Smart Contracter voorspelt rally voor Ethereum en Solana

Een populaire crypto-handelaar die bekend staat om zijn juiste voorspelling van de Bitcoin (BTC)-bodem in 2018, denkt dat Ethereum (ETH) klaar is voor een doorbraak. Smart Contracter deelde namelijk een grafiek met zijn ruim 220.000 Twitter-volgers die suggereert dat Ethereum snel kan stijgen naar boven de $1.900. Hij gaf het onderstaande aan:

“Ik geloof dat er een sterke kans is dat het dieptepunt van de week bereikt is voor ETH, aangezien het de hoogte- en dieptepunten op het uur heeft bereikt en terugtrok na de wekelijkse sluiting zonder upside wick, plus de structuur lijkt op een ABC-golf.”

Smart Contracter is een beoefenaar van de Elliott Wave-theorie, wat een geavanceerde technische analysebenadering is die toekomstige prijsactie probeert te voorspellen door de crowd psychology te volgen die zich doorgaans manifesteert in golven. Volgens de theorie heeft een bullish asset de neiging om zijn uptrend voort te zetten na een correctieve ABC-beweging.

Op het moment van schrijven handelt Ethereum op $1.760. Het op één na grootste crypto-activum op basis van marktkapitalisatie is in de afgelopen 24 uur met ruim één procent gedaald.

Smart Contracter denkt daarnaast dat de recente prijsrally van Bitcoin kan betekenen dat er een aantal verschillende dingen aan de hand zijn, maar hij denkt dat ze allemaal bullish zijn voor het belangrijkste crypto-activum. Hij zei namelijk het volgende:

“BTC die zich tijdens al deze chaos herstelt en een enorme wekelijkse doorbraak heeft, vertelt ons twee dingen, maar het is nog te vroeg om te bepalen welke het is.

#1. Het vertelt ons dat BTC nog steeds een risicovol activum is en gewoon beweegt vóór aandelen, zoals altijd het geval is, en dat aandelen binnenkort bij zullen zijn.

#2. Het vertelt ons dat het eindelijk is losgekoppeld van de traditionele financiën en nu een veilige haven activum is dat doet wat het oorspronkelijk bedoeld was om te doen.”

Bitcoin wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $28.066 met een daling van een half procent in de afgelopen dag.

Tot slot ging Smart Contracter in op de concurrent van Ethereum, Solana (SOL). Hij is van mening dat SOL namelijk kan stijgen ten opzichte van Bitcoin aangezien de prijs in de SOL/BTC-grafiek de diagonale weerstand op het uur heeft doorbroken. Het onderstaande werd aangegeven:

“Mooie SOL/BTC doorbraak op de achterkant van een prachtige SOL/USD wekelijkse sluiting.”

SOL is op het moment van schrijven $22,41 waard. Het crypto-activum op de elfde plaats op basis van marktkapitalisatie is in de afgelopen 24 uur met ruim 3% gedaald.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!