Mysterieuze investeerder verzamelt deze drie altcoins

Volgens nieuwe gegevens van de blockchain-trackingservice Lookonchain heeft een mysterieuze institutionele investeerder de afgelopen twee dagen tientallen miljoenen dollars uitgegeven om drie altcoins te kopen.

Volgens de gegevens heeft de institutie $10 miljoen aan USD Coin (USDC) uitgegeven om 3,4 miljoen Synthetix (SNX), een gedecentraliseerd project voor de uitgifte van activa, te kopen. Daarnaast heeft dezelfde belegger 44,5 miljoen Conflux (CFX) bezit, ter waarde van $15 miljoen, en 7,3 miljoen Yield Guild Games (YGG), ter waarde van ongeveer $2,07 miljoen, gekocht.

Synthetix is ​​​​een derivatenprotocol waarmee gebruikers crypto, aandelen en edelmetalen kunnen houden en verhandelen zonder het specifieke activum daadwerkelijk rechtstreeks te bezitten. Op deze manier bieden Synths blootstelling aan activa die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor de gemiddelde crypto-investeerder – bijvoorbeeld goud en zilver – en kunt u ze snel en efficiënt verhandelen.

Conflux Network is een smart contractplatform met een Turing-complete statusmachine die is gebouwd bovenop een high-throughput consensusprotocol. Conflux bereikt een akkoord over transactievalidator op basis van de totale volgorde van blokken georganiseerd in een Tree-Graph, een nieuw consensusmechanisme dat schaalvoordelen biedt ten opzichte van bestaande blockchains.

Yield Guild Games (YGG) is een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) voor het investeren in non-fungible tokens (NFT’s) die worden gebruikt in virtuele werelden en op blockchain gebaseerde games. De missie van de organisatie is om de grootste virtuele wereldeconomie te creëren, de activa die eigendom zijn van de gemeenschap te optimaliseren voor maximaal nut en de winst te delen met de tokenhouders.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!