werkt hard om de kansen te verslaan en de Multichain werkt weer normaal. Fantom (FTM)-ontwikkelaars hebben moeite gedaan om het nut van het project te verbeteren. Shopping.io heeft onlangs aangekondigd dat klanten nu op AliExpress kunnen winkelen met het FTM-token. Als de waarde van FTM blijft groeien, zou Fantom (FTM) de bearish sentimenten kunnen verslaan.

IDEX (IDEX) zal prijsvoorspellingen overtreffen

IDEX (IDEX) is de eerste gedecentraliseerde, Layer-3 crypto-uitwisseling die gebruikers het volledige eigendom van hun cryptofondsen geeft zonder de prestaties of veiligheid in gevaar te brengen. IDEX (IDEX) heeft de krantenkoppen gehaald, vooral met zijn innovatieve functies en systeemupgrades.

Na de Layer-3-aankondigingen vorige maand, is IDEX (IDEX) in een stroomversnelling geraakt en met meer dan 70% gestegen. IDEX (IDEX) probeert zich te onderscheiden van de traditionele gedecentraliseerde uitwisselingen, wat het een voorsprong heeft gegeven.

Met de voortdurende verbeteringen van IDEX (IDEX), laten prijsvoorspellingen zien dat het IDEX-token het potentieel heeft om te stijgen en in waarde te stijgen, wat meer winst betekent voor tokenhouders.

Uwerx (WERX) biedt betere vooruitzichten

De freelance-industrie zal niet hetzelfde blijven als de disruptor onderweg is. Uwerx zal blockchain-technologie brengen die decentralisatie, bescherming van intellectuele eigendomsrechten en een servicetoeslag van 1% veroorzaakt.

Uwerx voegt nog meer innovatieve functies toe aan de mix. Het lanceerde onlangs de Uwerx Vault, die de duurzaamheid van Uwerx promoot en de betrokkenheid en beloningen van gebruikers vergroot door houders in staat te stellen passief te verdienen met hun bewaarde WERX-tokens.

Uwerx lanceerde op 19 mei ook de alfaversie van zijn platform, te beginnen met de landings- en aanmeldingspagina’s. Het zal de andere platformfuncties, zoals de aanmeldingspagina, het gebruikersdashboard, instellingen en het wekelijks of tweewekelijks vinden en plaatsen van vacatures vrijgeven. Bovendien zal Uwerx beginnen met de overgang naar de bètaversie, zodat gebruikers het platform kunnen testen.

Tot nu toe heeft Uwerx meer dan 5.546 aanmeldingen, 1.627 Twitter-volgers en 1.529 Telegram-leden gekregen. Een deel van dit succes komt voort uit de agile methodologie die door de ontwikkelaars van Uwerx wordt gebruikt om het project in stukjes uit te rollen terwijl ze van de gebruikers horen en verbeteringen aanbrengen. Het team staat nog steeds erg open voor feedback en gedachten van gebruikers, en u kunt ze sturen naar hun speciale e-mailadres, feedback@uwerx.network.

De voorverkoop van Uwerx overtrof wat aanvankelijk was voorspeld, doorbrak de eerste vier stadia van de voorverkoop en bevindt zich nu in fase 5. Vanwege de hoge vraag werd de tokentoewijzing voor de voorverkoop verhoogd tot 57% (427.500.000), en fase 5 is op 72.500.000 WERX. Het totale WERX-aanbod blijft op 750.000.000 tokens. De lanceringsprijs werd herzien en verhoogd tot $0,095 – $0,115.

De WERX-prijs is blijven stijgen en wordt verhandeld tegen $0,041, meer dan 90% hoger dan de initiële prijs van $0,005. Verdere prijsstijgingen zijn aanstaande. Er is nu een aankoopbonus van 20%, die bij de volgende prijsverhoging zal afnemen, maar Uwerx zal verwijzingsbonussen introduceren.

Het Uwerx-team zet zich in om prioriteit te geven aan de voordelen van gebruikers. Ze hebben hun tokentoewijzing teruggebracht tot 7% ​​en zullen afstand doen van het eigendom van slimme contracten zodra Uwerx op gecentraliseerde beurzen staat.

Bovendien is het team begonnen met de 25-jarige liquiditeitsvergrendeling op de tokens van de ontwikkelaars, en de datum en tijd zullen deze week worden vrijgegeven. Dit volgt op de stemming van 82,8% om nu te beginnen in plaats van na de voorverkoop.

Na een stemming van 98,2% zal het team een ​​Test Airdrop uitvoeren voordat de voorverkoop eindigt om ervoor te zorgen dat de ontvangende portemonnee-adressen van gebruikers correct zijn ingevoerd. InterFi Network en SolidProof hebben Uwerx gecontroleerd en goedgekeurd.

Uwerx is echt de verandering die freelancers nodig hebben; de storende kenmerken laten dat zien. Het onderzoekt het onbenutte potentieel van de gig-economie van miljarden dollars en levert winst op aan zijn gebruikers. Met zijn voortdurende prijsstijging voorspellen analisten dat Uwerx in het vierde kwartaal van 2023 $2 zal bereiken.

Dit is het ideale moment om tokenhouder te worden, aangezien u de WERX-token tegen een lagere prijs kunt kopen met een bonus van 15%. Dus schiet op voordat verdere prijsverhogingen en bonusverlagingen u inhalen, want de voorverkoop eindigt op 31 juli 2023.

Klik op de onderstaande links om aan de slag te gaan:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!