Cantering Clark denkt dat een ETH-altcoin bijna 300% kan stijgen

Een crypto-strateeg die op de voet gevolgd wordt, denkt dat er binnenkort short squeezes aankomen voor een nieuw gelanceerde altcoin op de Ethereum (ETH) blockchain. Cantering Clark vertelde namelijk aan zijn ruim 160.000 volgers op Twitter dat hij Blur (BLUR) in de gaten heeft, wat een non-fungible marketplaceproject is.

Veel handelaren wedden tegen de op Ethereum gebaseerde altcoin waardoor de deuren worden geopend voor een sterke beweging omhoog, aldus Cantering Clark. Hij gaf het onderstaande aan:

“De leidende beurs qua volume en openstaande interesse voor BLUR is OKX. De financiering wordt momenteel negatief omdat de openstaande rente vergelijkbaar is met het begin van de eerste etappe, toen mensen zich indeden met de introductie van daders.

Ik denk dat we nog meer problemen in het verschiet hebben.”

Als handelaren, die activa tegen een bepaalde prijs lenen in de hoop het voor een lagere prijs te verkopen om het verschil in eigen zak te steken, gedwongen worden om de activa die zij hebben geleend terug te kopen zodra het momentum tegen hun keer, treedt er een short squeeze plaats met een rally als gevolg.

Zolang Blur boven de $1 handelt, kan de altcoin naar zijn hoogste punt ooit ooit stijgen, aldus de analist. hij meldde het volgende:

“Acceptatie boven $1 leidt opnieuw tot een snelle terugkeer naar het hoogste punt aller tijden. Op dit moment denk ik dat het vasthouden van de high zal leiden tot een vergelijkbare gemeten beweging. De meest recente VWAP [volume gewogen gemiddelde prijs] is van de pauze van $ 1. Ziet er bullish uit. $ 1,50 lijkt redelijk.”

BLUR is op het moment $1,28 waard met een daling van bijna 2% op de dag. Als BLUR zijn aal-time high kan aanvallen betekent dat een opwaarts potentieel van bijna 300%, aangezien het hoogste punt ooit op $5,02 ligt.

Cantering Clark keek vervolgens naar Ethereum, waarbij hij aangaf dat ETH zijn marktstructuur van 2019 zou kunnen weerspiegelen. Destijds slaagde Ethereum erin om van minder dan $100 naar $400 te stijgen waarna een correctie de prijs terugbracht naar ongeveer $100. Cantering Clark zei:

“Oké ETH-hoofden, neem een trek van je pijp en luister naar me.

Maar probeer niet te fomo’en [angst om iets te missen]…

S Y M M E T R Y.”

Als de analist zijn grafieken met elkaar vergelijkt, lijkt hij te suggereren dat ETH boven de $2.000 zou kunnen stijgen voordat er een nieuwe grote correctie komt, als Ethereum de prijsactie van 2019 volgt. Ethereum is op dit moment van schrijven $1.710 met een stijging van bijna 1% ten opzichte van 24 uur geleden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!