Kiyosaki: Bitcoin staat in 2025 op $500.000

De auteur van de bestseller, Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, uit bullish sentiment over Bitcoin (BTC).

Kiyosaki vertelt zijn 2,4 miljoen Twitter-volgers dat hij verwacht dat Bitcoin “blijft stijgen” nadat het met 100% is gestegen van zijn dieptepunt van ongeveer $15.500 in 2022 naar een hoogtepunt van $31.000 eerder deze maand.

Volgens de auteur van Rich Dad Poor Dad is zijn motivatie om Bitcoin en edelmetalen te kopen, aangezien het gebrek aan vertrouwen in de Federal Reserve, het Amerikaanse ministerie van Financiën en president Joe Biden erg groot is.

Zo vertelt Kiyosaki:

“Bitcoin is met meer dan 100% gestegen in een jaar. Zal Bitcoin blijven stijgen? Daar zet ik op in. Ik koop meer goud en zilver. Waarom meer goud, zilver en Bitcoin kopen? Omdat de Federal Reserve, het Amerikaanse ministerie van Financiën en Biden leugenaars zijn.”

Bitcoin handelt op het moment van schrijven op $29.202.

Kiyosaki, die eerder heeft onthuld dat hij voor het eerst Bitcoin kocht op $6.000, heeft eerder dit jaar een zes-cijferig prijsdoel gesteld voor het vlaggenschip crypto-activum.

Volgens de auteur van Rich Dad Poor Dad zal Bitcoin in 2025 $500.000 bereiken, grotendeels gedreven door de Federal Reserve die het monetaire beleid versoepelt en begint aan een geldprintende uitgave.

Over dit ongelofelijke prijsniveau vertelt de auteur:

“Een gigantische crash komt eraan. Een depressie is mogelijk. De Federal Reserve is gedwongen om miljarden aan nepgeld bij te drukken. Tegen 2025 zal goud $5.000 waard zijn, zilver $500 en Bitcoin $500.000. Waarom? Omdat het vertrouwen in de Amerikaanse dollar, het nepgeld, zal worden vernietigd. Goud en zilver zijn Gods geld. Bitcoin is het geld van het volk. Wees voorzichtig.”

Hoewel de voorspellingen van Kiyosaki over Bitcoin en edelmetalen zeer optimistisch zijn, is het belangrijk om te onthouden dat niemand de toekomst kan voorspellen met volledige nauwkeurigheid. De cryptomarkt staat bekend om zijn volatiliteit en kan snel veranderen, dus het is belangrijk voor investeerders om hun eigen onderzoek te doen en hun risico’s te beheren voordat ze besluiten te investeren.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!