Cijfers tonen aan dat Uwerx (WERX) het potentieel heeft om de hoogten van Decentraland (MANA) en The Sandbox (SAND) te bereiken

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De game-om-te-verdienen-gamingsector werd populair in 2021 en we zien dat munten als SAND, AXS en MANA indrukwekkende runs op de markt hebben. Deze platforms hebben gemiddeld duizenden dagelijkse gebruikers op hun netwerken. Terwijl de P2E-sector echter streeft naar herstel, is Uwerx een nieuw cryptoproject dat op het punt staat een succes te worden als nooit tevoren. Het is een cryptoproject dat unieke blockchain-oplossingen wil introduceren in de cryptomarkt en de gig-economie opnieuw wil definiëren.

Decentraland (MANA) en Sandbox (SAND) zijn metaverse grenzen

Statistieken tonen aan dat Decentraland (MANA) vanaf 2021 18.000 actieve gebruikers op zijn platform heeft. Het netwerk was bij de lancering een van de prominente tokens in deze sector en het slaagde erin de aandacht te trekken van individuen die geld wilden verdienen in crypto tijdens het spelen van games . De P2E- en metaverse-markt was een belangrijke trend die tijdens het Covid-jaar meer momentum kreeg, en Decentraland (MANA) was een van de belangrijkste toonaangevende platforms in de sector.

Sandbox (SAND) was een ander metavers platform waarmee videomakers konden gedijen en geld konden verdienen door hun creativiteit tot leven te brengen op de metaverse. Sandbox (SAND) is een metavers cryptoproject waarmee gebruikers meeslepende game-ervaringen kunnen bouwen en opdoen terwijl ze verdienen. Sandbox (SAND) kon tijdens zijn prime ook meer dan 20.000 keer per dag worden gebruikt. Deze platforms hebben misschien niet meer dezelfde invloed als vroeger vanwege de aanzienlijke afname van het gebruik in de loop van de tijd. MANA-tokens worden momenteel verkocht voor $0,5 en SAND voor $0,52.

Uwerx(WERX) leidt blockchain-innovaties

Uwerx is een nieuw cryptoproject dat leidt tot voorverkoop en een van de eerste paar projecten die echte en solide waarde biedt aan de freelance-industrie. Het is gemaakt om enkele van de meest complexe problemen en uitdagingen op te lossen waarmee freelancers worden geconfronteerd op externe werkplatforms. Uwerx is gebouwd om een ​​beter freelance platform te bieden waar freelancers heel weinig servicekosten kunnen betalen, gratis incentives kunnen verdienen en toegang krijgen tot meer kansen.

Alle audits voor Uwerx worden uitgevoerd door SolidProof en InterFi Network en zijn toegankelijk voor het grote publiek. Het platform wordt gelanceerd op de Ethereum-blockchain en de Alpha-versie is klaar om te beginnen met testen op 19 mei. Het platform heeft al meer dan 5000 aanmeldingen bereikt en de populariteit ervan blijft toenemen in de freelance-industrie. Early adopters hebben geprofiteerd van de vroege voorverkoopdagen van WERX-tokens en hebben de token gekocht voor slechts $0,0125. Het WERX-token bevindt zich in de 5e fase en de voorverkoop is $0,041. De 4e voorverkoopfase wordt geleverd met een extra bonus van 20% waar investeerders van kunnen profiteren.

Vroegtijdig deelnemen aan de voorverkoop van WERX-tokens biedt u meer opties om uzelf beter te positioneren en een hoger rendement te behalen wanneer het project wordt gelanceerd. Grijp de kans zolang het duurt door de onderstaande links te bezoeken om de uwe te kopen.

Lees hier meer over Uwerx:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!