Solana (SOL) kan honderden miljoenen gebruikers aan, aldus medeoprichter

Anatoly Yakovenko, medeoprichter van Solana (SOL), heeft onlangs verklaard dat de blockchain, die moet concurreren met Ethereum (ETH), in staat is om honderden miljoenen gebruikers te verwerken.

In een recent interview op het YouTube-kanaal van Token Terminal zei de medeoprichter van Solana dat hij optimistisch is dat de blockchain in staat is om te voldoen aan de wereldwijde behoeften op het gebied van blockchain-technologie.

Tijdens het gesprek zei Yakovenko dat hoewel Solana alles in huis heeft om een groot aantal gebruikers te beheren, het nog steeds ontbreekt aan toepassingen die meer gebruikers zouden kunnen aantrekken. Hij beschreef het als volgt:

“Ik kan zeker zien [Solana] omgaan met alle behoeften van de wereld, omdat wanneer je kijkt naar de bandbreedte-infrastructuur van datacenters van vandaag, één gigabit het gratis tarief is. Je krijgt een doos, ze geven je één gigabit gratis en het kost minder dan een dollar per terabyte aan uitgaand verkeer op dit moment, dus de bandbreedte is belachelijk goedkoop op dit moment…

Elke twee jaar is er een nieuwe generatie, dus vanuit mijn perspectief denk ik dat we al honderden miljoenen gebruikers aankunnen en we hebben een overvloed aan capaciteit. We hebben nog niet de toepassingen om die gebruikers daadwerkelijk aan te trekken…

Helium heeft bijna een miljoen IoT (Internet of Things) hotspots gecreëerd, dat is echt gaaf. Denk aan virtuele tokens die zich tussen mensen verplaatsen met cryptografie die invloed heeft op de fysieke wereld, er zijn letterlijk bijna een miljoen antennes gegenereerd en ze gaan proberen hetzelfde te doen met 5G.

Hivemapper probeert daarentegen de hele wereld te mappen zoals Google Street View en er zijn 60 miljoen kilometers in de wereld. Ze hebben al een kaart van 2 miljoen kilometers, ze zijn daar net overheen gegaan, ze groeien.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!