Bullish nieuws over Bitcoin is veelbelovend begin 2023. Kan Metacade hierdoor ook stijgen?

Bullish nieuws over Bitcoin (BTC) heeft vaak groene cijfers op de crypto markt tot gevolg, en begin 2023 was dat niet anders. Play-to-earn (P2E)-platforms beginnen echter centraal te staan, en deze sector zou de komende jaren de thuisbasis kunnen zijn van de grootste stijgers.

Een van de beste play-to-earn-projecten om op dit moment in te investeren, is Metacade. Het is een gloednieuw play-to-earn-platform dat onlangs het presale evenement heeft gelanceerd. Zou Metacade (MCADE) op dit moment het beste play-to-earn-project op de markt kunnen zijn?

Positief nieuws over Bitcoin beheerst de cryptomarkt, met play-to-earn-tokens zoals MCADE die klaar zijn voor succes

Het begin van 2023 begon met positief Bitcoin nieuws; de prijs van BTC steeg in totaal met 30%. BTC boekte zijn hoogste procentuele winst in één week sinds het begin van 2021, waardoor veel investeerders zich afvragen of de bodem van de bearmarkt nu in zicht is.

Zelfs na een zwaar 2022, met crypto schandalen die de krantenkoppen haalden, is de markt over de hele linie gestegen. Veel grote (play-to-earn) crypto gaming platforms stegen bijna 100% in de eerste weken van 2023. De positieve trend werd onderstreept door de stijging van de prijs van Bitcoin.

Metacade, een zich snel ontwikkelend play-to-earn gaming platform op de metaverse, vliegt door zijn crypto presale en de eerste 5 fasen zijn al uitverkocht. Het play-to-earn-platform van Metacade haalde $5 miljoen op in de eerste tien weken sinds de lancering, en heeft nu $7,3m opgehaald. Dit is een belangrijk signaal van de stijgende prijsactie aan de horizon voor de nieuwe pionier op het gebied van play-to-earn.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en de eerste digitale valuta die gebruikmaakt van blockchain technologie. De Bitcoin blockchain maakt gebruik van een proof-of-work (PoW) consensus mechanisme, waarbij speciale hardware wordt gebruikt die een complex wiskundig probleem oplost om blocks te minen en financiële transacties te valideren.

Een sleutelelement van het Bitcoin PoW-consensusmechanisme is het halving event dat iedere 4 jaar plaatsvindt, waarbij het aantal BTC dat in elk blok wordt gemined met regelmatige tussenpozen wordt gehalveerd. Historisch gezien is nieuws over Bitcoin na elke halvering van 4 jaar onwankelbaar bullish geworden. Deze trend heeft vaak een bullmarkt voor heel Web3 op gang gebracht.

Kan BTC in 2023 $30.000 bereiken?

Volgens het nieuws over Bitcoin zal het volgende halving event van BTC begin 2024 plaatsvinden. Experts suggereren dat 2023 waarschijnlijk een trendomkering op lange termijn zal zien, aangezien BTC zich vormt naar nieuwe bullish actie in 2024 en daarna.

De recente rally van BTC kan het begin zijn van deze trendomkering. BTC blijft echter ver onder de belangrijkste voortschrijdende gemiddelden op het wekelijkse tijdsbestek, ondanks het bullish Bitcoin-nieuws over zijn recente bewegingen. De prijsvoorspelling van Bitcoin stelt dat BTC op een bepaald moment in de loop van het jaar steun zal houden boven de $21.000 en de belangrijkste weerstand zal aanvallen op het prijsniveau van $30.000.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste door de community gestuurde arcade en de grootste verzameling play-to-earn arcade games van de blockchain. Het platform biedt een breed scala aan verdienmogelijkheden, die verder gaan dan de metaverse arcade in een sociale hub die de nieuwste informatie over play-to-earn gaming zal bevatten.

Door een centrale locatie te bieden waar gebruikers kunnen socialiseren, leren, verdienen en spelen door middel van de meest verslavende arcade games die op de blockchain te vinden zijn, is Metacade goed gepositioneerd om de komende jaren vooruitgang te boeken voor de play-to-earn-revolutie.

Hoe werkt MCADE?

De metaverse arcade biedt de community zowel casual als competitieve gameplay, inclusief een uitgebreide selectie play-to-earn games. Metacade zal ook toernooien met betaalde toegang op het platform organiseren, waar play-to-earn-gamers het tegen elkaar kunnen opnemen om kans te maken op grote prijzen die worden betaald in MCADE-tokens.

Metacade wordt volledig door de community aangestuurd en het project heeft een nieuwe structuur geïntroduceerd om de betrokkenheid van de community op het platform te stimuleren. De create-to-earn functie beloont makers van content in de sociale hub voor het plaatsen van game beoordelingen, het delen van alfa en directe interactie met andere gebruikers.

Daarnaast zal Metacade banen creëren voor crypto-enthousiastelingen via zijn work-to-earn mechanisme, dat de verdienmogelijkheden voor gebruikers buiten het Metacade platform brengt. Gebruikers kunnen vanaf 2024 solliciteren op parttime functies, betaalde klussen en ook openstaande fulltime posities vinden bij andere Web3- en GameFi-projecten.

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

De presale van MCADE is tot nu toe een groot succes geweest, en het project is in recordtempo uitverkocht in de eerste rondes. Gezien het positieve marktsentiment op basis van onder andere bullish nieuws over Bitcoin, lijkt Metacade klaar om te exploderen na de presale, met vroege voorspellingen die suggereren dat de MCADE-prijs tegen het einde van 2023 $1 zou kunnen bereiken – een stijging van 50x vanaf het einde van de presale.

Kan MCADE de prijsactie van BTC verslaan?

Hoewel recent bullish nieuws over Bitcoin het sentiment op de cryptomarkt heeft verbeterd, is het onwaarschijnlijk dat het BTC-token in 2023 en daarna zelf beter zal presteren dan MCADE. Hoewel BTC naar verwachting de komende jaren nieuwe recordhoogtes zal bereiken, bevindt Metacade zich nog in de beginfase van investeringen.

De prijs van Metacade zou explosief kunnen zijn na het komende Bitcoin halving event, waarbij het nieuwe play-to-earn-platform naar verwachting een leidende naam in de GameFi-sector zal worden. Gezien hoe goed de GameFi-industrie het doet, zouden waardestijgingen onafhankelijk kunnen worden van nieuws over Bitcoin. Uiteindelijk zou de presale van MCADE de beste investeringsmogelijkheid van het jaar kunnen zijn, dus investeerders worden gestimuleerd om snel te zijn om MCADE tegen de best mogelijke prijs te kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!