Analist is bullish op de grootste meme-altcoin en voorspelt Bitcoin stijging naar $30k

De populaire cryptocurrency-analist Kaleo heeft onlangs zijn voorspelling van de Bitcoin koers bijgewerkt. Hij is van mening dat BTC gepositioneerd lijkt om meerdere weerstanden op het lagere tijdsbestek uit te schakelen en boven de $30.000 te stijgen. Hij tweette het volgende:

“EN BOEM ZO IS HET GEDAAN STOPPEN RECHTSTREEKS VAN $27.500.

Nu is het tijd om langzaam terug te keren naar hoogtepunten, $29.000 terug te vorderen en versnelling te starten voor volledige stijging.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Vervolgens verlegde de handelaar zijn focus op de nummer één meme-altcoin van dit moment, Dogecoin (DOGE). De pseudonieme analist vertelde zijn 571.000 volgers dat DOGE klaar lijkt te zijn voor een uitbarsting naar boven. Hij zei het onderstaande:

“Ik zal nog steeds in deze DOGE-koning geloven totdat hij een behoorlijke squeeze ziet. De chart ziet er te goed voor uit om dat niet te doen.”

Hij vervolgde met:

“Er zijn al te veel alts gesqueezed voor Dogecoin om zijn moment niet te hebben. Nogmaals, plan om snel terug te keren naar BTC, maar denk nog steeds dat er een mogelijkheid is voor een stevige scalp.

Een ander ding om op te merken is dat wanneer DOGE beweegt, dit meestal in één keer gebeurt – dus het is beter om in te stappen als het saai is zoals het nu is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!