Analist voorspelt grote altcoin-rally en onthult zijn favoriete munt

De populaire cryptocurrency-handelaar Kevin Svenson heeft recentelijk op Twitter zijn optimistische sentiment over altcoins uitgesproken. Hij deed dit terwijl hij tevens een van zijn favoriete munten noemde.

Svenson vertelde zijn 126.300 volgers dat de altcoin-markt allang toe was aan een rally. Hij tweette het onderstaande:

“We hebben sinds eind 2021 geen altseizoen meer gehad. Het is alleen sindsdien voor de meeste alts geweest… Denk er eens over na. Wees niet verrast om te zien dat ze binnenkort hard gaan stijgen.

Velen van hen, letterlijk nu, beginnen net uit de dieptepunten te komen. ZOVEEL ALTS staan ​​waarschijnlijk op het punt te pompen. Gooi gewoon een pijltje naar het bord en je raakt iets.”

Een altcoin op de radar van de handelaar is de op Ethereum (ETH) gebaseerde munt Gala (GALA), waarvan hij aangaf dat het een project is met sterke fundamenten en een sterke vraag van investeerders. Hij beschreef het als volgt:

“Een van de belangrijkste alts waar ik nu naar kijk, is GALA. Er is VEEL vraag naar en het presteert nu goed. ik ben lang Ik waarschuwde je een of twee weken geleden dat het nieuwe seizoen eraan kwam. Bereid je voor op epische pumps!”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!