Cardano (ADA)-investeerders maakten zich zorgen over een verwaarloosbare koersbeweging, en de meesten kochten in plaats daarvan RenQ Finance (RENQ)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Cardano (ADA) is een van de meest populaire cryptocurrencies op de markt, met een trouwe schare fans en een visionaire oprichter. Ondanks zijn ambitieuze stappenplan en innovatieve functies heeft Cardano (ADA) echter moeite om in 2023 aan kracht te winnen. ADA schommelde het grootste deel van het jaar rond de $0,4, met af en toe pieken en dalen die niet buiten het bereik kwamen. Veel investeerders verliezen hun geduld en vertrouwen in het potentieel van Cardano (ADA), vooral in vergelijking met andere projecten die snellere en indrukwekkendere resultaten opleveren. Een van deze projecten is RenQ Finance (RENQ), een gedecentraliseerd leenplatform dat hoge rendementen en lage kosten biedt voor leners en geldschieters.

Wat is Cardano (ADA) en waarom zit het vast?

Cardano (ADA) is een blockchain-platform dat ernaar streeft flexibel, duurzaam en schaalbaar te zijn voor smart contracts, gedecentraliseerde applicaties en digitale identiteit. Cardano (ADA) gebruikt een proof-of-stake consensusprotocol genaamd Ouroboros, dat beweert veiliger, schaalbaarder en energiezuiniger te zijn dan andere protocollen. Cardano (ADA) heeft ook een unieke architectuur met twee lagen: de Cardano (ADA) Settlement Layer (CSL) verwerkt transacties en saldi. Tegelijkertijd voert de Cardano (ADA) Computing Layer (CCL) smart contracts en berekeningen uit.

Cardano (ADA) is in ontwikkeling sinds 2015 en heeft verschillende evolutiefasen doorgemaakt. De huidige fase is Goguen, dat zich richt op het mogelijk maken van smart contractfunctionaliteit en het maken van native tokens op Cardano (ADA). Goguen is echter verschillende keren vertraagd en veel functies moeten nog volledig worden geïmplementeerd of getest. Dit heeft frustratie veroorzaakt bij ontwikkelaars en gebruikers die wachten tot Cardano (ADA) zijn beloften nakomt.

Ondertussen wordt Cardano (ADA) geconfronteerd met hevige concurrentie van andere blockchain-platforms zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL) die al smart contractmogelijkheden bieden en meer gebruikers en ontwikkelaars aantrekken. Deze platforms hebben verschillende toepassingen voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) gelanceerd die veel vraag naar en waarde voor hun eigen tokens genereren.

Wat is RenQ Finance (RENQ) en waarom investeerders van Cardano (ADA) massaal naar de voorverkoop komen

RenQ Finance (RENQ) is een DeFi-platform waarmee gebruikers crypto-activa kunnen lenen en uitlenen zonder tussenpersonen of gecentraliseerde controle. RenQ gebruikt smart contracts om liquiditeitspools te creëren waar gebruikers hun crypto-activa kunnen storten en rente kunnen verdienen of crypto-activa kunnen lenen door onderpand te verstrekken.

RenQ heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere DeFi-platforms. Ten eerste biedt RenQ lagere rentetarieven voor leners en hogere rentetarieven voor geldschieters dan de meeste platforms. Dit komt omdat RenQ een algoritmisch rentemodel gebruikt dat de tarieven aanpast op basis van vraag en aanbod van elk activum. Ten tweede heeft RenQ een native token genaamd RENQ dat houders verschillende voordelen biedt. Sommige omvatten bestuursrechten, kortingen op vergoedingen, staking-beloningen en toegang tot exclusieve pools.

Een van de redenen waarom veel investeerders van Cardano (ADA) overstappen naar RenQ Finance (RENQ) is de slechte prestatie van ADA in de markt. De huidige prijs van ADA is $0,38, wat 87,65% lager is dan het hoogste punt ooit van $3,10. RENQ is daarentegen gestaag gestegen sinds de lancering in februari 2023. Het token wordt momenteel verhandeld tegen $0,05 in de zevende fase van zijn achttraps voorverkoopcampagne, meer dan een verdubbeling van de oorspronkelijke prijs. De voorverkoop heeft meer dan $14 miljoen opgebracht en blijft snel uitverkocht. Al deze factoren wijzen op het krachtige potentieel van RenQ op de cryptocurrency-markt.

Een andere reden waarom investeerders van Cardano (ADA) overstappen naar RenQ Finance (RENQ) is de behoefte aan meer innovatie en vooruitgang op het Cardano (ADA)-platform. Cardano (ADA) belooft al jaren slimme contracten, gedecentraliseerde applicaties en schaalbaarheidsoplossingen te leveren, maar heeft zijn deadlines en verwachtingen nog niet gehaald. De laatste update, Alonzo, zou tegen maart 2023 slimme contracten op Cardano (ADA) mogelijk moeten maken, maar vanwege technische problemen werd dit uitgesteld tot juni 2023.

RenQ Finance (RENQ) biedt gebruikers meer aantrekkelijke functies en voordelen dan Cardano (ADA). Met RenQ Finance (RENQ) kunnen gebruikers bijvoorbeeld passief inkomen verdienen door RENQ-tokens uit te zetten of door liquiditeit te verschaffen aan de pools. Het stelt gebruikers ook in staat om toegang te krijgen tot verschillende DeFi-services. Bovendien heeft RenQ Finance (RENQ) een sterk gemeenschaps- en bestuurssysteem waar RENQ-houders kunnen stemmen op voorstellen en de toekomstige ontwikkeling van het project kunnen beïnvloeden.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):

Website: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!