Analist is bullish op deze drie meme-cryptocurrencies

De veel gevolgde cryptocurrency-analist, bekend op Twitter als Altcoin Sherpa, heeft onlangs aan zijn ruim 194.000 volgers aangegeven dat hij denkt dat de top drie meme-cryptocurrencies klaar zijn om te schitteren, althans als Bitcoin (BTC) stand weet te houden. Hij gaf het volgende aan op Twitter:

“Ik ben van mening dat alts nog steeds een sterke run tegemoet gaan zolang BTC het volhoudt. Ik neem aan dat meme-munten de laatste zijn die worden uitgevoerd, maar het verzamelen van enkele hiervan kan goed zijn voor 100x of $0.

Shill met een paar van je favorieten en ik gooi wat $ in een paar van hen ..

$DOGE $FLOKI $SHIB”

De handelaar werkte ook zijn kijk op Litecoin (LTC) bij en zei dat de altcoin een schone basis bouwt in de buurt van het exponentieel voortschrijdend gemiddelde van 200 weken (EMA). Volgens Altcoin Sherpa zal LTC waarschijnlijk ten minste 11% stijgen van het $90-niveau tot boven de $100. Hij tweette:

“LTC: Ik denk dat de 1W-niveaus er hier vrij schoon uitzien; prijs is momenteel op de 200W EMA. Zou hier voorzichtig zijn.

Dat gezegd hebbende, zien lagere tijdframes er gezond uit; EMA’s staan ​​allemaal in de rij en ik denk dat we binnenkort weer lage $100’s testen.”

Kijkend naar Bitcoin, zei de populaire analist dat de koningsmunt waarschijnlijk nog steeds binnen een bereik blijft en een correctie tegemoet gaat voordat bulls kunnen anticiperen op significante rally’s. Hij noemde dan ook $29.000 als een weerstand die, indien verbroken, BTC een mooie run kan sturen. Hij sloot af met:

“Ook al vieren we nu allemaal feest, Bitcoin bevindt zich nog steeds op het hoogste niveau. Tenzij we meer voortzetting zien, is dit waarschijnlijk een behoorlijk kort gebied met duidelijke ongeldigheid. Het hoogste tijdsbestek sluit boven de $29k en dingen zullen waarschijnlijk snel voorbij de 30k gaan.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!