RenQ Finance (RENQ) presteert beter dan Ripple (XRP) en Tron (TRX)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De wereldwijde cryptocurrency-markt heeft kennis genomen van RenQ Finance (RENQ), dat ook aanzienlijke investeringen trekt van crypto-whales.

Terwijl cryptocurrencies zoals XRP en TRX moeite hebben om aan kracht te winnen, groeit RenQ Finance (RENQ).

Voor investeerders die hun winst willen verhogen, biedt RENQ een aantrekkelijkere investeringsmogelijkheid.

Ripple (XRP) is geen partij voor RenQ Finance

De Ripple Ledger is een openbare blockchain die wordt aangedreven door gekoppelde peers van netwerkknooppunten, en de XRP-token is ontwikkeld om energie-efficiënte, snellere en goedkopere financiële transacties tussen financiële instellingen te verbeteren. Het dient als het native token van deze blockchain. Het kan wereldwijd worden gebruikt omdat het een community heeft op populaire sociale mediasites zoals Twitter, Reddit en Telegram.

De XRP-token onderscheidt zich van andere concurrerende munten op de markt, omdat het is gemaakt als ruilmiddel voor internationale betalingen in plaats van als waardeopslag.

Ripple’s XRP is echter door toezichthouders, met name de SEC, onder de loep genomen met betrekking tot de classificatie ervan als een effect. Dit heeft bijgedragen aan de volatiliteit en dalende prijzen van de munt. Op het moment van schrijven wordt XRP momenteel verhandeld tegen $0,37, een aanzienlijke daling van -90% ten opzichte van het hoogste punt ooit van $3 in 2018.

>>>>> KOOP RENQ TOKENS HIER <<<<<

Tron (TRX) blijft achter

Het TRON-platform maakt gebruik van een gedelegeerd proof-of-stake (DPoS)-ontwerp om de schaalbaarheid te bieden die nodig is om populaire dApps te ondersteunen.

TRON heeft een drielaagse blockchain-architectuur met een afzonderlijke applicatie-, kern- en opslaglaag. De TRON DAO, een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die verantwoordelijk is voor het TRON-ecosysteem, geeft TRX uit, wat staat voor TRONIX. Het belangrijkste activum dat wordt gebruikt om transactiekosten op het netwerk te betalen, is TRX, dat ook wordt gebruikt als belangrijkste ruilmiddel.

TRX is momenteel aan het dalen en is met -77% gedaald ten opzichte van de hoogste waarde in 2018, en wordt momenteel verhandeld tegen $0,068 op het moment van schrijven.

De bearish sentimenten rond TRX en XRP zorgen ervoor dat ze achterop raken in de race en RENQ neemt de leiding.

>>>>> KOOP RENQ TOKENS HIER <<<<<

RenQ Finance: Een beter platform

RenQ Finance is een uniform platform voor een gedecentraliseerde wereld om geïsoleerde blockchains met elkaar te verbinden en een cross-chain uitwisselingsnetwerk te creëren voor gemakkelijke en grenzeloze transacties om gebruikers te laten genieten van de beste, beveiligde, snelle en echt gedecentraliseerde services.

RenQ Finance is een door de gemeenschap aangestuurde, gedecentraliseerde, autonome organisatie en als zodanig geeft het platform prioriteit aan en integreert het alle actieve leden van de gemeenschap. RenQ zal opvallen als een van de weinige platforms waar gebruikers verbinding kunnen maken en kunnen communiceren met zowel ontwikkelaars als andere leden van de gemeenschap.

RenQ biedt een oplossing voor het liquiditeitsprobleem dat verwijst naar het onvermogen van verschillende digitale activa of liquide activa om op een gedecentraliseerde manier verbinding te maken met de juiste markt. Dit wordt bereikt door geleidelijk bredere netwerkeffecten uit te breiden. RenQ houdt zich niet aan een bepaald oplossingsmodel; in plaats daarvan combineert het verschillende gedecentraliseerde financiële instrumenten met verschillende bijbehorende markten.

RenQ combineert een gehybridiseerde infrastructuur met zowel off-chain als on-chain operaties. RenQ biedt institutionele, slipvrije handel aan de DeFi-gemeenschap in tegenstelling tot het Automatic Market Model (AMM) en voert transacties uit met behulp van een off-chain orderboek om transacties sneller te voltooien dan de gecentraliseerde beurzen (CEX’s).

RenQ, in tegenstelling tot gecentraliseerde uitwisselingen, die volledige bewaring inhouden en klanten onderwerpen aan de onzekerheid van fondsen, stelt gebruikers in staat volledige rechten over hun activa te bezitten omdat ze op de blockchain worden bewaard en toegankelijk zijn via de privésleutel van hun portemonnee.

Het platform is veilig doordat de extra beveiligingslaag Two-Factor Authentication (2FA) de seed-zin of privésleutel van de portemonnee van de gebruiker beschermt. Hierdoor kunnen gebruikers hun geld vrijwel niet verliezen.

De operationele valuta van het platform is RENQ. Tokenhouders en liquiditeitsverschaffers hebben het recht om deel te nemen aan bestuur en beleidsvorming binnen het RenQ-platform, en ze kunnen de token inzetten om beloningen te ontvangen.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):

Presale: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!