FTX EU opent website om zijn gebruikers terug te betalen

De Europese tak van FTX, FTX EU, heeft, bijna vijf maanden na de immense ineenstorting, een nieuwe website gelanceerd waar Europese klanten opnameverzoeken kunnen indienen.

De nieuwe website, met de domeinnaam https://ftxeurope.eu/, werd door de Cyprus Securities and Exchange Commission goedgekeurd, volgens een rapport van Finance Magnates.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Het nieuwe domein zal geen andere producten van diensten aanbieden, behalve het terugbetalen van getroffen klanten, aldus het rapport. Een onderschepte email van FTX luidt als volgt:

“Houd er rekening mee dat ons nieuwe domein, www.ftxeurope.eu, is goedgekeurd door onze toezichthouder CySEC, zoals u goed hebt geïdentificeerd. De website zal alleen worden gebruikt voor alle klanten van FTX EU LTD om hun FIAT-tegoeden te kunnen claimen. Er zullen geen diensten of producten worden aangeboden via deze website.”

Hoewel FTX EU beschikbaar is gesteld aan gebruikers in de Europese Economische Ruimte en het Midden Oosten, is het niet duidelijk om hoeveel gebruikers het precies gaat.

FTX Japan is een andere dochteronderneming die al terugbetalingen heeft gedaan aan getroffen klanten. Eind februari stond het een totale opname van fondsen toe, wat neerkwam op ongeveer $50 miljoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!