Analist voorspelt stijgingen voor deze altcoins

De cryptomarkt is de laatste tijd getuige van een chaotische rit, en investeerders zijn voortdurend op zoek naar experts om hun investeringsbeslissingen te begeleiden. Welke altcoins zijn nu interessant? Welke altcoins moet je vermijden?

Eén zo’n expert is cryptostrateeg Michaël van de Poppe, die een enorme aanhang heeft op sociale media. Hij deelde onlangs zijn inzichten over vier altcoins: Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) en Optimism (OP).

Cryptostrateeg Michaël van de Poppe vertelde zijn 649.700 volgers op Twitter dat Ethereum tekenen van kracht begint te vertonen nadat het erin is geslaagd om boven de steun van $1.600 te blijven:

“Ethereum liet zien dat het niveau van $1.600 sterk genoeg was voor een bounce, maar het eerste niveau slaat meteen af.

Ik denk dat we hoger zullen blijven trenden, maar de uiteindelijke vraag is of we nog een entry krijgen voor deze long trade.”

Bron: Van de Poppe/Twitter

Kijkend naar het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink, gaf Van de Poppe aan dat LINK getuige kan zijn van verlengde rally’s:

“Chainlink ziet er fatsoenlijk uit voor voortzetting richting $10.”

Bron: Van de Poppe/Twitter

De volgende op de radar van de analist is blockchain-schalingsoplossing Polygon, die Van de Poppe van plan is te accumuleren op ongeveer $1,25:

“Nog steeds, geduldig, wacht ik op een long op MATIC op lagere grenzen van de markten.”

Bron: Van de Poppe/Twitter

De laatste altcoin op het lijstje van de handelaar is Ethereum layer-2 scaling solution Optimism. Volgens Van de Poppe lijkt OP klaar om een nieuwe all-time high (ATH) te drukken. Hij gaf het volgende aan:

“Deze staat te popelen op een uitbraak boven de ATH.

Ik zou graag zien dat dit gebied rond $2,80 standhoudt voor steun, niet lager dan $2,65.

Als dat het geval is, zijn de markten klaar met corrigeren en rennen we richting $3,50+ voor OP.”

Bron: Van de Poppe/Twitter

Kortom volgens de analist vertoont Ethereum tekenen van kracht, zou Chainlink volgens hem uitgebreide rally’s kunnen meemaken. Ook heeft hij zijn zinnen gezet op Polygon, die hij van plan is te accumuleren aan lagere grenzen van de markt, en Optimism, die volgens hem klaar lijkt om een nieuwe all-time high af te drukken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!