Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Bitget gaat $100 miljoen investeren in Aziatische Web3-startups

Nu de cryptomarkt weer wat aantrekt, heeft het grote crypto-handelsplatform Bitget aangekondigd dat het een fonds van $100 miljoen gelanceerd heeft om te investeren in Aziatische Web3-startupprojecten.

In een nieuw persbericht gaf Bitget aan dat zijn nieuwe “Web3 Fund” zich zal richten op cryptoprojecten in Azië met een ervaren team en een focus op real-world use cases. Zo gaf Gracy Chen, algemeen directeur van Bitget, het volgende aan:

“We zien dat Web3-ruimte snel evolueert en veel projecten verdienen de steun om een ​​dergelijke ontwikkeling verder te bevorderen en van Web3 een echt wereldwijd fenomeen te maken, zoals Web2 ooit was geworden. Daarom zal het Bitget Web3 Fund ernaar streven projecten te zoeken die de meeste impact hebben op dit proces.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

We gaan in dit opzicht volledig bewust en verantwoord te werk en weten hoe belangrijk verantwoording is bij elk innovatief project dat investeringen vereist. We streven ernaar financiële innovatie in Azië te ondersteunen en geloven dat ons platform kan fungeren als een betrouwbare, handige en veilige link tussen de werelden van DeFi (gedecentraliseerde financiën) en CeFi (gecentraliseerde financiën). Ons team van analisten heeft de criteria voor projectselectie al uiteengezet en zal zich daar strikt aan houden.”

Volgens Bitget hebben andere durfkapitaalbedrijven al contact opgenomen voor het fonds, waaronder Foresight Ventures, Dragonfly Capital, SevenX Ventures, DAO Maker en ABCDE Capital.

De oprichting van het fonds is de laatste poging onder de bedrijfsstrategie van Bitget, genaamd “Go beyond derivatives”, die de acceptatie van cryptocurrencies wil versnellen.

Eerdere acties om dit te bereiken omvatten de investering van $30 miljoen van vorige maand in crypto-portemonnee BitKeep, waardoor Bitget de grootste belanghebbende is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!