COTI weet ruim 45% van de circulating supply in de Treasury te storten

Sinds COTI zijn Treasury heeft gelanceerd, is het project getuige geweest van een groei in extreem tempo. Op dit moment heeft het team al meer dan een half miljard COTI kunnen verzamelen. Het onderstaande werd gedeeld door COTI-network op Twitter:

“We zijn er trots op te kunnen meedelen dat de COTI-treasury een verbazingwekkende mijlpaal heeft bereikt van meer dan een half miljard $COTI gestort, waarmee meer dan 45% van de circulerende voorraad van COTI is vastgelegd!”

Het lijkt erop dat de COTI Treasury een belangrijke rol speelt in het ecosysteem van COTI en dat het succes van de Treasury heeft bijgedragen aan het vertrouwen van gebruikers in de producten van de entiteit. Het feit dat meer dan 45% van de circulerende voorraad van COTI is vastgelegd in de Treasury is indrukwekkend en een belangrijke mijlpaal.

Het is goed om te zien dat de entiteit van plan is om Treasury 2.0 te leveren met passende wijzigingen om het nog effectiever te maken. Het feit dat de Treasury de mogelijkheid zal bieden om nieuwe tokens te deponeren en in te sluiten, evenals nieuwe use-cases te introduceren, is een positieve stap vooruit.

Het is ook interessant om te zien dat de entiteit gCOTI levert, het Treasury-governance-token dat zich momenteel in de minted-fase bevindt. Dit zal waarschijnlijk bijdragen aan de decentralisatie van de Treasury en de betrokkenheid van de gemeenschap vergroten.

Over het geheel genomen lijkt het erop dat de COTI Treasury een belangrijk onderdeel is van het ecosysteem van COTI en dat de entiteit van plan is om het nog verder te ontwikkelen en te verbeteren. Dit zou kunnen bijdragen aan een groter vertrouwen van gebruikers en een grotere betrokkenheid van de gemeenschap.

Bovendien is COTI de uitgever van de nieuwe Djed-stablecoin op het Cardano-netwerk. Als een over-collateralized stablecoin met een onderpandsratio tussen de 400% en 800%, lijkt Djed een zeer solide stablecoin te zijn. Het feit dat het Cardano-netwerk vergoedingen zal innen op de stablecoin kan ook bijdragen aan het gebruik en de adoptie ervan.

Het is daarnaast goed om te horen dat de samenwerkingsverbanden van COTI hebben gezorgd voor de bruikbaarheid van de stablecoin voor betalingen. De toevoeging van Djed en SHEN op de lanceringslijst van de grote crypto-exchange Bitrue is ook een positieve ontwikkeling, aangezien het de beschikbaarheid en het gebruik van de stablecoin verder kan vergroten.

Al met al lijkt Djed een veelbelovende stablecoin te zijn met een sterke onderpandpositie en mogelijke toepassingen in betalingsverkeer. Het is dan ook interessant om te zien hoe het zich verder zal ontwikkelen en of het de verwachtingen kan waarmaken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!