ChatGPT genoemd als beste goedkope crypto’s om te kopen tijdens marktcorrectie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt ervaart een neergang, wat een kans biedt om tegen lagere prijzen te investeren in veelbelovende cryptocurrencies. In deze omgeving heeft ChatGPT ondergewaardeerde cryptocurrencies benadrukt die aanzienlijke winsten zouden kunnen boeken. Nu de markt zich voorbereidt op een mogelijke opleving in 2024, is het identificeren van deze kansen van cruciaal belang voor wie verstandig wil beleggen. Dit artikel gaat dieper in op de selecties van ChatGPT en biedt inzicht in welke cryptocurrencies de leiding zouden kunnen nemen in de verwachte bull run.

BlastUP-token zal naar verwachting tegen het einde van het jaar met 1000% stijgen

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al meer dan 12.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De voortdurende voorverkoop van BlastUP is een groot succes, met tot nu toe meer dan $5 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

NEAR Protocol prijsmomentum vertraagt na rally

NEAR Protocol (NEAR) heeft de prijs onlangs zien schommelen tussen $6,38 en $7,68. Ondanks een indrukwekkende stijging van 287,98% in de afgelopen zes maanden, laat de afgelopen maand een daling zien van 18,87%, inclusief een daling van 14,17% alleen deze week. Momenteel wordt NEAR geconfronteerd met neerwaartse druk en ligt onder zowel het 10-daagse ($5,99) als het 100-daagse ($6,73) gemiddelde, wat erop wijst dat er na de eerdere stijging een afkoelingsperiode zou kunnen aanbreken. De bewegingen van de munt weerspiegelen een corrigerende trend omdat deze worstelt met het weerstandsniveau van $8,31. Met zwakkere momentumindicatoren, zoals een RSI van 35,67, zou NEAR zijn steun kunnen testen op $5,71 voordat hij weer aan kracht wint.

Sei: Recente prijsschommelingen

De Sei-munt wordt momenteel tussen $0,53 en $0,67 verhandeld. Recentelijk was er een daling van 22,42% in één week en een daling in één maand van 39,70%. De afgelopen zes maanden is de munt echter met 347,98% gestegen. Het wordt geconfronteerd met onmiddellijke weerstand op $0,75 en heeft steun op $0,47. De volgende significante weerstands- en ondersteuningsniveaus liggen respectievelijk op $0,88 en $0,33. Met een lage RSI van 24,29 en een stochastische indicator van 4,04 lijken de bewegingen van de Sei-munt corrigerender als gevolg van recente uitverkoop.

Aptos (APT) prijsbeweging en voorspelling

Aptos heeft de afgelopen week een prijsdaling van ruim 13% gezien en de afgelopen maand een nog scherpere daling van ruim 50%. Desondanks is de munt de afgelopen zes maanden met bijna 27% gestegen. De munt wordt momenteel verhandeld tussen $8,13 en $10,12 en heeft moeite om de weerstand op $11,26 te doorbreken. Als de prijs daalt, kan deze steun vinden in de buurt van $7,27. De indicatoren suggereren dat de prijsbewegingen van de munt niet sterk directioneel zijn, maar eerder een mix van ups en downs laten zien. De Aptos-prijs lijkt zich in een correctiefase te bevinden ten opzichte van eerdere hoogtepunten.

Celestia-prijsanalyse en -voorspelling

TIA heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke stijging van 287,69% gezien, ondanks een recente daling van 22,18% in de afgelopen week en een daling van 34,63% in de afgelopen maand. De huidige prijs schommelt tussen $9,23 en $11,56, waarbij de waarde van de munt momenteel onder zowel het 10-daagse ($9,41) als het 100-daagse ($9,80) gemiddelde ligt, wat duidt op een mogelijk corrigerende beweging, gezien de RSI dicht bij het midden op 47,06. TIA heeft echter nog steeds ruimte voor groei, met weerstandsniveaus die wachten op $13,07 en vervolgens op $15,39. Als de koers daalt, is er steun op $8,41, met een ander sterker vangnet op $6,08. De richting van de munt op de korte termijn lijkt onzeker, zoals blijkt uit het feit dat het MACD-niveau bijna nul nadert, wat wijst op een potentieel voor een prijsstijging of verdere correctie.

Conclusie

Cryptocurrencies zoals NEAR, SEI, APT en TIA bieden mogelijk minder potentieel voor snelle winsten vergeleken met BlastUP. Nu de bull run van 2024 aanbreekt, richten investeerders hun aandacht op projecten met solide concepten die groei beloven. BlastUP valt in dit opzicht op vanwege zijn unieke aanpak en integratie binnen het Blast-ecosysteem, wat erop wijst dat het mogelijk het grootste potentieel voor meerwaarde heeft onder de besproken opties.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!