SHIB-gemeenschap hyped vanwege aankomende cold wallet

De Shiba Inu-gemeenschap is momenteel in extase vanwege het nieuws over een op maat gemaakte cold wallet die in de nabije toekomst zal worden gelanceerd. Volgens een update over de Shibarium Discord-server werken ontwikkelaars samen met Huobi en Certik om een ​​gespecialiseerde cold wallet voor SHIB-tokens te introduceren.

De verwachting is dat de cold wallet de modernste beveiligingsprotocollen zal bevatten naast een boeiend ontwerp, waardoor het een uitstekende optie is om SHIB-activa voor de lange termijn op te slaan, veilig van hackers en cybercriminelen.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Volgens het laatste kwartaalrapport van Certik hebben cybercriminelen in het eerste kwartaal van 2023 $320 miljoen aan cryptocurrencies gestolen. Evenzo resulteerde de Bitrue-hack eerder deze maand in de diefstal van 172 miljard SHIB-tokens.

Als reactie op dergelijke bedreigingen is een cold wallet beveiligd door geavanceerde technologieën een essentieel hulpmiddel voor langetermijnbeleggers. De introductie markeert een nieuwe mijlpaal voor het SHIB-ecosysteem en heeft de hype in de SHIB-gemeenschap verder opgewekt. Daarbij wacht de gemeenschap reikhalzend uit naar andere aankomende initiatieven zoals Shibarium, ShibaSwap 2.0 en Shiba Inu: The Metaverse.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!